Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meleneaaaa

co zrobic, aby wlosy sie TAK blyszczaly? fotka.

Polecane posty

Gość Grubsza Anka
jest taki spray nabyszczający chyba L'oreala

Gość sundayka
dobry szampon+odzywka..podcinanie regularne koncowek,płukanie włosow zimna woda,po umyciu wcieranie w nie kropelke nabłyszczacza+po wyschnieciu spryskujemy mgielka nabłyszczacza w sprayu..koncowki zapewne wygładzone sa zelazkiem-efekt jest ale niszczy wlosy. by tak blyszczaly trzeba bardzo dbac. warto zainwestowac w ampulki do odzywiania wlosow-l'oreal professionel lub kerastase-lepiej kupic na allegro i zrobic sobie sama zabieg niz chodzic do fryzjera i placic po 5 dyszek. pozdrawiam

Gość Suszarka jonizujaca.
Dobrej firmy.

Gość cindy17
a ja polecam kompresy nawilżające u fryzjera koszt około 7 zł a włosy nawilżone i błyszczące po prostu wyglądają zdrowo:) kilka zabiegów i jest super:)

Gość a ja nie uzywam zadnych
odżywek czasami farbuje zwykla farba a czasami robie sobie henna i moje wlosy są bardzo blyszczące. myje szamponami zazwyczaj ziolowymi

Połysk na włosach zawsze wyraźniej widac na ciemych włosach i chociaż jakby sie chciało to na blond nie otrzymamy takiego efektu jak na ciemych i prostych włosach już to przerabiałam :(

Gość Isolda...
Zawsze po farbowaniu pieknie sie blyszcza

Gość +ja
Polecam nabłyszczacz z firmy SUBRINA (kosmetyki do salonów fryzjerskich)-jestem blondynką, stosuje go, efekt olśniewający. Jedno małe ale - natłuszcza włosy, więc trzeba cześciej myć.

Gość mam 28
do zdjec modelek fotograf zwykle odpowiednio ustawi swiatlo ,potem jest retusz, wiec wcale on w rzeczywistosci pewnie nie ma takich. a aktorki zwykle robia sobie u fryzjerow tzw. High Gloss, jak Jen Aniston, potem wlosy sie blyszcza jak szklo... ale to kosztuje setki lub tysiace dolcow.

Gość aneta26
wetrzyj we wlosy pol kostki masla. Beda sie pieknie lsnic :)

Ja mam tak błyszczące włosy :D Myje je codziennie, bo to jest dla moich wlosów dobre, i wbrew pozorom wcale im nie szkodzi. Mam dobrą suszarke do włosów. Zawsze stosuje szmpon i odżywkę (nie 2w1 tylko osbne produkty i tych samych firm, np szampon L\'oreal to odzywka tez) i raz w tygodniu obowiązkowo maseczka. Mam ciemnobrązowe włosy za ramiona, nigdy włosów nie farbowałam a mam 24 lata. Zawsze miałam długie do połowy pleców lub do pasa, ale jesienią zeszłego roku zcięłam je jakoś do szyji. W tej chwili odrosły za ramiona, nawet dłuższe są juz i włoski mi błyszczą pięknie :) aha i nigdy pod rząd nie kupuje tych samych szamponów, jak sie butelka skonczy to kupuje innej firmy a potem wracam do poprzednich :)