draże korsarze 31 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Kocopoł napisał: Libed ma swoją Krejzi i nie trzeba się mu podobać tak samo jakieś dedi sredi dziecioroby, nikt nie narzuca tego tylko sruwerty babofon se coś ubzdural co za babsztyl sruwerty. Ładnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu Podreczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu Nerwopas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu Faktycznie wrony, a za chwilę dołączą gawrony. Pióra będą fruwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Faktycznie wrony, a za chwilę dołączą gawrony. Pióra będą fruwać. I nerwopasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 6 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Żeby tak kasować w trakcie pisania posta to już gruba przesada. Jak już mamy oceniać działania moderacji, to ja bym to bardziej nazwał (w nawiązaniu do tytułu wątku) nawałnicą mieczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Pokraka napisał: I mają prawo cię nie obchodzić Tak A facety to tylko piraty bez oka o złej sławie nie jakieś homoseksualne biznesmeny w lakierkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ich żony mają oddać za nich życie 24 na 7 aby panicze były zaspokojone o tak do garow i do sypialni podręczne macie pracować żeby nie trzeba było ich czytać i żeby nie było lokowania produktu huh Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 6 Napisano 2 godziny temu Dumbo znów bana dostała i z nowym kontem wróciła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, murb napisał: Wstydziłam się tak napisać. Taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Tak A facety to tylko piraty bez oka o złej sławie nie jakieś homoseksualne biznesmeny w lakierkach Też nie lubię fircyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, draże korsarze napisał: To pełna zgoda Zamoczyl libed w Tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZlyZajonczek napisał: Zamoczyl libed w Tobie? A jak to na wózku wygląda? Chyba na jeźdźca tylko. Ups, to nie ja napisałam hihi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: A jak to na wózku wygląda? Chyba na jeźdźca tylko. Ups, to nie ja napisałam hihi. Bez urazy, ale szanujmy ludzi chorych, nawet tych, którzy życzą nam udaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Bez urazy, ale szanujmy ludzi chorych, nawet tych, którzy życzą nam udaru Co innego, jeśli spod ich paluszków wychodzą paskudne wpisy na klawiaturze. Wtedy to insza inszość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Mewa again napisał: Jak już mamy oceniać działania moderacji, to ja bym to bardziej nazwał (w nawiązaniu do tytułu wątku) nawałnicą mieczy Tu same kobiety, to szabelki Nie ma emotek Wp. nie wykupiła, ale oszczędzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A jak to na wózku wygląda? Chyba na jeźdźca tylko. Ups, to nie ja napisałam hihi. To ona musi sie nadziewac na niego jak on siedzi xd ups napisalem to czy tylko pomyslalem ? Hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Co innego, jeśli spod ich paluszków wychodzą paskudne wpisy na klawiaturze. Wtedy to insza inszość. Ni ma litości nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZlyZajonczek napisał: To ona musi sie nadziewac na niego jak on siedzi xd ups napisalem to czy tylko pomyslalem ? Hihihi Ach… można gdybać tylko. Finalnie zrobiłam ten obiadzik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Co innego, jeśli spod ich paluszków wychodzą paskudne wpisy na klawiaturze. Wtedy to insza inszość. Wczoraj ruda dała popis, a dziś mąż chyba dał szlaban na internet i pani w garsonce też spokojna. Bo koleżanek nie ma i nie będzie wycisku amunicji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Co innego, jeśli spod ich paluszków wychodzą paskudne wpisy na klawiaturze. Wtedy to insza inszość. Jak nuzkami nie rusza to chociaz paluszkami sie wyzyje , ups hihi xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Co innego, jeśli spod ich paluszków wychodzą paskudne wpisy na klawiaturze. Wtedy to insza inszość. Wczoraj ruda dała popis, a dziś mąż chyba dał szlaban na internet i pani w garsonce też spokojna. Bo koleżanek nie ma i nie będzie wycisku amunicji 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ZlyZajonczek napisał: Jak nuzkami nie rusza to chociaz paluszkami sie wyzyje , ups hihi xd To ty pijany tirowiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: A jak to na wózku wygląda? Chyba na jeźdźca tylko. Ups, to nie ja napisałam hihi. 2 minuty temu, ZlyZajonczek napisał: To ona musi sie nadziewac na niego jak on siedzi xd ups napisalem to czy tylko pomyslalem ? Hihihi Jest taka funkcja, co mówisz to się zapisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 48 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Wczoraj ruda dała popis, a dziś mąż chyba dał szlaban na internet i pani w garsonce też spokojna. Bo koleżanek nie ma i nie będzie wycisku amunicji W kupie siła. A w tym przypadku to kupa śmierdzącego łajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu Ruda zla klamczucha, nerwopaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZlyZajonczek napisał: Jak nuzkami nie rusza to chociaz paluszkami sie wyzyje , ups hihi xd Dobre, ja głos muszę oszczędzać ale pisać mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu Oj solo będzie jak nie skonczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Wczoraj ruda dała popis, a dziś mąż chyba dał szlaban na internet i pani w garsonce też spokojna. Bo koleżanek nie ma i nie będzie wycisku amunicji Była przed południem, sporo tu pisała i czekała na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, Pokraka napisał: Wyobrażałaś sobie Libeda? Yhy. Ciekawa jestem czy się wstrzeliłam w typ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach