Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach

za kilka dni czeka mnie operacja

Polecane posty

Gość strach

Za kilka dni bede miala calkowicie usunieta tarczyce poniewaz mam guza.W przyszłosci chce miec jeszcze jedno dziecko myslicie ze brak tarczycy nie stanowi problemu w zajsciu w ciaze i czy dziecko bedzie zdrowe.Prosze o wypowiedzi jezeli ktos tez to przeszedl i z gory slicznie dziekuje.

Gość mmka
wspolczuje ale nic nie wiem na ten temat ,ale glowa do gory bedzie dobrze .powodzenia:)

Gość będzie
ok :) popytaj lekarza, ale nie sądzę, żeby były kłopoty :) nie bój się, ja się bałam przy dwóch, przy trezciej też bym się bała, bo to silniejsze od człowieka...ale staraj się nie myśleć za duzo o tym :)

Gość strach
to tez juz moja druga operacja na tarczyce ,pierwsza mialam 7 lat temu ale wtedy nie mialam guza .nie ukrywam ,ze bardzo sie boje .....

Oczywiscie , że utrudnia to zajście wciążę , ale bnie jest to niemożliwe.MAm znajomą , która po usunięciu całej tarczycy(miała guz złosliwy) , właśnie stara się o dziecko.Trzymam kciuki.

Gość a jkaie byly objawy
z tą tarczycą? bo mi lekarz kazal zrobic badania i się boję :o:(

Gość do strach
skad jestes? z Trojmiasta moze?

Gość do strach
a skad jestes??

Gość strach
Jestem ze stargardu szczecinskiego. jezeli lekarz zaleci Tobie badania to nie zwlekaj .Chora tarczyca potrafi naprawde wymeczyc czlowieka zwlaszcza jak ma sie nadczynnosc objawy nerwowos ,sennosc ,szybkie meczenie,ja jeszcze czasami mdlałam.kolotanie serca.nadcisnienie,zmienia sie tez bardzo wyglad i podczas leczenia nadczynnosci raczej wykluczona jest ciaz

Gość strach
Jestem juz po operacji ..wszystko sie udalo ..guz okazal sie niezlosliwy ale bylo bardzo ciezko po operacji ....pozdrawiam