Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcee

do konca zycia chce byc sama

Polecane posty

a to dobre :D chyba nie wiesz co mówisz do zakonu - tam nie ma samotności. Ale jak chcesz, przekonaj się ;) chyba nigdy nie byłaś kochana, nigdy nie kochałaś, nie tęskniłaś,nie czekałaś na kogoś aż wroci z uczelni/pracy, nigdy nie mieszkałaś sama, nigdy nie miałaś tak, że wracasz do pustego mieszkania i nie masz się do kogo odezwać, przytulić, nie masz komu opowiedzieć o tym co robiłaś, co widziałaś itd. bo gdybyś tak nie miała to dobrze byś wiedziała, że w życiu najgorsza jest samotność i ta cholerna pustka. człowiek nie jest wyspą samotną...;)

i nie można mówić, że wszyscy to dranie i łajdaki... bo tak nie jest ;) i nikt nie mówił, że wszystko w życiu jest łatwe, piękne i przyjemne...

Gość nie chcee
kochalam raz bez wzajemności...czyli sie nie liczy wiem jak to jest wracac do pustego domu,nie miec do kogo sie odezwac i przytulic( gadam i przytulam sie do psa) Sama,czyli bez faceta-łajdaka

właśnie - bez wzajemności :O gdybyś zakochała się z wzajemnością wiedziałabyś, że mówisz teraz straszne głupoty. zupełnie jest inny punkt widzenia. uwierz mi. dopóki JEGO nie spotkałam nie chciałam żadnego faceta i żaden mógł dla mnie nie istnieć. też mogłam być sama... Ale nigdy nei mówiłam, że chcę być sama całe życie ;) bo dla mnie samotność najgorsza jest. bo to jest właśnie TO. pies Ci nie odpowie, nie porozmawia, jest tylko miły, przyjemny, możesz go pogłaskać i iść na spacer.

Gość biedulko
sama na tym okrytnym zlym swiecie ,nikt jej nie kocha ,wkolo sami lajdacy nawet sie nie ma do kogo przytulic ,no poplacz sobie ,co sobie bedziesz zalowac :) a ile ty wogole masz lat bo jak 18 to jeszcze ujdzie lae jak 28 to znaczy ze zle z toba :)

nie każdy facet jest łajdakiem. nie można tak od razu uważać. znam kilku drani, na ktorych też się \'przejechałam\', ale wartościowych facetów też znam:) to tak samo jak uważać, że wszystko co robimy jest bez sensu - wtedy nie ma sensu robić czegokolwiek :O bo po co?

Gość AnalizatorBMI
powiedz jakie masz BMI a powiem Ci czy bedziesz sama

Gość jak lubisz imprezować
:D to nie dziw się że przyciągasz takich typów. Ale nikomu sie nie dogodzi. Taki co będzie normalny to napewno okaże sie w Twoim mniemaniu strasznie nudny;)

Gość syyyylwiaa
Ile masz lat?

Gość nie chcee
Bmi =16,5 a co to ma w ogóle do rzeczy????????? az tak czesto nie imprezuje,od czasu do czasu,co prawda moi przyjaciele sa bardzo rozrywkowi

Gość onaon1
bo wiesz im wieksze bmi tym szansa na bycie samą bez przymusu rośnie

Gość syyyylwiaa
"nie chce" ile masz lat?

Gość nie chcee
mam 21

Gość nie chcee
19

Gość amp
Dlaczego masz małe potrzeby? Ja też mam male, coś nas łączy. Spotkamy sie?

Gość 8482T
bez seksu długo nie wytrzymasz

Gość pozdrawiamcie
nie mow mi ze wytrzymasz pol roku bez seksu?!

Gość pozdrawiamcie
i nie bedzie cie korcić?

Gość teraz moze tak jest
i nie potrzebujesz seksu ale za pare latek to bedziesz szalala :) z lozka do lozka ,seks z przygodnie poznanmi na dyskotece, na plazy , na ulicy , z kolegami z pracy ,ze studiow , Z OBCYMI!!! , wszystkoprzed toba wiec glowa do gory :)

Gość wszystko to kwestia
hormonow :) jak ci sie zwiekszy ich ilosc to zmienisz sie nie do poznania ,widzialem juz takie przemiany ze cnotki i porzadnickie panienki nagle zaczynaja sie szlajac kim popadnie ....to byly piekne upadki moralne :) na hormony nic nie poradzisz biologia zawsze zwyciezy ,a ok 30-ki to juz prawie kazda taka jest ...:)