Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccola

DIETA AMERYKAŃSKA kto ze mna?

Polecane posty

Hej aj tez ja sobie przeprowadze od jutra...-pięc dni przezyje a jak dam rade to dłuzej pociagn...,wiecie te winko jest chyba na przemiane materi...ale ja go nie bede raczej pić

Gość vierge
czesc dziewczyny :) tak jak pisalam i sobie obiecalam, jestem na diecie. wszystko realizuje zgodnie z programem. przy okazji bawie dziecko i nie moge siedziec za duzo na pc. ale to nic. trzymam za was kciuki. napiszcie wieczorem jak wam idzie. pozdrawiam

Witajcie! Meldujé iz drugi dzien zostal zakonczony sukcesem, tj. mam jeden grzech n sumieniu, ale trzymam sie dzielnie - nie uleglam pokusie przerwania jej :) Nie wiem dlaczego, ale nie mogé otworzyc str. 2 wiéc nie wiem co sié dzieje z resztá zalogi :( ale jeszcze tu wrocé w w nocy ;)

Gość niccola
no jestesmy dzielne dziewczyny;) ja dopiero tak pozno moge napisac:) kolejny dzionek diety za mna:) nie kupilam tych pzypraw knorr ale nadal mam zamiar je kupic zobaczymy czy serek bedzie lepszy;) wszystkim ktore trwaja gratuluje;) mysle ze efekty beda swietne;) papa!

Gość niccola
aaa a te przyprawy to nie knorr tylko kamis fit up;)

Wreszcie weszlan na ta drugá stroné :O niccola -----> dlaczego tylko tak pozno mozesz wpadac - praca czy dzieci? :) No, chyba jestesmy dzielne... a jak u Ciebie z winkiem, ja skonczylam na jednym kieliszeczku. pasadanka ----> dziéki ;) a jak u Ciebie? misia 19 ----> a jak Tobie? :) vierge ---> najtrudniejszy pierwszy krok :) a w jakim wieku Twoje malenstwo, ze takie wymagajáce ? agataTensis---> ta dieta jest slawna z tego, ze sié duzo chudnie, ale na Twoje pytanie my mozemy odpowiedziec dopiero za 3 dni. marin ---> absolutnie nie mozna solic pomidora - sol zatrzymuje wodé, ale dopuszczalne sá ziola wiéc mozesz popieprzyc. Jajko jak chcesz ale bez dodatkow :) Acha! drugi dzien, a u mnie juz 1 kg. mniej {kwiatek}

Melduję,że pierwszy dzień za mną-obyło sie bez wina,bo obecnie nie mogę pić alkoholu.Nie jest tak źle,jak myslałam :P

Gość vierge
vierge = panna. nie jestem mezatka. opiekuje sie w ramach dlugiego weekendu moja chrzesnica (2,5roku). mam 21 lat i dluga droge do oltarza ;) co do diety. pierwszy dzien za mna! zaraz bede jesc sniadanko ;) pozdrawiam was kochane!

hej dziewczynki piszcie wyniki!!!! dziewcyzna szreka dzieki napisz jka beedzies zpo klillku dnaich pozdrawim

Gość niccola
To tylko wczoraj tak pozno moglam napisac:) normalnie to o roznych porach jestem na necie, zarowno bardzo rano jak i bardzo pozno wieczorem tez sie moze zdarzyc;) Dzieci jeszcze nie mam, na razie nauka i praca dorywcza;) Ja juz po sniadanku:) Dzis byl topiony serek paprykowy;) Agata Tenis ja zobacze ile mi ubylo dopiero po paru dniach, jesli sie zastanawiasz nad dietka to moze zaczniesz z nami ekperymentowac?;) Kobieto szreka no to super ze juz 1 kg mniej! jestes o krok blizej sukcesu!:) Wszystkim trwajacym na dietce dziewczynom kibicuje! trzymajcie sie :) Pozdrawiam:)

hej niccola moze sprobuje ale narazie nie teraz teraz koncze cambridge i bede z niej wychodzic wiec jescze 2 tyg. nie bede mogla stosowac waszej !ale prosz episzcie jak wyniki!bo mysle z eto jest rewolucyjna dietka a slyszlamze skuteczn a pozdrawim!jua ma rezim juz 17 dizne 400kcla dzinnie tka jets cambridge ale schudlam i to spokojnie

Gość Lusssi-21
hej... postanowilam sprobowac diete amerykanska i ... juz po 1 dniu 1kg mnie :D oby tak dalej... :)))

Gość vierge
dieta amerykansa swoja droga. jaki rezim bedziecie 3mac przez weekend? tzn. do ilu kcal? nie anleze do tego typu osob, ktore musza odbic sobie wszystkie wyrzeczenia na rzecz dnia wolnosci - ale na wszelki wypadek chcetnie bym skonsultowala z wami wysokosc kcal posilkow. * * * co do wina. najlepsze jest czerwone: wytrawna albo półwytrawne. spokojnie polecam sophie! jest niedroga i smaczna :) * * *

Gość vierge
drugi dzien juz za mna. poczytalam troche o tej diecie na blizniaczym topiku. ostatecznie wiekszosc dziewczyn wytrzymywalo cale pierwsze 5dni. najgorsze okazywaly sie dwudniowe przerwy. mam nadzije, ze nam sie uda i 3mam za nas kciuki. ja napewno chce zeralizowac plan 2x5dni a pozniej moze cos innego, by nie popasc w rutyne i urozmaicic menu w ciagu tygodnia pracy. moze macie cos godnego polecenia? bardzo lubie diete kapusciana - nie sprawia mi ojna klopotow, ale zostawiam ja na jesienne wieczory. piszcie co u was. pozdrawiam ****

Gość niccola
Witajcie dziewczyny:) no i kolejny dzien za mna;) za nami:) Naprawde dobrze sie czuje na tej diecie..licze ze wytrzymam na niej przynajmniej z miesiac, moze dluzej... (chyba mam tu najdluzsze plany z ta dieta zwiazane;) ) Najbardziej smakuje mi te wieczorne winko...;) hehe ale pije malutko, powiedzmy ze smakuje sobie to winko, delektuje sie, to taka chwilka odpoczynku pod wieczor;) vierge takie dwa dni przerwy moga okazac sie faktycznie trudne..a co do innych diet to probowalas kiedys diety norweskiej? moja kolezanka ladnie na niej schudla:) tylko ze te jest monotonna i rygorystyczna...a w weekend ja bym chciala maksymalnie 1000 kcal zjesc...moze sie uda mniej:D Agata Tenis a jakie masz efekty po Cambridge?:) Pozdrawiam dziewczyny!

Gość vierge
a mozecie podac jakies sensowne linki do diety cambridge oraz diety norweskiej? musze jakos sie prze najblizsze 2 tygodnie porozgladac za innowacja mojego menu, no i psychicznie przystosowac. wazna jest determinacja w dazeniu do celu! pozniej zas bede myslec o jego utrzymaniu.

Gratuluję przetrwania kolejnego dnia :) Ale uważajcie bo jutro dla wiekszosci z Was trzeci dzien, podobno najtrudniejszy więc trzymajcie się dziewczynki :)

Gość Pchła
Przeczytajcie i sie zastanowcie... bo rozumu to wam brak!! zainteresujcie się kulturystyką fitnessem i dietetyką a pozniej spieprzajcie sobie metabolizm.. pozdrawiam!! 'KŁAMSTWO: Jedynym sposobem by być szczupłym(ą) jest głodzenie się Większość reklamowanych diet to diety niskokaloryczne. Wiele graniczy z głodówkami: 1200, 1000, nawet 800 kcal albo mniej! Ironicznie, im bardziej obcinasz kalorie, tym bardziej spowalniasz metabolizm. W rzeczywistości diety niskokaloryczne tak na prawdę czynią Cię grubszym. Jest fizjologicznie niemożliwe, by osiągnąć trwałą utratę tłuszczu przez głodzenie się. Gdy jesz mniej, Twoje ciało mniej spala. Gdy jesz więcej, Twoje ciało spala więcej. To jest krańcowy paradoks. Diety niskokaloryczne nie tylko spowalniają metabolizm, tak że spalasz mniej kalorii ale także powodują utratę mięsni. W końcu wyłączają Twój metabolizm całkowicie. Gdy to się stanie, utrata wagi się zatrzymuje i każda nadwyżka kalorii spowoduje natychmiastowe zyskanie tłuszczu. Ten efekt jo-jo jest nieunikniony, ponieważ nikt nie potrafi zostać na diecie niskokalorycznej na zawsze. "Mocne ograniczenie kalorii nie jest efektywne w kontrolowaniu wagi. Może osiągniesz tymczasową utratę wagi ale każda próba ostatecznie spowoduje przytycie a w przyszłosci odchudzanie będzie coraz trudniejsze" -Dr Lawrence Lamb, autor "Weighting Game" Ostrożnie licz założenia kaloryczne każdej diety którą chcesz zacząć. Prawdopodobnie odkryjesz, ze 95% z nich każe Ci obciąć kalorie do poziomu głodówki. Każda dieta, która jest niskokaloryczna spowoduje utratę wagi na początku - ale nigdy na zawsze. Widzisz, ludzkie ciało jest bardzo sprytne - zawsze stara się utrzymać niezwykły stan równowagi: metabolizm, temperaturę ciała, poziom cukru we krwi, równowagę kwasowo-zasadową i każdy inny system w organiźmie, wszystkie są regulowane w wąskim przedziale, które Twoje ciało uważa za bezpieczny i wygodny. Gdy poddajesz się drastycznym środkom próbując stworzyć nagle zmiany, takie jak szybka utrata wagi, Twój metabolizm dostosowuje się, by utrzymać stan energetycznej równowagi, tak samo jak termostat utrzymuje temperaturę w domu w zadanym przedziale. Gdy tylko jesteś w niebezpieczeństwie głodówki, Twoje ciało szybko obniży Twój metabolizm jak termostat, tak żebyś spalał mniej kalorii. Często nazywane jest to "trybem oszczędnym" Jedynym sposobem stracenia tłuszczu na zawsze jest lekkie zredukowanie kalorii i duże zwiększenie aktywności. Zawsze jest lepiej spalać tłuszcz niż starać się go zagłodzić

Pchła - przecież my to wszystko wiemy i godzimy się na \"nasze warunki\" świadomie i dobrowolnie, w końcu nie jesteśmy dziećmi, kulturystka chyba też nikt by tu nie chciał zostac. Chcesz zbawiać świat to znajdz se inny temat bo podejście do diet to dla każdego bardzo osobista sprawa :P Btw schudłam kilogram yupi :) ale dopiero przygotowuję się do tej american diet :) jedząc owoce i surówki :)

Gość vierge
witam:) zaczynam trzeci dzien! jak dla mnie to rzeczywiscie bedzie paskudny dzien. 3mam za nas wszystkie kciuki! pozdrawiam