pasadenka 0 Napisano Sierpień 18, 2006 ja chce byc jak nadluzej bo dla mnie takie jedzenie to nie nowosc, ale zeby nie bylo nudno chyba wymyslę jakis system np 4/2 czyli 4 dni w/w diety i 2 normalniejsze dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 18, 2006 toroche mi ciezko bo mam duzo dobrago jedzonka w domu rybki smazone placek -no ale jakby niepatrzyc to wlasnie przez jedzenie takich kalorycznosci niejestesmy w pelni szczesliwe i pewne siebie tak jak to powinno miec miejsce dlatego herbatka i woda w ruch :) i zabiegi pielegnacyjne bo one przyniosa mi korzysci i przyjemnosc a jedzenie tylko chwilowa przyjemnas a potem wyrzuty sumienia oraz grubosc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 19, 2006 witam dzisiaj wczesnie wstalam o 7 20 wiedz dzisiaj robie sobie dwa dni south beach akorat na weekend ,bo jest sobota mam duzo pracy i musze miec sile -niemam zamiaru przerywac diety i sb ,bedzie zamiast 1000 kcal ,jak juz zaczelam to niespoczne dopuki niebede miala idealnej sylwetki :) pozdrawiam ,co u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 19, 2006 ja juz dawno po sniadaniu czyli jajecznicy z cebula ii grzybami ,na obiad bedzie piers z kurczaka ,kolacja -serek o% tl i slodziki do tego ,ale dzisiaj sie nasprzatalam -uff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Sierpień 19, 2006 jak wagowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 19, 2006 wage mam popsuta ale bede sie mierzyla ale to dopiero w czwartek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 19, 2006 hej dziewczyny:) nie moglam wczoraj wpasc niestety...ale juz do Was wracam bo ja juz bez topiku nie moge zyc;) dzis na wadze bylo 3 kg mniej..szczerze to spodziewalam sie wiecej ale i tak jest super;) dzis bylo 1000 kcal:) a jutro wracam do amerykanskiej...musze miec szybkie efekty...marzy mi sie 10 kg w 1,5 miesiaca...tak zebym na poczatku pazdziernika byla zadowolona z efektow;) MISIA ciesze sie ze jestes wytrwala:) uda sie nam! buziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 20, 2006 hej dzsiaj jeszcze mam diete sb ale jutro znow amerykanska - nicole 3 kg w 5 dni to duzo! pozdrawiam i zycze milej niedzielii,troche tu pusto :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 20, 2006 Misia 3 kg w 6 dni;) bo ja od niedzieli;) ale to woda, troche oczyszczenie organizmu (jelit) ...teraz bedzie o wiele trudniej.. teraz mam 62 kg..i wierze ze do konca wrzesnia bedzie przynajmniej 55;) a gdzie wszystkie dziewczyny, ?:) wracajcie:) Misia Tobie serdecznie gratuluje ze sie trzymasz:) buzka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 21, 2006 no witam a wy tez zaczynacie ? dalej po weekendzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 21, 2006 hej Misia:) kurcze cos tu pusto...dziewczyny zrezygnowalyscie...? ja mam jakies jeszcze 10 kg do zrzutki..:( postanowila teraz i na pewno sie nie zlamie..dieta amerykańska przez 14 dni;) a potem zobaczymy. po weekendowej przerwie znow amerykanska, nie jest to problem bo ta dieta mi smakuje:):) zobaczymy wynik po 2ch tygodniach:) Misia a jak u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 21, 2006 ja zjadlam jeden trujkacik serka i szykuje sie na nauke jazdy :) potem zjem jablko a pozniej jajko i pomidora -tak mi wygodniej i zamienilam kolejnosc mysle ze to niema wiekszej roznicy ,papa tyle nas bylo i zostalysmy same :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 21, 2006 ej gdzie jestescie dziwczyny!!!!!! zapraszam do nas na topic i wspolne odchudzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 22, 2006 dziewczyny chyba uciekly...:( moze jeszcze wroca:) a mi minal pierwszy dzien po przerwie..mam zamiar wytrwac teraz bez przerwy 14 dni jak juz pisalam i mysle ze sie uda;) postanowilam ze do konca wrzesnia musze wazyc 55-56 kg..musze i juz:) uda sie:) czyli mam 6 tygodni na jakies 7-8 kg:) to jest na pewno do zrobienia:) Misia mam nadzieje ze wytrwamy a dziewczyny jak poczytaja o naszych efektach to tez beda chetnie na amerykanska;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 22, 2006 ja to juz liczyc nie umiem, ciagle mi sie miesza;) waze 62 (chyba z jakims kawalkiem;)) a chce 55 czyli mam 7 kg na 6 tygodni:) uda sie na bank;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 22, 2006 witam cie :) u mnie w miare ok poza tym ze wczoraj podupadlam ale trwam dalej i dzisiaj juz mam nadziejej bedzie ok mam nadziejej ze wtrwasz tyle dni na tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość simonka Napisano Sierpień 22, 2006 hej ja dzis zaczynam dopiero, tak od wtorku nie od poniedzialku no ale ...:) zjadlam jeden serek nie wiem ile ma chyba z 50 gr bo był taki wiekszy . teraz pije kawke , mam do zrzucenia ok 7 kilo, najlepiej jakby mi sie udalo do polowy wrzesnia, moim glownym problemem wlasnie jest metabolizm a wydaje mi sie ze ta dieta kawa jajko wino czy tam jakas herbatka na przemiane, ser spowoduje ze cos sie ruszy ..pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 22, 2006 witam simonka:) Ja tez mam slaby metabolizm....to nie moja pirwsza dieta niestety dlatego mysle ze bede chudla troszke wolnie ale to nic.. Mamy podobne cele, ja mysle ze sie uda, ta dieta jest ok. nie laczy weglowodanow z bialkami ani tluszczami. Ponoc tluszcz bez dodatkow w ogole nie odklada sie w sadelko, tu jesz sam ser topiony bez dodatkow...:) Tak wiec wszystko na dobrej drodze:) U mnie dzien 2 z 14 , czuje sie super, zaraz ide pocwiczyc:) Misia ja tez trzymam kciuki za CIebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia 19 0 Napisano Sierpień 22, 2006 poddaje sie niemam sil do tej diety mozze za jaks czas ja sprobuje ale teraz jakos nie :( przechodze na sb papa powodzenia ! badzcie silne bo ja za tak nieumiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 22, 2006 MISIA jezeli nie masz sil na diecie takiej to nie warto, dobrze ze rezygnujesz:) SB jest madra dieta i na pewno lepsza od tej, bedziesz sie lepiej czula :) powodzenia zycze na pewno Ci sie uda !:D ja trwam w tym co zaplanowalam...bo juz nie moe sie doczekac efektow , ale jezeli wytrzymam te 2 tyg bez przerwy to powtem juz mam zamiar bardziej racjonalnie jesc..nie chce sie wykonczyc. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 23, 2006 hejka:) ja juz po serku topionym smietankomym..kurcze dzis jakos wyjatkowo dobry byl..mniam;) ale tez dzis slabo sie czuje...no coz:( nie zrezygnuje na pewno.:) tylko coraz bardziejt trace wiare ze wytrzymam 14 dni..moze jednak bede robila po te 5 dni i 2 przerwy, sama nie wiem jeszcze zobacze. simonka jestes??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kataryna Napisano Sierpień 23, 2006 Ja się podłączam od poniedziałku bo teraz robie sobie głodówkę oczyszczającą...Mam pytanie do dziewczyn, które schudły i są już jakiś czas po diecie: Czy nie wystąpił u was efekt jojo?? A czy można tą dietę stosować miesiąc?? Czy można niektóre rzeczy zastąpić czymś innym?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietowiczka Napisano Sierpień 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietowiczka Napisano Sierpień 23, 2006 dziś już 4 dzień na tej djecie, ciężko jest ale jakoś idzie, na wadze - 1 kg, mam nadzieję że wygram tę wojnę bo walczę już od roku, pozostało jeszcze 5 kg, chyba tych najgorszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietowiczka Napisano Sierpień 23, 2006 chyba to jest najlepsza dotąd djeta jaką znosi mój organizm, a było już ich sporo , kopenhaska...masakra 5 dni wytrwałam do dziś nie spojrzę na szpinak, 1000 kcl za bardzo rozleniwiała mnie, i jakieś inne dziwne w nazwie, dziewczyny a jaka na was najlepiej działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 23, 2006 witam nowe dziewczyny:) ja lwasnie musze powiedziec ze to swietna dieta dla mnie..kopenhaskiej nie robilam bo nie jem miesa, robilam norweska i tez byla ok ale nie wytrzymalam, a ta idzie mi calkiem calkiem:) a bylam kiedys na 1000 kcal i schudlam jakies 8-9 kg ale wszystko wrocilo bo sie obzeralam:( a dzis na wadze bylo 61,5 czyli po 2ch dniach kolejne pol kg mniej... rany musze miec minimum 55 kg do konca wrzesnia i zrobie doslownie wszystko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość simonka Napisano Sierpień 23, 2006 JESTEM JESTEM i jest ok, to moj drugi dzien , tylko wczoraj zjadalam troszke salatki ale mysle ze ona w niczym nei przeszkodzi bo to taka dietetyczna salatka z ryzem papryka ogorkiem tunczkiem z puszki , oczywiscie bez majonezu i innych tuczacych rzeczy. mam nadzieje ze to nie byl wielki grzech!!!!! nie wiem jak sie tak dieta u mnie sprawdzi bo ja nie pije tego wina ..hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataTenis 0 Napisano Sierpień 23, 2006 pioszcie jak z wagą!!!!pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 23, 2006 ale ciezki jest ten 3ci dzien...:( jestem naprawde glodna...ale szczesliwa mimo wszystko:) wiecie po tym winie to mi sie robi goraco, czasem oblewa mnie pot..hmm to wino musi miec wiec jakies znaczenie:) no a jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niccola Napisano Sierpień 23, 2006 Wino wytrawne posiada (poza znikomą ilością cukru resztkowego) coś, co można określić jako "bierne kalorie" (podobnie jak inne napoje alkoholowe ze śladową ilością cukrów). Samo w sobie nie tylko nie tuczy, ale raczej powoduje wzmożony wydatek energetyczny który spowodowany jest pracą organizmu nad usuwaniem szkodliwych substancji z krwioobiegu (głównie alkohol). to znalazlam na forum o winie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach