Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chomiczek

czy można mieć okres będąc w ciąży???

Polecane posty

Gość własnie przeciez to
moze byc cos powaznego, ale umysł takich panienek ogranicza sie tylko do " ciaża? czy nie ciąza?"

Gość jacie krece
Tak to jest jak się mysli pizda a nie głowa.Kuzwa zenujące...

Gość ale cie pociesze bo juz
dosyc cie styrano na co zasłuzyłas. ciaza to nie jest na bank - po pierwsze po 2 tyg testy juz na 99,9% pokazuja prawdziwy wynik wiec jesli okres sie spoznił 2 tyg i zrobiłas test to w ciazy nie jestes. ale widac cie to nie przkonuje bo mimo ze miałas 2 okresy!!! zrobiłas 2 testy!!! to nadal nie dociera do ciebie ze to nie ciaza! wiec skoro nie zaufałas 3 testom to czemu miałabys uwierzyc komus na kafe???? a przeciez nie mozesz byc w ciazy - mdłosci, twardy brzuch - to moga byc objway czego innego!

wiele niemiłych słów tutaj przeczytałam... ale ok myślcie sobie o mnie co chcecie wasza sprawa

wiele niemiłych słów tutaj przeczytałam... ale ok myślcie sobie o mnie co chcecie wasza sprawa

Gość nusia-21
ja was do cholery nie rozumie naskoczylyscie na dziewczyne jakby zrobila cos strasznego ona tylko chciala pogadac o tym co ja zastanawia chciala sie poradzic na forum to niech sie radzi i nic wam do tego. po cholere sie tak denerwujecie nie podoba wam sie to wyjdzcie z tego forum i koniec kropka a nie udzielajcie sie w taki sposob....... a moze przyjemnosc wam sprawia ublizanie innym!!!!!!!!!! popatrzcie na siebie czy to aby wy nie zachowujecie sie jak gowniary!!!! cholera mnie bierze na takie jak wy nie pasuje wam to nie czytajcie!!!! chomiczek cos do ciebie ja spotkalam sie juz z nie jednym przypadkiem ze kobieta miala okres przez pierwsze 3 miesiace ciazy nie jest tak ze jak jestes w ciazy to nie mozesz miec okresu i koniec kropka. kazda kobieta jest inna.... ale uspokoje cie i powiem ze pewnie nie jest to ciaza poprostu moglas dobrac sobie za bardzo do glowy. pojdziesz do lekarza i bedzie wszystko wporzadku!! pozdrawiam

Gość nusia-21
mnie tez smiesza niektore pytania tutaj ale po poprostu nie zwracam na nie uwagi dlatego dziewczyny wiecej rozumu i jesli nie jestescie gówniarami to nie zachowujcie sie tak bo to zalosne patrzec jak rzucacie obelgi o byle gówno......... pozdrawiam

oj - aż przykro się zrobiło, jak tak można? chomiczek - nie przejmuj się, na debilizm nic nie poradzisz, olać to - eh, aż brak słów

k*** dziękuję bardzo za miłe słowa :) nie sądziłam jednak że tyle przykrości ze stron kobiet mnie tu spotka :( pozdrawiam :) i cieszę się że są normalne osoby na świecie :)

chomiczek - ilu ludzi na świecie - tyle charakterów, z dogadywaniem się mięczy sobą jest jak z puzzlami ;) albo pasują albo nie ;) jak nie pasuje to trzeba szukać innego odpowiedniego elementu ;) buziak

wiesz chomiczek, mam dobre przeczucia - ale ciiii żeby nie zapeszyć ;) jak rzucony urok podziała to masz wielkie piffko ;) hihi

dziękuję a widzisz jak ludzie czasami potrafia być wredni??? pojechali po mnie nieźle :( a jak to się skończyło??? pozdrawaim

CZesc chomiczku,nie martw sie,pamietaj kto pyta nie bladzi,a Ci co daja takie wrecz obrazliwe odpowiedzi to jakies zakompleksione chamidla>ja kiedys zapytalam o pewien srodek,ktorego nie znalam i pomylilam sie w dokladnym sformulowaniu nazwy,to mnie prawie zlinczowali na forum.W ciazy nie jestes na pewno,jesli test wychodzi ujemny.Ja wlasnie jestem w 4 miesiacu i przez dwa miesiace mialam cos w rodzju okresu(to sie zdarza,nawet czesto w poczatkach ciazy)ale wtedy test wychodzi dodatni. Wiec jesli Twoj jest ujemny to jesli chodzi o ciaze mozesz byc spoko,natomiast nie zwlekaj z pojsciem do lekarza,bo moze byc to cos innego.Np jakies zaburzenia hormonalne badz stan zapalny.Trzymaj sie ,pozdrawiam a na stetryczale,pewnie stare panny ,albo takie swiete,ze nikt ich nie chce poprostu nie zwracaj uwagi

chomiczek nadal działam intensywnie w tym kierunku - akurat to TE dni, co z tego wyszło okaże się 3 września :) co u ciebie?

Gość sara08
hej!! dziewczyny!! czy moge zrobic test jesli dostalam dzis krwawienie z odstawienia tabletek?

to dalej będę trzymała kciuki :) u mnie dobrze :) ale stwierdziłam że chciałabym mieć już dzidziusia :)

chomiczek - a teraz pytania z zaskoczenia ;) - ile masz lat? masz stałego faceta?

eee no to niema się czym przejmować nawet gdyby i wcale się nie dziwie, że już myślisz o maleństwie - mi też w tym wielku kołatało to po główce :) a dzisiaj ogłaszam wszem i wobec - mam zaje.... ups - super humor hihih ;)

nie nie chomiczek, jeszcze nic niewiadomo :) dopiero na początku września, ale im jest on bliżej tym większa nadzieja :) a co tam u ciebie słychać? jak pogoda u ciebie? u mnie tragedia, przez to ponuractwo tak mi się niechce siedzieć w pracy że szok ... :)

u mnie dziisja akurat słonko swieciło ale do pracy nie chce mi się chodzić :( a jak pomyślę że znowu od września studia to nic już mi się nie chce :( pozdrawiam