Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huznerr

perełki kafeterii uczuciowej

Polecane posty

No cóż, nałóg jest kosztem, z którym należy się liczyć, kiedy chce się być "perełką kafeterii uczuciowej" ;-) No a serio, może kiedyś nam się znudzi? :O Ja w każdym razie nie chcę tu siedzieć do emerytury ;)

Gość ooo baba jaga tu wlazła
:D:D:D Ike polemizuje bo lubi udowadniać, że jest imbecylką :D to dla ciebie niedźwiedziu! :)

Gość to nie topik ptkogo lubimy
perełka to osoba która czymś sie wyróżnia z pośród wszystkich ników Polaola Oferma

ja opisałem te osoby ktore moim zdanie własnie sie tu wyrozniaja....w moim mniemaniu:D...niektore wiecej niektore mniej ...ale sie wyrozniaja...czyli sa perłami:) hehehehe

Gość to nie topik ptkogo lubimy
brat_niedzwiedz -->większość tych ników nie znam,ale skoro twierdzisz ze sa perłami:)niech tak pozostanie.

wow nigdy jeszcze nie trafilam tak stay topik 2002rok a ten top pokazuje jak szybko dokonuje sie zmiana elity:classic_cool:

:) a w zwiazku z powyższym uśmiechem też uważam Ofermę za tę tzw. umownie perełkę, chociaż wolałabym mówić po ludzku, czyli za wyróżniającego się zdecydowanie na korzyść cd. ofe rma :)

to nie topik ptkogo lubimy brat_niedzwiedz -->większość tych ników nie znam,ale skoro twierdzisz ze sa perłami niech tak pozostanie. to sa perły dla mojej osoby...dla ciebie moga byc inne:P:P:P...to tylko sprawa sympati do niektórych osób przebywajacych na kaffe:)jedni mnie ujeli poczuciem humoru ,inni swoimi wpisami na topikach, inni dobrze polewaja wodke:P:P:P,inni mi pomogli jak byłem w dole....

BMI wszyscy z mojej listy mają BMI 20 o przepraszam ja mam 19:P

Ike, odpowiedź została dosotosowana do poziomu pytania, więc musiusz na tę okoliczność i potrzebę rozstać się z korzystnym wynikiem 19, tak jak ja wyrzekłam się swojego 18,8 :P ;-)

pola- jakoś to przeboleję..................

Jestem wymieniona ech dla mnie perełkami są Oferma za swoje poglądy które nie ulegaja zmianie Wyjątki z wsciekłości--uwielbiam go czytac Szukanie w dziury w całym--za to ze zupełnie nie rozumiem co pisze:) pozdrawiam

Gość nikt mnie nie wymienił nie
przegrałam;) życia :P

Nie-złośliwa:) Sympatyczne wzruszenie ozdobione znajomymi nickami pomaga przyjąć, że niezrozumienie ograniczone cienką linią niepełności literowego przekazu za którą dodatek nawet złości, nie może zmienić faktów: Ja ciebie też, najlepiej dwa razy - w oba po- -liczki 👄 :p

Gość hasloczasło
krem komiczne brat_niedzwiedz moi faworyci

Gość cream i komiczne

Gość perełka kafeterii
retro

Gość upendej
perła na kaffe to kwiatek,z tym ze to podróba marna:P