Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huznerr

perełki kafeterii uczuciowej

Polecane posty

Gość ja glosuję na Apostoła
nikt z uczuciowego nie ma w sobie tyle uczucia co on.

Gość Natasza27
ja na voalke

Gość uuuuuuuuuuuuuuuup
Manka

temat sprzed dwóch lat?? kurwa, ale zabytek :o można z początku poczytać o naszych praprzodkach z kafeterii :p

jaskiniowcy mieli kafeterię!! :D a problemy uczuciowe od wieków pewnie te same. głupi jest rodzaj ludzki, ojj, jaki głupi :o

a propos tematu ja mam takie propozycje (dane z 4 maja 2008): retro komiczne złośliwa samica 30 Szukanie dziury w całym frk 09 wredny prowokator jak sobie jeszcze jaki przypomnę to dorzucę :-)

Gość lksad
dziara Jacek1982 jarek-84

Gość pepe jeans
sumienie k Tamari

no proszę, i ja tu byłam, jak ten czas leci :) przypomniałm sobie w międzyczasie o: ike wnuczka smirnoffa Psełdonim

Brat jest tak skuteczny w działaniu (np. patrz post wyżej) :P ze róznież wprost nie sposób nie zaliczyć go do perełek, tym bardziej, że z pamięcią to różnie bywa - dopisuję do swojej listy: Brat niedźwiedź :)

pola czy możesz ike i wnuczke rozdzielić psedłonimem- to tak jakoś obok siebie to nie bardzo fajnie się czujemy:P a co do sympatii- to wiadomo- przede wszystkim pasażerowie pociągu i część osób które doskonale wiedzą, że je lubię;)

brat- odpowiedź jest bardzo prosta- bo lubię :)

Ike :D :D OK, skoro już sie tak przejęłam ;-) to nowa lista: retro komiczne złośliwa samica 30 Szukanie dziury w całym frk 09 wredny prowokator ike Psełdonim wnuczka smirnoffa Brat niedźwiedź vel perełka :P b.justyna Doprawdy ja :classic_cool: ;-)

jak juz polaola pociagłas temat perełek:):) to tez liste zapodam:):):) :P:P:P....kolejnosc jest przypadkowa:P:P 1)Energiczna 30 latka 2) anula 78 3)b.justyna 4)deko 5)ike 6)kochajaca zachody słonca 7)cream 8)komiczne 9)piate koło 10)kyyrene 11)krople do oka 12)madziula to ja 13)nosferatu 14)artór 15)melni 111 16)monte 17)n.i.e.d.z.w.i.e.c.i.c.a 18)pestka 19)plansza 20)phoebe 21)polaola:P 22)sissy 23)surykotka:D 24)tak to juz jest 25)tunka 26)złosliwa w garsonce 26)wkurzona bardzo zona:D 27)zona lubiaca sex 28)dzesika parker 29)........i jeszcze pare osób by sie znalazło...no ale pamiec w moim wieku jednak juz szwankuje...wiec sorka dla reszty pereł:P:P:P

Brat, Jak będzie konkurs na rzecznika prasowego albo prezesa naszego forum to wygrasz przez aklamację :D Chyba nikt jeszcze nie poradził sobie tak szybko i skutecznie z aklimatyzacją, nawiazaniem bardzo dobrych relacji personalnych i zazanajomieniem się z użytkownikami ak Ty!! :D :P PS. od kiedy tuatj bywasz? ja kojarzę Cie gdzieś tak od końca czerwca, poczaątku lipa BMI wszyscy z mojej listy mają BMI 20