Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowlosa Ja

czy jest tu jakiś fajny wolny facet?

Polecane posty

Gość To Tu To Tam..
Eh.. to jak jest Twoj Luby to nic tu po mnie :( Tez chyba pojde spac.. bylo milo.. ale jak zwykle sie konczy :( Dobrej nocy Lilijko Droga :*

przestan bo mnie smucisz.. wiesz ze tylko Ty:) poza tym ja wiem, ze miales takie miejsce z widokiem, kochasz widoki:) tak romantyk z ciebie:)

on juz nic nie rozumie ;) to bylo do TO Tu To Tam brzydki od Lilijki a nie do ciebie

szczupla to na bank brzydki :P a tomek_24 to TMT jakiego znalismy kiedys? no ladnie :)

Gość To Tu To Tam..
Lilijko?

setunia ja czekajaca na cos co sie kurna nigdy nie zdarzy niestety jutro go widze, a siedze na kafe i jutro bede miala wory pod oczami :/ ale spoko i tak mnie bedzie widzial po 5 godzinach podrozy :D

jesu brzydki zmiluj sie - to ty ciagle zmieniasz nicki ? no wlasnie szczupla czekasz na cos ?

dobranoc:) i pamietaj o kolacji na tym kocyku i tym słonku;) moga byc placki, talarki cukiniowe:P hmm a ja potem zabiore cie w moje piekne miejsca:) tez mam takie:)

Gość To Tu To Tam..
Hmm.. a juz myslalem ze Cie nie ma :) :) Okay, postaram sie cos wymodzic ;) A dostane buziaka na dobranoc? ;>

Gość To Tu To Tam..
Filtrowac kazdemu mozna Tomeczku ;) :D

Gość To Tu To Tam..
Nie zwariowal :] " Lilia ma faceta a filtruje z nieznajomym ? " Mam rozumiec, ze FILTRACJA to poznawanie kogos nowego? :p

lilia ma faceta, jednego i to z nim flirtuje, on taki pomyslowy:) 👄 hmm zmienia niki, ale nie mojepoliczki, zatem ja tez chce w lewy od serca całusek:)

kocham mojgo faceta bo jets wlasnie taki.. ze nie wiem co wyysli;) a on tu mi os posle, tu cos napisze, jest kochany:) jak bedzie moj, to nie bde tu, ale on daleko to sobie tak razme jestesmyy:)