Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAZYSTKA

MASAŻE WYSZCZUPLAJĄCE...ILE MOŻNA SCHUDNĄĆ ?

Polecane posty

Gość gość
gdzie wykonałaś swój zabieg? Szukam kliniki w trójmieście :( już nie mam siły na mój cellulit ;((((

Gość gość
czytałam tu na kafeterii i na wizażu, ze klinika cosmetologica sprawdza się świetnie :) i oferują darmowe konsultacje, co jest raczej rzadkie jeżeli chodzi i tego typu miejsca

Gość Olka__98
No właśnie, a ja bym się wybrała na takie konsulty. Bo przecież skąd mam wiedzieć jaki zabieg będzie dla mnie najlepszy? To powinno być darmowe w każdej klinice. Niestety większość klinik to zdzierstwo pieniędzy. Dobrze wiedzieć, że ta klinika Cosmetologica oferuje darmowe porady - to bardzo ważne. Chyba się tam zgłoszę.

Gość gość
Hmm ja się cały czas zastanawiam i jeszcze nie wybrałam. Ale podobno mają tam darmowe konsultacje, więc jutro tam zadzwonię.

Gość Madzia287
No i zadzwoniłam i w poniedziałek mam konsultację. Ciekawe co mi dobiorą :) Czytałam dużo o karboksyterapii, może to będzie strzał w 10 :)

Gość gość
Seks i masaże z partnerem to bardzo dobry i przyjemny sposób na szczuplejsza sylwetkę. Oprócz tego ze poprawia zdrowie naszego organizmu i spala duza ilość kalorii to sprawia że w naszym mózgu wydziela sie duża ilość hormonów szczęścia.