Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Ale do sikania na klatę dziwnym trafem sie nie odniósł. Czyli milczące potwierdzenie. Beka jak sie wyższa klasa stuka Nie, nie sikam na nią. Chociaz uwazam, ze sikająca kobieta to seksowny widok. Zaspokoiłem twoja ciekawośc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Wtedy, kiedy twój ślub z Makaronem - obiecuję Chcesz być świadkiem? Poodbno nie spotykasz się z ludźmi z kafe, ze względu na bezpieczeństwo, a małżeństwo jakoś potrafiłaś rozbić i prać gacie, która inna prała. Ble. Szczyt desperacji brać rozwodnika, który ogłasza przerwę w małżeństwie Czemu nie przyznałaś się rodzinie, gdzie "wyrwałaś żonatego" faceta? Tylko skłamałaś, że "poznaliście się na forum o filmach"? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu Biedne kobiety szukają swojej wartości i potwierdzenia atrakcyjnosci w pracy która stanowi filar ich życia. Jesteście takie przewidywalne do bólu w tym swoim podlizywaniu się męskim jajcom za byle guwno. Dzizas. Nie dziwię się że większość z was jest po rozwodach. Nie ma innej możliwości niż bycie rozwodka z takim podejsciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie, nie sikam na nią. Chociaz uwazam, ze sikająca kobieta to seksowny widok. Zaspokoiłem twoja ciekawośc? A tajska prostytutka z tatuażem to też seksowny widok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie, nie sikam na nią. Chociaz uwazam, ze sikająca kobieta to seksowny widok. Zaspokoiłem twoja ciekawośc? Najwidoczniej żonka fantazjuje o tym, tak wynika z relacji Leksa. Może zrób jej mała niespodzianke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie, nie sikam na nią. Chociaz uwazam, ze sikająca kobieta to seksowny widok. Zaspokoiłem twoja ciekawośc? Niedawno hot mamuska chwaliła się jak lata za młodszym trenerem syna a teraz udaje cnotliwa matrone która oburzają fetysze seksualne haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Niedawno hot mamuska chwaliła się jak lata za młodszym trenerem syna a teraz udaje cnotliwa matrone która oburzają fetysze seksualne haha W dodatku chwaliła się jak na jedną noc obracają zdesperowaną milficę chady z siłowni w wieku jej syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie prosiłem żeby zrobił mi loda. Kontekst tej wypowiedzi byl zupełnie inny, ale ty ze swoim lekkim upośledzeniem oraz patologiczna skłonnością do kłamstw, zaczęłaś rozpowszechniać taka wersję. Dla mnie to bylo zabawne, bo biedny widmok wyszedł na uległą cio.te na jakis czas. I jak widac po ostatnich wydarzeniach, nie pomyliłem sie w ocenie, ze widmok chce byc poniżany. Chcesz screena na odświeżenie pamięci? Pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chcesz screena na odświeżenie pamięci? Pite było? Tak, daj screena wreszcie jakiegokolwiek. I skończ z tymi projekcjami alkoholizmu, tępy do bólu dzbanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chcesz screena na odświeżenie pamięci? Pite było? Od kiedy lody cie oburzają? Seks na łonie natury a święte oburzenie że dorosła kobieta pierze w japę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chcesz screena na odświeżenie pamięci? Pite było? uważaj bo sie doigrasz i sie doczekasz wyzwisk od urew od tego milionerskiego czada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A tajska prostytutka z tatuażem to też seksowny widok? To byl bardzo dobry tatuaz, mi ostatnio w Polsce jeden zepsuli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A tajska prostytutka z tatuażem to też seksowny widok? A u koleżanki tatuaze rodem z kryminału uważasz za seksowne? Cóż za wybiórczość xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie, nie sikam na nią. Chociaz uwazam, ze sikająca kobieta to seksowny widok. Zaspokoiłem twoja ciekawośc? Coś nie tak z tobą. Ciągle piszesz o upośledzenie jak twoja żona nr 2. Więc co tu robisz? Ty musisz być jej projektem, bo nie wierzę, że takie ciapy chodzą po świecie. Nie rozpłacz się, chwilowo się oddałam, bo ciastka mi się spalą.... Oczywiscie twoje hejterskie posty zgłaszam rozwodniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Najwidoczniej żonka fantazjuje o tym, tak wynika z relacji Leksa. Może zrób jej mała niespodzianke Myślę, ze leks nie jest najlepszym źródłem informacji. Przyznaję jednak, ze bylem wtedy grubianski. Zdarza mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: To byl bardzo dobry tatuaz, mi ostatnio w Polsce jeden zepsuli. Biedny Gapcio, współczuję może wybrałeś zbyt tani salon, wiesz z tatuatorami jak z fryzjerami, jak zapłacisz za mało to sie cudów nie możesz spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: W dodatku chwaliła się jak na jedną noc obracają zdesperowaną milficę chady z siłowni w wieku jej syna No może nie przesadzajmy. Trochę starsze ale jednak młodsze xD dlatego tak mnie bawi ta jej metamorfoza. Może w końcu zrozumiała że na dupje nie jedzie się daleko z facetami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: To byl bardzo dobry tatuaz, mi ostatnio w Polsce jeden zepsuli. A kiedyś byłeś przeciwny jak o nim pisałam. A tu taki paradoks Bijesz żonę? Biłeś poprzednią? Twoja agresja jest niepokojąca. Z bankomatu korzystasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Niedawno hot mamuska chwaliła się jak lata za młodszym trenerem syna a teraz udaje cnotliwa matrone która oburzają fetysze seksualne haha Qwerty? Chyba jej partner jej nie podnieca, nie wiem po co z nim jest. Bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Boziu, stary botoks ewidentnie się podniecił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Biedny Gapcio, współczuję może wybrałeś zbyt tani salon, wiesz z tatuatorami jak z fryzjerami, jak zapłacisz za mało to sie cudów nie możesz spodziewać Gubi się dziadek w kłamstwach i zapomina się. Nic nie wspomina o separacji i że ma dość forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Zresztą salowa też dziwnie pobudzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A kiedyś byłeś przeciwny jak o nim pisałam. A tu taki paradoks Bijesz żonę? Biłeś poprzednią? Twoja agresja jest niepokojąca. Z bankomatu korzystasz? Tu każdy ma poglądy na potrzebę chwili. I jak wiatr zawieje w danym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Qwerty? Chyba jej partner jej nie podnieca, nie wiem po co z nim jest. Bez sensu. Bo teraz jest aseksualna. Rozumiesz. Wybiera sobie kiedy jest seksualna a kiedy nie. Miało być pięknie po seksie a czad się zmyl po i teraz trzeba spróbować grania na niedostepno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Coś nie tak z tobą. Ciągle piszesz o upośledzenie jak twoja żona nr 2. Więc co tu robisz? Ty musisz być jej projektem, bo nie wierzę, że takie ciapy chodzą po świecie. Nie rozpłacz się, chwilowo się oddałam, bo ciastka mi się spalą.... Oczywiscie twoje hejterskie posty zgłaszam rozwodniku. Madziu. Masz niskie możliwości intelektualne. To nie twoja wina. Tylko może ogarnij jedno. Zaczynasz byc niemiła dla ludzi- ludzie zaczynają byc niemili dla ciebie. Ok? Przemyślisz pomału? Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gubi się dziadek w kłamstwach i zapomina się. Nic nie wspomina o separacji i że ma dość forum No i o hejcie na przewrotkę za korzystanie z fryzjera za 40 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gubi się dziadek Znowu ci się zapomniało, że masz 55 lat Grubciu i od wieku wyzywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu Ty wydajesz setki na kwas i myslisz ze wyglądasz zayebiscie. Jaki to ma sens? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jutro niedziela handlowa Też zrobisz zakupy, a nim wrócisz ruda temat wyklika pozamykane juz wszystko. jutro bedzie kerfur otwarty to zajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 29 Napisano 2 godziny temu Trener zwiał i seksu nie będzie i tak bo zmieniłaś orientację. Kto za wami nadąży babofony oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach