Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka22

zapomnialam wziac tabletki, pomozcie!!

Polecane posty

Gość majka22

a wiec mam problem kochalam sie z narzeczonym, przypomnialo mi sie ze nie wzielam pigulki. zawsze biore o godzinie 22giej a byla juz 2 w nocy chcac wziac tabletke zauwarzylam ze dzien wczesniej nie wzielam tabletki, zapomnialam. tak wiec wziela ta tabletke o 2 w nocy a nastepnego dnia wzielam jedna o 20 a nastepna o 24 niewiem czy dobrze postapilam i jaka jest wiarygodnosc ciazy. okres powinnam dostac 28.08 pomozcie

Gość majka22
nikt sie nie wypowie??? :(

Gość heja heja
yyyyyyyyyyy.... to było jedyne wasze zabezpieczenie??? trudno coś wyrokowac. szanse pewnie sa 50 na 50. ale nie martw sie. w sumie moze mniejszce? poczytajnajlepiej ulotke tam napewo pisze kiedy jest osłabione działanie tabletek i jak sie nie weżmie to ile jest sie chronionym. w ulotce jest wszystko. ;)) z tabletkami to jest tak ze poprostu tzreba o nich pamietac ;))

Przykro mi, ale obawiam się, że zabezpieczenie hormonalne było dużo mniej skutczne, więc powstało ryzyko. Statystycznie masz jednak małe szanse na zajście w ciążę, ale na przyszłość pamiętaj o regularnym braniu pigułek, bo tylko wtedy dają Ci one potrzebną ochronę. :) I poczytaj sobie, co piszą w ulotce.

Gość majka22
dziewczyny , dzieki za slowa otuchy, boje sie jak cholerka, ulotke czytalam i wiem ze po 48godz. zabezpieczenie jest zmniejszone i prawdopodobienstwo zajscia w ciaze duzo wieksze :O wiem ze trzeba o nich pamietac ale przy takim stresie jaki ma sie przed wlasnym slubem poprostu mi sie zapomnialo :O :O

zdarzało mi się zapomnieć tabletek tak jak tobie, i nic się nie stało, może fuks a może tylko nieznaczenie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę było większe...