Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę.....

czy ktos mogłby mi napisac tak orientacyjnie

Polecane posty

Gość bardzo proszę.....

ceny róznych tabletek i zawartośc hormonów? tzn nie w dokładnych iloścuach al np. te mają więcej hormonów niz te i tak dalej.....czy ktoś ma taka wiedzę bo trudno mi znależć jakies konkrety w necie:(

Gość huhuhha
ja wiem że bardzo mał ą ilość hormonów ma mercilon dlatego z tego co słyszałam kobiety narzekaja na te tabsy (plamienia, bóle głowy, nudności, obrzmiałe piersi itd) ja tak miałam dlatego lekarz przepisał mi potem marvelon który polecam bo swietnie sie ponim czułam. to sa tabletki jednofazowe. dwufazowe maja dużą ilość hormonów i stosuja je kobiety które juz rodziły. ceny niestety nie pamietam bo to było jaki s czas temu ale chyba około 30 zł

Gość upupupu....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja stosuje jeanine. maja wiecej hormonow niz inne ale za to sa one polaczone hybrydowo. czyli ze niby lepiej usuwane sa z organizmu. kosztuja duzo bo ok 34 zl wiesz ja mysle ze najlepsze sa tabletki po prostu dobrze dobrane. nie tyle pod wzgledem ceny co malych skutkow ubocznych. cena oczywiscie tez tu ma znaczenie. waha sie ona od 9 zl za listek do 42. ale nie zawsze to co tanie jest dobre i na odwrot - to co drogie tez nie musi byc dobre