Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minter

Alkohole weselne

Polecane posty

Gość carlo
fresco uzywa sie najwyzej, zeby doprawic pieczona dziczyzne. Najlepiej podac polwytrawne wino biale i czerwone - polecam Carlo Rossi, ewnetualnie Trivento - do kupienia w Makro i innych hurtowniach alkoholowych. Wyborowa wcale nie jest wiejska wodka. Jest na trzeciej pozycji, jezeli chodzi o spozycie weselne, tuz po Bolsie i Maximusie. Soplica jest szlachetna wodka - nie kazdy bedzie lubil jej smak. p.s. - to sa prawdziwe informacje -jestem wlascicielem trzech sal bankietowych na 300 osob kazda.

Zgadzam się, wyborowa to całkiem dobra wódka. Jak już zdaży nam się z mężem robić jakąś imprezę albo gdzieś iść, zawsze wybieramy wyborową

Gość Minter
Tyle, że Trivento to wytrawne wino i nie każdemu może smakowac.

Gość Radząca
Hej my mieliśmy ślub w sierpniu jeśli chodzi o wódkę to był bols winko carlo rosi czerwone białe i różowe niestety trzeba było zapłacić troszkę ale wszyscy byli zadowoleni;)

Gość taka tam
ok, słuchajcie, a ile mniej więcej trzeba przyjąć alkoholu "na głowę"? ja planuję kupić wódkę i wino, ale nie wiem, jakie mam przyjąć proporcje? litr wódki na dwie osoby? butelka wina na osobę? help!

Gość kutana
Liczy się 0,5 litra wódki na osobe dorosłą

Gość Jasiu1.
Wino w zalezności od gustu gości.Jezeli nie pija szczegolnie duzo to liczy sie butelka na 10 osob

u mnie kcuharka liczyla na wesele i na poprawiny 1,25 l na pare. gosci było 110 osób. wodki kupilismy 200 butelek. zostało 57

Gość drineczki tyle ze drogo
bylam na weselu i u mnie tez takl bylo , byly serwowane drinki kto jakie chcial, rozne wodeczki i al;kohole kupilismy, byla dziewczyna od robienia drinkow i bardzo sie to ludziom podobalo, nie jest to tani interes ale warto bylo, sama pilam drineczki rozne:)

Gość Muraszka
Maximus jest wtretnie gorzki....Soplica już lepsza.

witam po moim weselu zostalo mi 100 sztuk sobieski 0,7 l chetnie odsprzedam cena za sztuke to 19 zl jestem z krakowa tel 725655483

wodka: -smirnoff -wyborowa -zoladkowa gorzka de lux bols juz dawno zrobil sie beznadziejny - takze nie polecam wino carlo rossi - biale, rozowe i kilka czerwonych butelek. najlepiej ponoc schodza biale i rozowe, bo je mozna do lodowki wlozyc.. a w wakacje jest zazwyczaj upalnie, wiec goscie wola pic takie wino.. the end

ja tez sie zastanawiam nad wodka i wiem ze nie bedziemy mieli bolsa, jest okropny(wg. mnie) prawdopodobnie bedzie zoladkowa gorzka de lux. niestety nie wiem ile bedziemy kupowac,bo tym zajmuja sie tescie a z nimi ciężko sie rozmawia na te tematy bo jeszcze duuuzo czasu. slubujemy w pazdzierniku.