Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sie do kogo przytulac

na ktorym topiku tu przytulają?

Polecane posty

A tearz moja ulubiona kołysanka: ...summer time and the living is easy... fish are jumping... and the cotton is high...... Szkoda, że zapomniałam, jak się robi nutki. 😭

Gość
renka ...:D brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pieknie falszujesz :P tzn. pieknie spiewasz mialo byc :P dziekuje Ci bardzo 👄 🌼 i BIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D nastolatka ...pewnie ,ze przyjemnie ;) goldinka ... dobranoc 👄 :) a co mi tam ...ale ja wstalam :O musisz mnie zaniesc jeszcze raz :P lilia ...dobranoc:) a nutki ♪♪♪♪ alt 1 3 :)

----> Czy mnie też: to teraz specjalnie dla Ciebie: ♪♪♪♪♪♪ your Dad is rich, and your Ma is good-looking... so hush little baby, baby... don\'t you cry... ♪♪♪♪♪♪♪:D

czy mnie tez...[niesie ja do lozka, sklada na poduszce...i zasypia na podlodze kolo niej ze zmeczenia :P] Dobrej nocy wszystkim zycze :) Paaaaa ;)

Gość
renka :) jestes koffana 👄 🌼 DZIEKUJE :) a co mi tam ... dzieki :D dobranoc kolorowych snow 👄 😴

Dobranoc. I pamiętajcie - piwa nigdy za dużo.... zwłaszcza jak się ma zamiar śpiewać. :D

Gość jeszcze ja jestem...
Pobudkaaaaa Przytulasy!!! :D Gorąca, aromatyczna kawa czeka na Was. :) Przynajmniej się wyspałam dzisiejszej nocy. Tylko do czego to doszło, mnie spać małolat pogonił, a sam urzędował do późna. :O Od dzisiaj zacznę władzę rodzicielską uskuteczniać, zresztą będą już ku temu powody. :) A co mi tam >>> czy Ty wyspałeś się na tej podłodze przy łóżku Czy mnie też? ;) Pewnie zmarzłeś i wszystkie członki Ci zdrętwiały! :P Mam nadzieję, że jednak w środku nocy wślizgnąłeś się po cichu pod kołderkę. ;) :D Jeśli nie, to zapraszam, na masaż, trzeba Ciebie będzie porządnie rozruszać. :classic_cool:

jeszcze ja.trzeba malolata ustawic :P \"lekcje odrobione ?, a co tam dzis na matematyce ? \" hehehe jestem przyzwyczajony do polsnu kiedy caly sie trzese z zimna :) ale na tej podlodze bylo dosc cieplo ;)

pan doktor moze sam nie wie :P medycyna to nie nauka scisla jak powiedzial kieys pewnien anestezjolog na kursie pierwszej pomocy :)

Dokładnie tak będzie z tymi lekcjami jak napisałes A co mi tam, ale znam też i odpowiedź jaką usłyszę za każdym razem. :D Jak mozna spać trzęsąc się z zimna, hmmmm, mnie zimno budzi natychmiast i szukam zaraz czegoś do okrycia. A już miałam dobre chęci rozgrzać trochę zmarznietego, żal mi się zrobiło, a tu... nici, ... nie chciał ...:O i jeszcze napisał, że mu nawet ciepło było! :P Nastepnym razem nie będę już taka wyrywna. :classic_cool: Goldinka, chyba powinnaś jutro ponownie iśc do lekarza i koniecznie domagać się zrobienia zdjęcia tej nogi.

Zeby babcia miała wąsy... :P Sam napisałeś, że dzieli nas kratka, więc ... jak długo ona istnieje tylko wirtualny masaż może być wykonany. :classic_cool: Tez mógł być przyjemny. ;)

jeszcze ja... oj tak napisalem bo to prawda ze sie przyzwyczailem do spania w zimnie chcialem zaszpanowac :P a niedlugo znowu sie zdaje wystawie na takie doswiadczenie a jak wyglada taki virtualny masaz ?

Podobno to zdrowo spać w zimnie, więc nie żałuj sobie! :P Jak wirtualny masaż wygląda już się nie dowiesz. ;) Chyba, że ... :D Znikam na na jakiś czas, zajrzę przed snem poprosic o przytulenie. ;)

Gość o_0
przyyyyyyyyyyyyyytuuuuuuuuuuuuuuul ;)

Czy Ktoś mnie przytuli? ;)

A to się cieszę. :) Tak cicho tutaj i juz myslałam, że przyjdzie mi iśc spać nie tulonej. ;)

Skoro nie ma innych chetnych dziewczyn na przytulanie, to ja skorzystam, podwójnie. ;)

A jakże... przyjemność :P ... też Ciebie przytulam i ... podobno lubisz smyranie ;) więc posmyram leciutko po pleckach. :D

Gość ja też tak chcę
ooo na przytulanie z małym smyrankiem to i ja byłabym chętna :)