Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszalinka nr 2

Wymieńmy się kosmetykami, których już nie używamy PART II

Polecane posty

Gość
Egzaltowana Idiotko Co z tomorrow?napisalam Ci maila

:)GLAM SHINE - nr 71 insolent pink NOWY i nr 41- z serii holographic loving holographic- UZYTY OK 4 razy :)Maybelline Water Shine szminka nr 30 fig tart- UZYTA OK 3 razy- prawie nie widać zuzycia :)L\'Oreal Invincible Platinum nr 910 platinum amethyst- uzyta ok 4 razy- w zasadzie ubyło jej moze z 1% albo i mniej:D :)Błyszczyki Glazewear Avon- kolor Sterling- nowy, w kartoniku, kolor Ice pricess- nowy ale odfoliowany ( uzyty raz zostawiam sobie bo fajny kolorek ) :)puder w kulkach Avon- najnowsza wersja- NOWY, NIEUZYWANY :)blyszczyk Avon z serii Beyond Color- uwydatniajacy usta- nowy, zafoliowany :)Avon uniwersalna kredka 3 w 1 kolor shimmering bronze- uzyta ok 3 razy :)2 eyelinery do oczu- kolor zloty i rózowo- bezowy- zostalo w kazdym po 3/4 :)blyszczyk Clinique color Surge Impossibly glossy nr 102 zostalo z 14 ml ok 11-12 ml- ORIGNALNY!!! :)błyszczyk Avon seria color trend wibrujacy- orange crush- nowy, w kartoniku :)z tej samej serii wibrujacy cień- tez orange crush- uzyty ok 4 razy :)blyszczyk JOKO lip shine long lasting- nr 154 super jasny bez- zostalo ponad 3/4 niesamowity efekt lśnienia i super zapach i smak :)odzywka do wlosów zniszczonych Avon- jedna cała nowa- z najnowszej serii Advance Techniques- w drugiej- sprawdzilam nawet 3/4 a nie 2/3 :)balsam Winter Sensation z cerii senses Avon- nowy nieuzywany :)passion dance Avon zostalo 3/4 z 50 ml :)krem antycellulitowy Avon- najnowsza wersja- zostało ponad połowe z 200 ml :)żel brązujacy z serii Arabian Glow 2 opakowania po 100 m l..w kazdym duzo ponad polowa ;)krem SSS do rąk- antystarzeniowy- uzyty ok 4 razy :)błyszczyk Avon Glazewear z najnowszej szerii mavelous metal NOWY. NIEUZYWANY ;)blyszczyk YR Luminelle- kolor jasny róz, nowy, nieuzywany :) rozświetlacz w pomadzie Avon z linii zapachowej Tomorrow- niezwykle dlugo utrzymuje sie na skórze- zapach równiez- zuzycie ok 1 %- minimalne- niezwykle wydajna pomada- uzylam jej ok 10 razy a w zasadzie nic nie ubyło... :) tusz Vollare- czarny, nowy, nieuzywany AKCESORIA: :)pędzel do pudru Avon- nowy kuferek srebrny z MAX FACTOR- mały metalowy- mieszczą sie w nim blyszczyki, pudry, podklady, tusze,szminki, kredki i tym podobne rzeczy, w srodku ma kieszonkę na gumke i lusterko- uzywany, ciut brudny w srodku od kosmetyków, ale na pewno da się to wyczyścić :)Kuferek duzy, termiczny z Avon- stan bardzo dobry :)kosmetyczka Avon z serii arabian glow- brązowa z kokardą- nowa, nieuzywana SZUKAM :Pprzyspieszaczy do solarium :Pjedwabiu z biosilka :Podzywek gliss kur albo elseve ( seria zólta do zniszczonych i suchych wlosów ) :Ptuszów: double extension, volume shocking, 2000 calorie, pierre arthes XXL ( w koncu chcialabym go spróbować ), :P blyszczyków- juicy tubes- ale posiadajacych kolor, diorkiss, addict- w kolorze bezu, rozu... :Pbalsamów silnie nawilzajacych :Pkremów antycellulitowych :Pchętnie wymienie również na róznego typu preparaty odchudzajace- L-karnityna, fat burner,herbatki nieprzeczyszczające-SYSTEM SLIM FIGURA i tego typu;)

Gość gryzeldzia
Tak, wiem, mialam sie odezwac ale nie bylo mnie przez chwile :> Sie pracuje. A za Eternity.. no wlasnie nie wiem, cos podobnej klasy bym chciala...

Mam do sprzedania (ewentualnie, gdy cos mnie zainteresuje;) - na wymiane) Pure Purple Hugo Boss- EDP 90 ml + balsam do ciala 150 ml. Nowe, nieuzywane, zapakowane razem w pudelko. mail w nicku

Gość a moze bielizna Lupo Line
nie wiem, czy byłybyście zainteresowane, ale ja miałabym na wymiane 2 ZUPEŁNIE NOWE staniczki (jeden półgorsecik) Lupo Line, oba z matkami i z kartonikami, jeden rozmiar 75A, drugi 75B, chociaż rozmiarek podobny jakby ktoś był zainteresowany napisze coś wiecej na wymiane interesowałyby mnie kosmetyki naturalne, błyszczyki i ewentualnie zapaszki, reszte rozwaze

wzielabym dla mojej kolezanki....mogłabyś przyslać zdjecia na aaaneczka1983@go2.pl Czego szukasz...moze cos znajde:)

Gość iw_80
Waniliowa mandarynka, jak sie pojawisz to daj znac czy jestes jeszcze zainetresowana wymiana cieni manhattan na twoja iza dora?

Gość
syncmaster a jakie masz perfumki?Z tego co widze to chanel i co jeszcze?

Gość Zielona30
Mam sporo różnych kosmetyków,nowych i używanych,trochę różnej biżuterii srebnej i nie tylko,nowe apaszki,albumy, różne drobiazgi,nowa spódniczka czarna .....i dużo innych.Rzeczy te chętnie zamienię na wody toaletowe(najbardziej poszukuję Nebliny ,Ming She,Voile de Ambre z YVES ROCHER) ale także inne firmy ,zapachy raczej świeże,chłodne,zielone ale tylko oryginały.Za wody oddam większość rzeczy!!!! Z innych kosmetyków mogą być maseczki,balsamy i inne.Oprócz kosmetyków do makijażu,ponieważ się nie maluję. Jeśli ktoś będzie zainteresowany wymianą mogę wysłać paczkę pierwsza. Podaję link do opisów i fotek (mam nadzieję że będzie działał,są w nim jeszcze dwa inne do pozostałych rzeczy): Mój email na który proszę kierować odpowiedzi to :Frezja72@interia.pl Link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=137445 Z góry proszę o cierpliwość ponieważ nie siedzę zbyt często przy komputerze.

Pielęgnacja: Avon-peeling do twarzy z serii Cleraskin-40% Eris-krem chlorofilowy pod oczy(Lirene)ok-35% Eris-żel do mycia twarzy truskawkowy-50%(buteleczka z pompką) Lirene-balsam brązujący-ok.50-40% Soraya-krem do twarzy Beauty Creator Kuracja wodna-głęboko nawilż.-45% Soraya-przyspieszacz opalania ultranawilż.na plażę i do solarium-użycie znikome Neutrogena-krem do rąk Formuła Norvesca-ok 50% Bielenda-krem dodający blasku z zieloną herbatą(cera sucha i normalna)98% Avon-nawilżający balsam do ciała perfumowany Individual Blue Plastry do depliacji Paloma-5 podwójnych plastrów(tylko 1 zużyłam) Vichy-NormaDerm Nuit-3 tubki po 5ml Apotheker Dr. Scheller, Karotten Aktiv-Tagescreme, Aktywny krem marchewkowy na dzień, odlewka ok. 40-50ml Physiogel-wymienię na coś naprawdę extra http://mediweb.pl/sklep/product_info...oducts_id/3124 Makijaż: Paloma-korektor antybakteryjny z olejkiem herbacianym-nowy Inglot sprint nr.34(zgaszony róż)80%,ale pokruszony na 7 części Inglot-cień AMC nr.68 soczysty granat,żałuję że nie umiem się nim malować Inglot-róż,jasny zgaszony róż-brzoskwinia Pierre Arthes-tusz XXL-myślę że została połowa,nadal mokry! Rimmel-lakier do paznokci 121(glace) i 018(rose orchid) Rimmel-kredka do ust-malinkowy róż Astor-podkład water sensation(średni beż)-97% Lirene Dermoprogram-Fluid rozświetlający bęzowy nr.107 Bell-odsypka sypkiego-jasne złoto Manhattan-cień intensywny turkus-użycie znikome Maybelline Water Shine Diamonds-pomadka nr.107-95% Miss Sporty-fioletowa kredka do oczu isa dora-cień brązowy,opalizujący cienie sypkie:Pupa(ciemno gołębki kolor)Avon(fiolet)oraz IB-tu mogę być wybredna,fioletowo-niebieski,ciemna zieleń,cień Vollare-brązowo-złoty Avon-wyluzowany rozświetlacz do twarzy[cool beige] Inne: \"motylek\"przyrząd na mięśnie

Gość iw_80
Kosmetyczka-Szczecin co bys chciala ze cien isa dora?

Gość LupoLine
blond wamp, jesli to było do mnie, to już wysłałam fotki w zamian szukam najchętniej coś z kosmetyków naturalnych jeśli coś z takich posiadasz, jeśli nie, to błyszczyki, zapachy, może coś jeszcze...

kosmetyków naturalnych nie uzywam...wymien moze cos konkretnie? na poprzedniej albo tej stronie jest moja lista...mam jeszcze parę kosmetyków poza listą:)

Gość LupoLine
blond wamp, Juicy Tubes już się pozbyłaś? masz może możliwość porobienia fotek tych rzeczy: -GLAM SHINE - nr 71 insolent pink NOWY i nr 41- z serii holographic loving holographic- UZYTY OK 4 razy -puder w kulkach Avon- najnowsza wersja- NOWY, NIEUZYWANY -blyszczyk Clinique color Surge Impossibly glossy nr 102 zostalo z 14 ml ok 11-12 ml- ORIGNALNY!!! raczej nic wiecej z Twojej listy mnie nie zainteresowalo, napisz może co byś miała jeszcze, jak nie tu to na maila jakbyś chciała moge zawsze odsprzedać..

Gość brrrrrrrrrum
edytka250 odezwij sie

hmmmm... ja mam do swojej skromnej wymiany 🌼Clearasil - Complete - matujący krem nawilżający (nieużywany) 🌼Avon - oatmeal hand cream - krem do rąk z owsem (nieużywany) 🌼Under Twenty - puder antybakteryjny w kremie (zostało ok.70-75%) 🌼Nivea - Fresh - antyperspirant bez alkoholu (nieużywany) Może ktoś będzie zainteresowany :D

Dziewczyny, jakby któraś była zainteresowana, to z chęcią się wymienię może na jakiś naturalny kosmetyk, albo na coś w czerwieni do ust. Tylko, że od 20 do 27 ide na pielgrzymkę także posty i maile przeczytam dopiero za tydzień. Pozdrowienia! 🌻

Gość syncmaster
Narnijka----->>>> Mam: - Chanel N5 w takim długopisie psiknięte ze 2 razy więc praktycznie całe, - Koh Samui zużete w ok 1/9, - s.Oliver woman (oryginał z Niemiec) zostało ok 1/4, - Avon pur Blanka tez prawie całe użyte ze 2, 3 razy Polecam :-)