Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sayuri

KRAKOW-NOWO艢膯-masaz rollen super modeluje sylwetke, niedrogo!!!

Polecane posty

Go艣膰 sayuri

Kochane Kobietki, pewnie niewiele z Was mia艂o okazj臋 pomasowa膰 si臋 lub inaczej m贸wi膮c "porollowa膰" na ciekawym urz膮dzeniu o nazwie rollen. Ja mia艂am okazj臋 i jestem zachwycona tym masa偶em. Kobiety gdy pochodz膮 kilka razy s膮 bardzo zadowolone z efekt贸w, cia艂o staje sie bardziej j臋drne, ust臋puje cellulit, sk贸ra g艂adka, chudn膮 itp, nie m贸wi膮c r贸wnie偶 o kwestiach zdrowotnych. Uczestniczy艂am kilka razy i autentycznie czu艂am jak cia艂o mam niesamowicie wymasowane od st贸p po po艣ladki, uda, brzuch (istotne dla nas cz臋艣ci cia艂a, co nie? :)) itp. A do tego cena! 20z艂 za 60minut masa偶u pierwsze wej艣cie za p贸艂 ceny, a w karnetach jeszcze taniej!Polecam strone www.studiofigura.com.pl. Zachwyci艂am si臋 do tego stopnia, 偶e postanowi艂am za艂o偶y膰 pierwsze Studio Figura w Krakowie, kt贸re wykorzystuje te urz膮dzenia. Wst臋pnie planuje otwarcie na 23 wrze艣nia. Ch臋tne Panie serdecznie ju偶 zapraszam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 .... 1984
Super :) Weszlam na stronke, poczytam i sie zainteresowalam..ba - malo tego: przekonalam nawet Mamuske ;) Jesli bedziesz juz wiedziala cos o otwarciu,znaczy - jesli bedzie mozna juz do Was wpasc :D - to koniecznie daj znac!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sayuri
Dzieki za odpowiedz, mozesz mi wyslac maila to odpowiem Ci wiecej. Otwarcie planuje wstepnie na 23 wrzesnia, do tego fascynuje mnie taniec i w szczegolnosci taniec brzucha, stad otwarcie bedzie uswietnione wystepem profesjonalnych tancerek brzucha :) Cos niezwyklego, kipiaca kobiecosc! Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sayuri
A co do Twojej "Mamuski" to chcialam powiedziec, ze uczestniczylam w takich masazach w Poznaniu i rozpietosc wieku byla ogromna! Byly mlode kobietki a jednoczesnie panie w wieku okolo 70! Naprawde nie przesadzam. W studio jest kilka urzadzen ustawionych kolo siebie, najczesciej kobiety przychodza ze znajoma i po prostu plotkuja podczas "rollowania sie", tam gdzie bylam panowala super atmosferka, stworzyl sie swoisty klub, kobiety rozmawialy, smialy sie, wymienialy uwagi nt pozbywania sie zbednych kilogramow. Rowniez przychodzily szczuple panie, ktore chcialy tylko bardziej wymodelowac i ujedrnic cialo, ponoc niektore modelki przychodza tylko na ujedrnianie pupy :), a jednoczesnie kobiety z bardzo duza nadwaga jak widzialy obok pania z podobnym problemem to bylo jej razniej.Mysle, ze duzym plusem poza cena jest to, ze masaz odbywa sie w przylegajacym ubraniu i skarpetkach. To oznacza, ze kobieta wstydzaca sie przed swiatem swojego ciala z powodu cellulitu lub nadwagi nie musi sie krepowac, bo nie obnaza go.Stad zachwycilam sie pomyslem :)

Udost臋pnij ten post

A mo偶e kto艣 by otworzy艂 takie studio w Katowicach? :( W Wielkopolsce s膮 nawet w ma艂ych wsiach, a na 艢l膮sku co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ayka
kurcze, jestem za!!! prosz臋 o informacje je艣li co艣 si臋 w tej sprawie ruszy. jestem z Krakowa i szukam czego艣, czegokolwiek co b臋dzie skuteczne na moje grube n贸偶ki. agazab2005@interia.pl - z g贸ry dzi臋ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renia12121212
powiedz je艣li mo偶esz na jakich warunkach oparty jest ten biznes i wsp贸艂praca z g艂贸wnum oddzia艂em , interesuje mnie dos艂ownie wszystko ile trzeba zainwestowa膰 艣rodk贸w w艂asnych , co z lokalem jak si臋 do tego zabra膰 i jak to rzeczywi艣cie jest z tym dofinansowaniem z UE, je艣li nie chcesz tutaj prosz臋 napisz emaila na adres : olka@buziaczek.pl jestem z wielkopolski wi臋c nie stanowi臋 dla ciebie konkurencji, z g贸ry dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 renia12121212
przepraszam b艂膮d w adresie poprawnie: olka120@buziaczek.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dinaja
Ja tak偶e korzystam z rollen i szczerze polecam :) Co prawda by艂am zaledwie na 3ech zabiegach ale czuje si臋 zalety masa偶u na sk贸rze :) Ja b臋d臋 juz po miesiacu "rolowania" to opowiem o wynikach :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JustinT
Ja wczoraj by艂am w 艂a艣nie si臋 zapisa膰 do nowo otwartego Roll-Klubu w Opolu. Kupi艂am karnet i w piatek czyli jutro id臋 na pierwsze rollowanie :) Ciekawa jestem efekt贸w. Jakie wyniki Wy osi膮gn臋艂y艣cie i po ilu zabiegach? Pozdrawiam serdecznie i postaram si臋 informowa膰 o rezultatach! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herrmiona
Efekty s膮 niestety tylko w centymetrach bez diety na wadze si臋 nie spada a i ostro偶nie: nie mo偶na z tego za cz臋sto korzysta膰 ja na karnecie open chodzi艂am codziennie i dorobi艂am si臋 "paj膮czk贸w na nogach" a wcze艣niej ich nie by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i na prawde wiem co mowie
pierwszy raz slysze ze to "odchudza", raczej uzywane jest w salach fitness za granica jako masaz po wysilku( po dlugim biegu fajnie robi na lydki), zeby uniknac zakwasow i oczywiscie zabroniony w zylakach, tendencji do pajaczkow itp...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JustinT
ojjjj! W艂a艣nie te paj膮czki-te偶 si臋 ich dorobi艂am-na udach ! :( masuj臋 si臋 ju偶 pooonad miesi膮c. Efekty takie: g艂adziutka sk贸ra, lepsze samopoczucie i po 1 cm mniej w udach, talii, pasie i r臋kach. Ale ju偶 postanowi艂am: sko艅cze karnet i wi臋cej si臋 tam nie pokazuj臋, bo za paj膮czki na nogach dzi臋kuj臋 bardzo. Mo偶e wr贸c臋 do rollowania si臋 za kilka lat-ja ju偶 urodz臋 dzieci-wtedy pewnie paj膮czki nie b臋d膮 mi ju偶 straszne ;) Pozdrawiam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malwina30
ja chodze na rolletic w Opolu od 1,5 miesiaca! polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ROLLOWANA -
Witajcie Rollowiczki!! Jest nowe studio rollen w Krakowie przy ul. Z艂oty R贸g w Bronowicach!!! Jestem z nich baaardzo zadowolona! Sympatycznie i mi艂o a i dojazd 艂atwiutki z ka偶dego miejsca w Krakowie, bo to tu偶 przy w臋藕le komunikacyjnym. Rolluj臋 t艂uszczyki ju偶 drugi miesi膮c i jest coraz lepiej!!! :-))) Wkr贸tce ju偶 b臋d臋 mog艂a pokaza膰 si臋 na pla偶y... ;-P Pozdrawiam wszystkie Rollowiczki i mo偶e do zobaczenia na rollenach?... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izka76
Witam te偶 jestem bardzo zainteresowana otworzeniem gabinetu rolletic , czy kto艣 m贸g艂by mi powiedzie膰 czy si臋 to op艂aca , i od czego si臋 zaczyna ? Z g贸ry dzi臋kuj臋 i pozdrawiam a jestem z woj. kujawsko- pomorskiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola76
je偶eli masz czas i ch臋ci to na pewno si臋 op艂aca - przelicz sobie: jeden masa偶 to 20 z艂, przy za艂ozeniu 偶e masz 3 urz膮dzenia, kt贸re chodz膮 Duzo mozna zarobi膰 te偶 na kosmetykach. Moja mama z siostr膮 prowadzi艂y salony w bielsku i czechowicach, niestety mama si臋 rozchowrowa艂a i jeden musielismy zamkn膮膰. szkoda :( ale mamy za to do sprzedania rolleny lux (dwa jeszcze na gwarancji):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna Bucka
Cze艣c chcia艂am zapyta膰 czy to urz膮dzenie naprawde dzia艂a szczerze m贸wi膮c otwar艂am ju偶 studio ale z urz膮dzeniami Vacu Well to jest spacer w podci艣nieniu jest super ale powa偶nie zastanawiam sie nad tymi masa偶ami. Prosze o szczere odpowiedzi czy to dzia艂a i jak my艣licie czy Vacu Well i Rollmasa偶 to dobre po艂aczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anasa
Teraz masa偶 rollen r贸wnie偶 w Wieliczce!!! ZAPRASZAM!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milka1984
ciekawe czy rollen ma przeprowdzone badania kliniczne??? kto do cholery wymyslij zmienne predkosci na urzadzeniu> to jest bzdura, poza tym walki musza sie krecic z taka predkoscia , z jaka biegnie limfa w naszym ciele a taka zgodnosc ma tylko ROLLETIC!!!! to jest jedyne urzadzenie ktore wyszlo z produkcji jako pierwsze i posiada certyfikat medyczny. Zreszta ROLLEN jest jedna wielka podroba.Wiem co pisze bo masowalam sie u nich i tak mi zmieniali predkosc ze mdlalam tam,juz nie mowiac o obrzekach na skorze

Udost臋pnij ten post

Jest nowe KRAKOWSKIE STUDIO FIGURA w Krakowie - D臋bniki. Bardzo mila obsluga i atmosfera. Bardzo dobry dojazd, z reszt膮 mapka dojazdu jest na ich stronie www.ksf.com.pl. Super si臋 czulam po kilku sesjach rollowania. Naprawd臋 to dziala, kiedy艣 tak偶e podchodzilam do tego sceptycznie, ale na prawd臋 wida膰 efekty !!! Sama spr贸buj !!! Rolleny s膮 nowe, co od razu si臋 odczuwa. Proponuj臋 chod藕cie parami, jest wtedy jeszcze przyjemniej :-)). Ceny s膮 bardzo przyst臋pne - 10 zl za pierwsze wej艣cie ... my艣l臋 偶e warto skorzysta膰 !!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Jest nowe KRAKOWSKIE STUDIO FIGURA w Krakowie - D臋bniki. Bardzo mila obsluga i atmosfera. Bardzo dobry dojazd, z reszt膮 mapka dojazdu jest na ich stronie www.ksf.com.pl. Super si臋 czulam po kilku sesjach rollowania. Naprawd臋 to dziala, kiedy艣 tak偶e podchodzilam do tego sceptycznie, ale na prawd臋 wida膰 efekty !!! Sama spr贸buj !!! Rolleny s膮 nowe, co od razu si臋 odczuwa. Proponuj臋 chod藕cie parami, jest wtedy jeszcze przyjemniej . Ceny s膮 bardzo przyst臋pne - 10 zl za pierwsze wej艣cie ... my艣l臋 偶e warto skorzysta膰 !!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brawura
Drogie Panie - je藕li ju偶 trafi艂y艣cie na ten tekst to przepraszam, ale chc臋 by trafi艂 on do jak najwi臋kszej liczby kobiet, chc膮cych wsp贸艂pracowa膰 z Rollen Polska, dlatego te偶 umieszczam go wsz臋dzie tam, gdzie jest rozmowa w艂a艣nie na ten temat. Zapewne artyku艂y tutaj czytaj膮 nie tylko klientki, ale r贸wnie偶 osoby chc膮ce prowadzi膰 swoj膮 dzia艂alno艣膰 zwi膮zan膮 z firm膮 Rollen Polska. Chcia艂am przestrzec wszystkie osoby przed wsp贸艂prac膮 z t膮 firm膮!!! Nie dajcie si臋 zwie艣膰 mi艂emu gadaniu i przytakiwaniu pani Izy – w艂a艣cicielki. Chocia偶 teraz ma od tego swoich ludzi ju偶, bo w ko艅cu firma si臋 tak „pr臋偶nie” rozwija. Na pocz膮tku obiecuje z艂ote g贸ry, rewelacyjn膮 wsp贸艂prac臋 i cuda na kiju dzi臋ki zwi膮zaniu si臋 z Rollen Polska. Wszystko wychodzi po podpisaniu umowy i zakupieniu sprz臋tu. Ja kupi艂am maszyny Rollen LUX w zesz艂ym roku, moja firma mia艂a si臋 nazywa膰 oczywi艣cie STUDIO FIGURA, tak jak wszystkie salony w Polsce, pracuj膮ce na Rollenach. Tak te偶 zrobi艂am. Po miesi膮cu jednak okaza艂o si臋, 偶e aby mie膰 logo i nazw臋 Studio Figura musz臋 za to zap艂aci膰. A je艣li nie zap艂ac臋 to musz臋 zlikwidowa膰 w moim nowo powsta艂ym salonie wszystko na czym jest logo i nazwa Studio Figura. A wi臋c bez wzgl臋du na podj臋t膮 decyzj臋 trzeba ponie艣膰 koszty. Salony kt贸re rozpocz臋艂y dzia艂alno艣膰 w zesz艂ym roku (2006) wiedz膮 w czym rzecz, poniewa偶 by艂a to do艣膰 g艂o艣na sprawa. Przy podpisaniu umowy otrzyma艂am Warunki Wsp贸艂pracy, w kt贸rych by艂o zagwarantowane udost臋pnienie i wykorzystanie logo. Niestety pani Iza stwierdzi艂a, 偶e dokument ten jest niewa偶ny, i 偶e ka偶dy co艣 takiego posiada, ale jest to niepodpisane wi臋c nie mamy o czym rozmawia膰. Tak si臋 akurat przytrafi艂o, ku zaskoczeniu pani Izy, 偶e mia艂am podpisane dos艂ownie wszystko co od niej otrzyma艂am. Po kilku niemi艂ych dyskusjach, dla 艣wi臋tego spokoju pani Iza stwierdzi艂a, 偶e jako jedyny salon nie musz臋 p艂aci膰 co miesi膮c wymaganej kwoty, ale mam nikomu o tym nie m贸wi膰. P贸藕niej by艂 problem z zam贸wieniem maszyny i dostarczeniem odpowiednich krzese艂. Wtedy to pani Iza pokaza艂a si臋 po raz kolejny od najlepszej strony sypi膮c gar艣膰 epitet贸w pod moim adresem i ubli偶aj膮c na ca艂ego. Wracaj膮c do warunk贸w wsp贸艂pracy – w punkcie 13 by艂 zapis o zapewnieniu wy艂膮czno艣ci w okolicy mojego studia, wy艂膮czaj膮c lokalizacj臋 innych studi贸w, kt贸rych po艂o偶enie mo偶na by okre艣li膰 jako bliskie. Niestety i ten punkt zosta艂 z艂amany. Kilka miesi臋cy p贸藕niej, 2 ulice obok otwarto nowy salon Studio Figura, dok艂adnie 5 minut pieszo. Pani Iza odpowiedzia艂a, 偶e po艂o偶enie bliskie to jest na tej samej ulicy, a poza tym ze mn膮 si臋 藕le uk艂ada wsp贸艂praca (przez nie p艂acenie comiesi臋cznego haraczu) wi臋c ona nie traktuje mojego salonu jako partnerski i uwa偶a za nie by艂y. Aby wsp贸艂pracowa膰 z firm膮 Rollen Polska, nale偶a艂o r贸wnie偶 obowi膮zkowo zastosowa膰 w studio produkty Dr Nona i ui艣ci膰 op艂at臋 wpisow膮. Tak te偶 zrobi艂am, ale d艂ugo nie otrzymywa艂am kopii podpisanej umowy. Mi臋dzyczasie wesz艂a promocja o zniesieniu op艂aty wpisowej. Po wielu ingerencjach telefonicznych po 10 miesi膮cach dosta艂am umow臋, jak si臋 okaza艂o wystawion膮 w trakcie trwania promocji (wi臋c bez op艂aty wpisowej), a zwrotu poniesionych koszt贸w nie by艂o. Widocznie pani Iza chcia艂a zasili膰 swoje konto dodatkow膮 got贸wk膮. Zastanawiaj膮ce s膮 r贸wnie偶 badania kliniczne dotycz膮ce masa偶u na urz膮dzeniach Rollen wykonane przez „wybitnego specjalist臋” rehabilitacji. Szkoda, 偶e nazwisko tego specjalisty nie jest nikomu znane, nawet w bran偶y medycznej. Na stronie internetowej StudioFigura.com.pl jest umieszczone kilka wariant贸w wsp贸艂pracy. Przedstawi臋 Pa艅stwu jak to si臋 ma w rzeczywisto艣ci. W jednym z wariant贸w wsp贸艂pracy w cenie zakupu zawarte s膮: obszar wy艂膮czno艣ci terytorialnej (to zapewnienie ju偶 zosta艂o przedstawione wy偶ej), gotowy pomys艂 na biznes know-how (ca艂y czas zastanawia mnie ten punkt), urz膮dzenia Rollen® w typie LUX (tak, je艣li si臋 akurat takie urz膮dzenie zamawia), indywidualny projekt i kompozycja urz膮dzenia, wg Pa艅stwa 偶yczenia (przecie偶 projekt jest zwi膮zany z wyborem typu urz膮dzenia i to si臋 nie zmienia), wyb贸r dowolnej kolorystyki materia艂贸w (tak, mo偶na wybra膰 kolor obicia), 24 miesi臋czna gwarancja (owszem, ale tylko po dokonaniu po roku p艂atnego przegl膮du ka偶dego urz膮dzenia, o czym nikt nie informuje wcze艣niej, w przeciwnym razie traci si臋 gwarancj臋), imienny certyfikat przebytych szkole艅 kompetencyjnych (musia艂am wydrukowa膰 go sobie sama i jecha膰 do Pani Izy do potwierdzenia), certyfikat jako艣ci urz膮dze艅, przygotowany cennik us艂ug (nie dosta艂am, otrzyma艂am go od znajomej, kt贸ra prowadzi艂a juz studio), karta zdrowia (r贸wnie偶 wz贸r karty otrzyma艂am od znajomej i zleci艂am wydrukowanie), plakaty-instrukta偶 masa偶u Rollen® (nie otrzyma艂am 偶adnych materia艂贸w, a pozycje masa偶u mog艂am sobie zam贸wi膰 u Pani Izy oczywi艣cie odp艂atnie), gotowy program dietetyczny (otrzyma艂am odp艂atnie ksi膮偶eczki z „autorsk膮” diet膮 pani Izy, p贸藕niej osobi艣cie opracowa艂am ulotk臋 dotycz膮c膮 diety i oczyszczania, kt贸ra teraz jest wykorzystywana w wielu salonach, ta niby „autorska” dieta jest dost臋pna na wielu stronach internetowych i mo偶na j膮 kupi膰 w ksi臋garniach w postaci ksi膮偶ki na temat diety nie艂膮czenia), dost臋p do materia艂贸w marketingowych Rollen® Polska (co jaki艣 czas wysy艂ane s膮 maile), pomoc w przygotowaniu i zaaran偶owaniu Uroczystego Otwarcia Studia (absolutnie czego艣 takiego nie by艂o), ulotki reklamowe (nie otrzyma艂am nawet wzoru ulotki, musia艂am sama zaprojektowa膰 i zleci膰 wydrukowanie), ulotki na otwarcie Studia (tak samo jak wy偶ej), LOGO oraz nazwa Studio Figura (o tym ju偶 by艂o na pocz膮tku), sta艂e doradztwo i opieka (niestety nie do艣wiadczy艂am tego, a wr臋cz przeciwnie), gwarancja lojalno艣ci i wsparcie marketingowe (absolutnie nie, co do lojalno艣ci zaraz napisz臋), wyj膮tkowo preferencyjne ceny na zakup nowych urz膮dze艅 i us艂ug (tylko w przypadku zakupu wi臋kszej ilo艣ci urz膮dze艅 jest mo偶liwo艣膰 obni偶ki ceny). Tak wi臋c wida膰 jak rzetelna, s艂owna, lojalna i godna polecenia jest firma Rollen Polska. W warunkach wsp贸艂pracy, kt贸re otrzyma艂am od firmy by艂 punkt dotycz膮cy informowania o sprzeda偶y maszyn. Tak te偶 zrobi艂am, poinformowa艂am Pani膮 Iz臋, 偶e chce sprzeda膰 maszyny. Kupc贸w znalaz艂am na w艂asn膮 r臋k臋, niestety okaza艂o si臋 ze roczne maszyny nie zachowuj膮 swojej gwarancji, mimo p艂atnego przegl膮du i spe艂nieniu innych warunk贸w. Wed艂ug Pani Izy gwarancja nie przechodzi na osoby trzecie. Tak zosta艂 poinformowany m贸j klient, poza tym poinformowano r贸wnie偶, 偶e maszyny s膮 stare (model starej produkcji), co jest wierutnym k艂amstwem, poniewa偶 posiadam dokumenty m贸wi膮ce o dacie produkcji urz膮dzenia. Co wi臋cej, m贸j klient dowiedzia艂 si臋 r贸wnie偶, 偶e moje maszyny s膮 awaryjne (nie by艂o z nimi 偶adnego problemu) i nie s膮 warte swojej ceny, a poza tym wsp贸艂praca ze mn膮 nie uk艂ada艂a si臋 najlepiej, wi臋c firma Rollen Polska nie poleca kupowania maszyn ode mnie po takiej cenie, a najlepiej nie kupowania ich ode mnie w og贸le. W zamian za to klient dosta艂 namiary na inne salony, chc膮ce sprzeda膰 swoje maszyny. I gdzie tutaj lojalno艣膰 i wsparcie??? Podczas ca艂ej rocznej wsp贸艂pracy z firm膮 Rollen Polska by艂o tyle niemi艂ych sytuacji, 偶e nie spos贸b ich tu wymieni膰. My艣l臋, 偶e taka prezentacja firmy wystarczy, aby przestrzec wszystkich ch臋tnych przed wsp贸艂prac膮 z t膮 firm膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Megg28
BRAWURA to interesuj膮ce co piszesz ale podaj do siebie jaki艣 kontakt aby potwierdzi膰 swoj膮 wiarygodno艣膰, bo to co piszesz brzmi troch臋 jak tandetne dzia艂anie konkurencji. Sama jestem klientk膮 takiego studia, zachwalam te urz膮dzenia na \"lewo i prawo\" bo efekty mam 艣wietne, nie tylko te widoczne ale i zdrowotne. Ponadto bardzo podoba mi si臋 atmosfera panuj膮ca w studiu i pe艂en profesjonalizm obs艂ugi. Niestety za jaki艣 czas zmuszona jestem do przeprowadzenia si臋 prawie na drugi koniec Polski, gdzie nie ma jeszcze rollen贸w. Dlatego te偶 zacz臋艂am zastanawia膰 si臋 nad otworzeniem tam swojego studia i nawet podpyta艂am ju偶 w艂a艣cicielk臋, w jaki spos贸b mog臋 to zrobi膰. Bardzo mnie to kusi, gdy偶 ona jest naprawd臋 zadowolona, wypowiada艂a si臋 o firmie Rollen Polska w samych superlatywach, a ponadto sama widz臋 jakie studio ma ob艂o偶enie. Dlatego teraz zbieram wszystkie mo偶liwe informacje na ten temat. Pom贸偶cie prosz臋, bo chc臋 mie膰 100% pewno艣ci w tym co zamierzam zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 attraction
Zapraszam do nowo otwartego studia Body-Roll, ul Chodkiewicza 4 Krak贸w, tel 012 3575266.

Udost臋pnij ten post

DZIEWCZYNY NIEWA呕NE GDZIE ALE ROLLUJECIE SIE.POMAGA BARDZO. NIE ZRA呕AJCIE SIE SZYBKIO. STOSUJCIE DIET臉, ALE Z G艁OW膭. WYSTARCZY WYKLUCZY膯 S艁ODYCZE, CHIPSY I INNE 艢WI艃STWA I NIE 艁ACZY膯 BIA艁KA Z W臉GLOWODANAMI. POMAGA !!!!CIA艁O SUPER. WSTR臉TNE BOKI WYSTAJ膭CE ZE SPODNI ZNIKAJ膭, CELLULITU ZERO. WARTO STOSOWA膯 KOSMETYKI PRZED MASA呕EM TE WYSZCZUPLAJ膭CE LUB/I NA CELLULIT. DZIA艁 JA W TYM ROKU MOG臉 SI臉 JU呕 POKAZA膯 NA PLA呕Y W TAKIM BIKINI W JAKIM ZAWSZE CHCIA艁AM. nIE POLECAM 呕ADNEGO STUDIA WE WSZYSTKIM NAPEWNO JEST SUPER. cHODZI O TO ZEBY SCHUDN膭膯.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeemalia
mnieszkam w niemczech i tutaj taki godzinny masaz koztuje 9 z艂 i musze stwierdzic rewelacja tluszcz znika skora jedrna polecam uzywanie kosmetykow wyszczuplajacych przed zabiegiem i picie duzo wody naprawde dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iliaaa22
Witam Was serdecznie. Mieszkam w okolicach dolnego 艣l膮ska. Tydzien temu wykupilam sobie karnet na rollen masaz. Postanowilam sprobowac, bo moja mama chodzi na te masaze od miesiaca, moze dwoch i golym okiem widac znaczna poprawe !!! Chce takze sprobowac, poniewaz za kilka miesiecy lat no i wiadomo... ;)) W miejscowosci, w ktorej mieszkam 10 wejsc po godzinie kosztuje 110 z艂 a 25 wejsc to koszt rzedu 210 z艂. Jak na razie jestem po 4 masazach. Jestem bardzo zadowolona ;) cialo jest bardziej jedrne. Mysle jednak, ze na wieksze rezultaty bede musiala jeszcze poczekac ;)) pozdrawiam ~~~~

Udost臋pnij ten post

a mi to zupelnie nie pomog艂o, chocia偶 chodzi艂am przez miesi膮c co 2gi dzie艅...szkoda kasy:o jedynie co, to poprawi艂o mi si臋 samopoczucie..jak z reszt膮 po ka偶dym masa偶u..

Udost臋pnij ten post