Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

Gość nie samotna
eeeeeehhhhhhsama......bedzie dobrze, musi być żle żeby pózniej było dobrze

Gość cmooook
mój gg 4234784 piszcie więc samotni i sami chętnie porozmawiam zawsze i wciąż..siedzę na necie caly dzień bo to i w pracce i w domciu...:)).. gdyby nie to ustrojstwo to pewnie uschlabym na amen..:)

Gość nie samotna
juz zapisałam.napewno się odezwe ;-)

Gość cmooook
cieszę się szczerze..:)) a z kąd jesteś NIE SAMOTNA ?? ja jestem z krakowa...

Gość nie samotna
...ja podkarpacie a dokładnie stalowa wola,ale już niedługo bo lece za 2 tyg do anglii.ale sie nie martwie bo tam też jest net ;-)

Gość ehhhhhsama
no mam nadzieje że nam wszystkim jakoś sie ułoży:)

Gość cmooook
2 tyg to tak jakby urlopik:))... ja juz jestem po ladowaniu akumulatora , mam nadzieję ze sobie odpoczniesz i nacieszysz się swoją milością :))

Gość cmooook
ehhhsama< uloży się i to napewno..będziemy nad sobą czuwaly..:)) jak te aniolki dobroduszki....:))

Gość cmooook
niesama< zle przeczytalam, sorki , ty lecisz za 2 tyg ..a to róznica zasadnicza..no i poważne przedsięwzięcie, ale kochana napewno pięknie będzie :))..a praca latwa i przyjemna:))

Gość ehhhhhsama
:):):) 🌼 ja dopiero zaczynam prace od września,więc urlop przede mną,no ale mam nadzieje przynajmniej że spotkam fajnych ludzi:) fajnie że zajrzałam na ten topic,aż powiało optymizmem:)

Gość cmooook
optymizmem powiadasz..no coś w tym jest ..i bardzi mi milo że nas odwiedzilaś..i więc jeszcze jeszcze jeszcze się ladujmy wspólnie.. bo powiem wam kochane ze zaczynalam klikać smutna a teraz..nawet poranne wstawanie mi nie straszne...:)) :)) :))

Gość nie samotna
tak....lece za 2 tyg i mam cichą nadzieje że na dłużej,bo tam czeka na mnie moja MIŁOŚCI,,,za którą strasznie tęsknie ;-)

Gość cmooook
no nic to kochane.... ja zmykać muszę niestety :((..ale bylo mi bardzo milo..i mam nadzieję ze jutro się tu wszystkie spotkamy :))proponuję kawusię o 10 :)) zaparzę dla wszystkich..:))..więc kolorowych snów..śnijcie pięknie..o milości o kolorach ..o czym tam chcecie ..byle dobrze ;))

Gość cmooook
cmokam was więc na dobrej nocy cmok cmok cmok....a jutro ma być pięknie ..ma być i juz :)) :)) :))

Gość ehhhhhsama
no to kawka jutro z rana:) do zobaczenia(hmmm do napisania) ja też już zmykam,wyrko czeka;) pa

Gość cmoook
witam witam kochani z rana :)) :)) :)) kawunia juz się robi... kto z mleczkiem kto z cukrem :))???

Gość cmoook
no i nie ma nikogo :(( wstawać spoiochy , kawka stygnie i ciacho sie męczy na talerzyku ;))

Gość ehhhhhsama
witam wszyskich🌼 ja dopiero lece na kawke:)

Gość cmoook
no wkońcu ktoś się obudzil witam kochana i cmokam na dzień dobry;))

Gość *Jenny*
Trafiłam na ten topik i stwierdzam,że sie przyłączę. Niestety tez w pewnym sensie odczuwam samotność

witaj jenny:))... milutko ze się podlączylaś więc moze ciacho??:)) kuszę kuszę:))

Gość *Jenny*
A kurat wczoraj robiłam ciastka :-) Myślałam ze zwariuję. 3 godz stania nad ciastem i wycinania foremkami. No i tradycyjnie 1 blacha spalona

ja nie mam cierpliwości i lenia lapię w domciu pieczeniowego...jest zamiar... a kończy się na zakupieniu paczuszki kruchych z cukrem...

Gość *Jenny*
Ja w domu biore się tylko za pieczenie ciastek i to nieczęsto, bo nie mam zbyt dużo cierpliwości. Tradycją już stało sie u mnie, że robie na święta pierniki. Ciast nie mam odwagi piec

Gość dorisk
No to i ja się przyłaczę do was kochani, jeśli mozna, troszkę sama i troszkę samotna, czyli pasuję;-)

Gość dorisk
a co do ciastek to raz w zyciu zrobilam i nawet nei były zle i ze 2 razy ciastonktórego si9e nie piecze, hihi i raz mazurka, o, ten mi wyszedl super i to wsyztsko przez 30 lat:))))

dorsik dorsik wkońcu :)) powiedz mi kochana jak się te kwiatki robi niebieskie np... bo ja jestem zielona hihi jeśli chodzi o forum :))

Gość spanielka
Cóż...ja też się przyłączę...nie wiem czy są jakieś ograniczenia wiekowe lub coś w tym stylu...ale nieważne...jestem samotna i chyba mam prawo tutaj coś napisać :) Przyjaciółka pojechała facet nie było i nie ma...smutno...a noi ja już po kawce...ale za to bez ciasteczka bo postanowiłam,że od dzisiaj do końca października nie jem słodyczy :) ....to śmieszne wiem...ale czasem warto sprawdzić jak bardzo silną mamy swoją wolę...

no to się nam zrobilo ciasteczkowo i przyjemnie...:)) :)) :))ograniczeń wiekowych nie mamy..żadnych ograniczej nie mamy nawet... więc przybywajcie klikajcie..będzie nam rażniej i przyjemniej.... ja wam powiem ze wlaśnie w pracy jestem i udaję że pracuję...:)) :))

Gość dorisk
jakie niebieskie kwaitki ????????? cmook , o co chodzi>????