Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

Gość dorisk
cmoook, w salonie slubnym to ci faceci juz pozajmowani sa to nie pomozesz kochana, nie pomozesz. nie samotna ajak ma twoja niunia na imie???? mozeby ją wsywatac z moim Filipkie4m 2-letnim???

nie sama niestety nie doszlo bo cię nie mam w liscie swojej :(( napisz coś do mnie to cię zaiszę pędzikiem:)) :))

Gość ehhhhhsama
eehh zazdroszcze Wam dzieci,też bym chciała mieć maluszka:) no ale nie mam z kim i znowu ci faceci....... cmook,nie samotna>pochwalcie sie imionoami Waszych pociech:)

Gość nie samotna
TERAZ UWAŻAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAKS...GABI....KUBA...NIKOLA ;-)

Gość ehhhhhsama
nie samotna>masz czwórke dzieci??wow-gratuluje:D

Gość ehhhhhsama
ja bym chiałąm mieć dwie dzieczynki Gabriela i Tamara(albo Dagmara) :)no ale życie pokaże;)

Gość dorisk
czwóreczka???? no to pogratulować:))))) buziaki dla wszystkich, ile latek mają??? najmlodsza to wiem ze 4 iesiące a reszta?

Gość nie samotna
DZIĘKUJE...no całą gromadkę...jestem po rozwodzie juz 4 lata...i jestem z tego powodu szczęśliwa...teraz jestem w związku z murzynem ;-) i mamy małą nikolke

Chetnie sie do Was dolacze jesli mozna:) jestem samotna chociaz mam mam chlopaka,ale Cmook napisala druga polowa w samotnosci nie przeszkadza...hmm mam czasem wrazenie ze mnie ja dopiero uswiadomila:( co porabiacie? ja dopijam kawke,wykapalam sie i mam turban z recznika na glowie;) buziaki!

Gość *Jenny*
Najgorzej jest gdy sie chce po prostu porozmawiać z kimś kto Cie zrozumie a nie ma kogoś takiego w pobliżu.

Gość ehhhhhsama
witaj Martusia>też siedze w turbanie ;) nie samotna>musiało być ci cięzko z całą gromadką rozrabiaków:)

Gość dorisk
nie samotna, ciesze sie ze ci sie tak dobrze teraz układa:)))) od razu mam nadizej z ei do mnie sie kiedys los usmiechnie:)

Czasem mam wrazenie ze samotnosc jest nie do unikniecia:( jak nie mialam chlopaka,to myslalam ze jak juz poznam tego jednego jedynego to los sie do mnie usmiechnie i faktycznie na poczatku zwiazku tak bylo.A teraz moj zwiazek jest po przejsciach,no moze nie mam gigantycznego stazu->2,5 roku,no ale jednak czuje to samotnosc.Jak sie po raz pierwszy tak poczulam to normalnie byl ZONK:)myslalam ze to chwilowe,gorszy dzien albo cos.Teraz juz wiem ze to jednak dlugodystansowa sprawa i nie ma znaczenia czy sie kogos ma czy nie;(

Gość nie samotna
jestem szczęśliwa...i to bardzo...choć nie powiem że jest mi cięzko...ale na chwilke zmykam będe póżniej bo mam gości

Gość ehhhhhsama
wszyszystkie samotne te w ziązku te bez faceta>głowa do góry,przecież musi sie to wszystko jakoś ułożyć:):):)!!!!!!!!!!!!!! mam dziś dobry dzień,i pałam optymizmem dziś do wszystkiego:) nawet do sprzątania w łazience;)

ehh sama> to weż i umnie machnij szmatką..bo mi się kurzu w salonie nazbieralo i jkoś nie chce sam zniknąć ;))

heheh no ja taka straszna pesymistka to nie jestem:)juz zdjelam turban z glowy a Ty Ehhhsama?:) ja od kliku dni mam dzien totalnego lenia,absolutnie nic mi sie nie chce robic.Co te wakacje robia z czlowiekiem:) do drapania plecow zaraz sobie kogos wynajme;)

Gość spanielka
Ja też się jakoś rozleniwiłam...od godziny zabieram się do obrania ziemniaczków i zrobienia surówki...ehhh jak narazie udało mi się przynieść ziemniaki i obieraczkę do pokoju :D

Gość *Jenny*
Ja siedzę w pracy i od początku dnia mało co zrobiłam. Tez mnie ogarnęło wielkie lenistwo. A tu jeszcze 2 godz. :-( I 2 dni do końca tygodnia....

Gość ehhhhhsama
cmook>nie ma sprawy, u Ciebie też moge ze szmatą poszaleć:) Marusia>mi turba sam spadł:) godzinka w turbanie to chyba przesada.... też z reguły jestem pesymistką i ostatnio w jakiś marazm wpadłam ale ostatnio jakos mi tak weslej i mam że już mi przeszło no do drapania po plecach też by mi sie ktoś przydał;)no i do masażu oczywiście...

u mnie też optymizm dopisuje raczej :)) chociaż czasem dola lpię ..tak jak wczoraj kiedy to ten topik zapoczątkowalam..:)) z czego bardzo się cieszę... więc jednak doly czasem są potrzebne :)) :)) :)) bo teraz jesstem z wami kochane i się w pracce obijam niezle :)) :))

spanielka-> ja tez tak czesto robie,najlepiej sie obiera na telenowelach;) sowja droga teraz leca powtorki \"Na Wspolnej\" ;) rany ale sie odmozdzam!!!:) Jenny-> nie martw sie i tak jestes gora bo wstalas rano i poszlas do pracy!TO JUZ COS!:)

Gość ehhhhhsama
ja wypijam herabte melonową,posiedze jescze z Wami chwilke i też do obierania ziemniaków sie zabieram:)no i do sprzatnia bo chata już prawie zarosła:O

wiecie co?..jest taki optymistyczny kawalek DZIEŃ DOBRY KOCHAM CIĘ polecam na dzisiaj wszystkim... od razu sialalalala się robi.....:)) :)) :))

Gość ehhhhhsama
co robicie na obiad?:)

Gość spanielka
martusiaaa84--->oo tak zgadzam się przy serialach obieranie ziemniaków i w ogóle gotowanie jest jakieś takie przyjemniejsze :)