vikusia 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ide sie zaraz dowiediec o staz trzymajcie kciuki.Jak tak jeszcze posiedze w domu to popadne w depresje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 5, 2007 vikusia i jak tam staz załątwiony?? ja dzisiaj wyje z bólu tak mnie koszmarnie kręgosłup boli ;( ostatnio tak mam, że jak zbyt długo siedzę lub stoję w jednej pozycji to potem nie moge sobie dac rady taki bl kręgosłupa mnie łapie :( chyba muszę w końcu z tym iśc do jakiegos lekarza ............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Witam Dziewczyny ,jestem juz w Polsce :) na cale 4 tygodnie.Narazie jest deszczowo,ale to nic nie szkodzi i tak jest swietnie.Pa,pozdrowionka.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 7, 2007 Goodlife witaj w kraju :D:D:D dziewczyny a Wy gdzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 7, 2007 puk, puk...jest tu kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 9, 2007 topik nam chyba pada :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 10, 2007 :( sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Rzeczywiscie upada:(.Brum i Ela znow zagineły ja niestety nie codziennie moge zagladac.Kagrosz i co zostaniemy we dwie?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maj555 Napisano Lipiec 10, 2007 Cześć! Ja od wczoraj zaczęłam. Piję herbatki Slim Figura. Jestem na diecie. Już na niej byłam i schudłam, no ale jestem tak beznadziejna, że oczywiście jak skończyłam tą dietę to jadłam normalnie, czyli słodycze itp. zamiast już sie pilnować:( teraz moja mam cały czas mi to wyomina, a propo mojej mamy to na tej diecie w ciągu 2 tyg. schudła 12 kg (to moja główna mobilizacja) mi nie udało się tyle schudnąć, ale brzuch i biodra znacznie mi się zmniejszyły. Jednym z moich powodów do odchudzania jest to, że za niecałe 2 tyg. jadę na wakacje.... i.... niestety muszę kupić strój kąpielowy:( Natrafiłam już na taki świetny, ale oczywiście nie wyglądałam w nim za dobrze:( Teraz nie mam ochoty w ogóle coś mierzyć. Wczoraj i dzisiaj zrobiłam po 100 brzuszków, a nawet wczoraj trochę pobiegałam jakieś 30 min. A pogoda świetna- jak już ledwo:) dobiegałam do domu to zaczął padać deszcz i w ogóle dzisiaj też zapowiadają deszcz, ale idę zaraz biegać. Na dodatek złego zepsuł mi sie rower, a wolę jeździć na rowerze niż biegać. Ale jak zawsze wszystko przeciwko mi:) Może przynajmniej zmniejszy mi się brzuch i biodra( moje marzenie) Najgorsze jest to że niedługo mam urodziny i zapraszam moje koleżanki. Będzie trudno, wiecie dlaczego:) Jestem beznadziejna zamiast wsiąść się za siebie to odkładałam to.... do poniedziałku... kolejnego i kolejnego. Jakieś niecałe 2 miesiące temu trochę schudłam, ale miałam tyle zmartwień, szkoda gadać, i jak zaczęłam jeść to nie było umiaru. Ale się rozpisałam.... Trzymam za Was kciuki i Wy też trzymajcie za mnie:) Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Witam Dziewczyny. Maj 555 ,powodzenia.Konsekwencja podczas dietkowania wskazana :).Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Goodlife:) jak tam w Polsce?Pewnie jestes strasznie zabiegana i rozchwytywana dlatego ciesze sie ze zajrzałas:)Ja jeszcze 2 cm i bede smigac w siostry rybaczkach no na nią sa za luzne ale czaje sie na nie juz ze 2 lata:) brakowało mi chyba z 10 cm teraz sie zapinam ale przypuszczam ze jakbym usiadła to cos by pękło ;)No i mam motywacje jedziemy na Mazury w sierpniu lub wrzesniu.Wiem ciagle powtarzam ze schudne 5 kg ale ze mna to jest tak schudne 2 kg i przytyje 2 kg i tak błedne koło sie zamyka.Jakby nie te wszystkie wpadki to mialabym za soba jeszcze 5 kg jak nie wiecej i przyznam ze lekko mnie to dołuje ale lepsze to to niz odzyskanie wszystkich kg.Z doswiadczenia wiem ze im mniej mysle o odchudzaniu tym szybciej chudne moze i teraz zadziała? Oby.Pozdrawiam Was serdecznie i kazda z osobna sciskam :) buziaki Brum?Ela?taoota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taotaa 0 Napisano Lipiec 12, 2007 witam :) ja o Was nie zapomnialam i ciagle trzymam diete :) ale nie mam czasu ani czytac ani pisac bo jestem zabiegana. w koncu nie wyjechalam na 3 miesiace za granice ale za to wyjezdzam na poczatku sierpnia na kurs angielskiego do Anglii i po kursie zostaje na studia :) ogolnie rzecz biorac nie wiem ile obecnie waze bo okazalo sie, ze moja waga sie do 4 liter nadaje :P w kazdym razie od ostatniego razu jak tu pisalam zamiast ledwo na 1 dziurke w pasku zapinam sei juz na 3 :) co przekalda sie na jakies 6 cm na tym pasku :) i obiecuje, ze Was poczytam jak tylko ostatecznie kupie bilety i bede iala wszystko zaklepane bo wtedy skonczy sie latanie i zacznie tylko pakowanie :) no i wage nowa kupie bo bede musiala dokladne bagaz zwazyc a rodzice tez sie z nowej wagi uciesza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Szkoda ze was nie ma... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 18, 2007 koszmarne upały u mnie, szok.....ale zdecydowanie lepsze o niz zimno - przynajmniej jak dla mnie niestety jeżdże troszke po lekarzach, bo mój starszy synuś się rozłożył tzn ma powiększone węzły chłonne i goraczkę, najpierw stwierdzono zapalenie węzłów, wykluczono gorączkę, później lekarka podejrzewała mononukleozę skierowała nas do szpitala tam nas odesłali z niczym i sama robiłam mu badania o jakich wiedziałam ale oczywiście nigdzie nie chcą mnie przyjąć bo lekarze strajkuja ;/ jutro czeka mnie kolejna batalia w szpitalu :( a tak poza tym to nawet dietetycznie bo taki upał że nawet jeść się nie chce ;p buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 19, 2007 no i już po szpitalu, w sumie nic nowego sie nie dowiedziałam, badań poza \"manualnymi\" żadnych młodemu nie zrobili stwierdzając że to za wczesnie i może dopiero w poniedziałek - jak mu nie zrobia to chyba znowu pójdę zrobić prywatnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 20, 2007 hej hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Lipiec 20, 2007 Kagrosz zauwazyłas ze zostałysmy we dwie:( dziewczyny sie wyłamały nie wiem co to bedzie... :( strasznie mnie boli brzuch az nie mam siły jesc i zastanawiam sie dlaczego raz w miesiacu musimy tak cierpiec i za jakie grzechy ;pKagrosz jak Ci idzie dietka bo ja niby trzymam diete ale nie wiem czy cos drgneło bo i tak czuje sie jak balon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 20, 2007 hej vikusia :) chyba faktycznie jestesmy same - no może goodlife się jeszcze z Polski odezwie :D:D ja z dietką teraz w miarę, tzn upały pomgają mi w dietowaniu bo nie mam totalnie ochoty na jedzenie - nic tylko bym piła, ale niestety ostatnio troche przesadzałam ze słodkimi szaleństwami.... i jest znowu z czego dietkowac :( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Lipiec 22, 2007 Hej Dziewczyny.:) Jestem troche zabiegana,ten czas tak szybko leci:(.Za tydzien mam wesele i wyjezdzam 1-ego sierpnia :(,szkoda mowic...Z dieta jest u mnie ok,rodzinka patrzy na mnie troche ,jak na dziwadlo,gdyz nie jem pewnych rzeczy(stosuje diete Michael Montinagnac).Ale polskie jedzenie jest swietne,wiec nie ma problemu:),zawsze jest co jesc,nawet i dla takich dziwolagow ,jak ja:D.Sluchajcie,a co u Was;zauwazylam,ze niewiele osob tu zaglada,niestety ..moze sie wkrotce odezwa,pa. Buziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 Czesc dziewczyny ja walcze z piwem tzn staram sie go nie pic bo jade na Mazury a piwo nie sluzy diecie mam malo czasu dlatego niezbyt czesto zagladam.Buziaki.Goodlife ja najbardziej lubie grilla wtedy nie musze sie tlumaczyc bo miesa moge jesc i jesc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Lipiec 27, 2007 cześć dziewczyny :)!!! cisza tu straszna - mam nadzieje że to tylko przerwa wakacyjna i niedługo się wszystkie znowu \"zgadamy\" dzisiaj tracę kalorie na potegę bo urządziłam wielkie sprzatanie chałupki a pretekstem sa jutrzejsze pierwsze urodzinki mojego młodszeg synusia :) a spalanie kalorii przyda się tez przed jutrzejszym obżarstwem tortem :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Lipiec 28, 2007 Załamałam sie za tydzien w sobote jade na Mazury a to omplikuje wszystko mam tydzien zeby pozbyc sie brzucha:( yyyyhhhh nawet stroju kapielowego nie mam :( i tyle spraw do zalatwienia w tygodniu i wizyta u ginekologa :|mam nadzieje ze u was lepiej niz u mnie buziaki ale za to diete trzymam i piwa tydzien nie pilam :DKagrosz spalaj kalorie i za mnie.Wogole jak ja sobie poradze?Jade do rodziny mojego faceta pierwszy raz tzn kuzynostwa co z dieta?(płacze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość probujaca Napisano Lipiec 28, 2007 @maj555: jaka diete stosujesz/stosuje twoja mama? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Pozdrowienia...juz z Kanady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Goodlife dobrze ze jestes:) :* Ja dalej nie mam stroju kapielowego ;Pi w dodtaku znow mam plamienia bylam u lekarza inic moze to przez ta cholerna diete atkinsa sama nie wiem co robic biore tabletki anty regularnie i co jakis czas pojawiaja sie te plamieniaza miesiac robie cytologie i boje sie jak cholera bo podobnomoja nadzerka sie powiekszyła i ja oczywiscie wmawiam soie najgorsze czyli grupe ktora nie jest norma.Kupilam sobie galki z propolisem podono podleczaja nadzerke jak nie pomoze to nie zaszkodzi.Ale najgorsze jest to ze jade w sobote na wczasy na tydzien.Boze wykocze sie psychicznie nie mam juz sił.Spie z jednym partnerem myje sie 2 razy dziennie nie wkładam ciał obcych i takie rzeczy :(staram sie myslec pozytywnie ale obawiam sie ze to skonczy sie nienajlepiej bo ja to jakos nigdy w zyciu szczescia nie mam.Musiałam sie wygadac was i tak nie ma ale zawze to sie wygadałam. Pozdrawiam i buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Sierpień 2, 2007 vikusia trzymaj się i nie nastawiaj od razu na czarny scenariusz!!!!!!! pozytywne myslenie tez duzo daje a my jesteśmy z Tobą Good life ależ ten czas leci Ty już u siebie?! a ja ostatnio kiepskawo z dietka nawet wizja wesela mnie nie motywuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Sierpień 3, 2007 Cczesc kobitki nie bedzie mnie ponad tydzien Mazury czekaja A za chwile kolejna wizyta u ginekologa tym razem prywatnie moze bedzie bardziej kompetentny niz ten moj chcac nie chcac cytologia mnie nie ominie na szczescie jeszcze nie dzis buziaki i zagladajcie tu czesciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Hejka,Dziewczyny. No i juz po urlopie,jutro pierwszy dzien do pracy...eeech :( Vikusia,nie mysl tak ,,czarno\",ale zadbaj o to.To wazne.No i duzo slonca na Mazurach,pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taotaa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ja jak zwykle tylko na chwile... zaraz wyjezdzam na 3,5 tygodniowe wakacje wiec chwilowo rzucam w cholere odchudzanie bo mam wykupione jedzonko :P prosze zwrocic uwage na zmiane mojej stopki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Sierpień 8, 2007 no gratuluje taotaa :) i udanych wakacji życzę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach