Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafarafa2011

Czy ktos z was używała wkładek party Feet Sholla???

Polecane posty

Gość fafarafa2011

No właśnie idę na wesele a moim odwieczym problemem przy zakładaniu obcasów była bolaca podeszwa??? Czy ktos może z was stosował te wkładki????

Gość przenoszę
Temat: Czy ktos z was używała wkładek party Feet Sholla??? 09:18 fafarafa2011 No właśnie idę na wesele a moim odwieczym problemem przy zakładaniu obcasów była bolaca podeszwa??? Czy ktos może z was stosował te wkładki???? 09:29 partyfeet Ja nie uzywalam, ale moja kumpela tak i podobno swietnie sie sprawdzily 09:31 dretyna Ja kupiłam wkładki rossmana. Jeszcze nie nosiłam. 10:22 fafarafa2011 No własnie jestem ciekawa jak sie sprawdzają Party Feet

Gość fafarafa2011
ponawiam

miałam je na studniówce, ale jakaś rewelacja to nie była... miałam obcasy tak z 5 cm, chyba... w każdym razie jeszcze nie jakieś zabójcze, a nogi i tak bolały :) nie tańczyłam nawet jakoś ekstremalnie, więc moim zdaniem pic na wodę :D

a ja nosiam te wkładki w upale do płaskich laczków i byłam zadowolona. Stopa mi się nie odparzała tak ja k wczesniej. do obcasów nie próbowałam jeszcze.

Gość fafarafa2011
no ciekawa jestem kupiłam je załozyłam do obcasów no iwygodniej sie czułam niż bez nich... Coś mi się wydaje że okaże się w sobote na weselu...... ;-)

Gość fafarafa2011
odświeżam :-)

Gość tergie
Jak chcesz wydać ponad 20 zł to proszę ale obiecywanych efektów nie zauważam i żałuje , ze zakupiłam

Gość niebieskooookaa22
średnie, ale wolę je miec w bucie, niż nie;P