Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kvanilla

mój mąż zarabia dużo więcej ode mnie

Polecane posty

Gość fatalna sprawa
rozwiedź się

Gość Maria Juana
Tez bym miala...No chyba, ze on ma jakies nudne zajecie a Ty robisz cos za co maly pieniedzy jest ale za to jest to Twoja pasja- cos takiego mozna jeszcze przezyc:)

Gość też bym tak chciała
:O

Gość ja nie mam z tym problemu
moj maz zarabia 4 razy (!) wiecej ode mnie, ale nikomu to nie przeszkadza - taki mamy podzial, on oprocz zarabiania kasy nie angazuje sie w domowe prace. I taki stan nam odpowiada.

chyba musze zmienicswoje nastawienie, ale mnie niepokoi, co by byłlo w systuacji rozwodu (nie planuje). Mieszkanie moje a urządzamy za jego kaske. Cxzasem mam takie głupie problemy..

Gość też bym tak chciała
nie ma sensu stwarzać sobie problemów na siłę, uwierz mi:O

Gość do autorki topiku
Zamiast się żalić na forum to bądź wdzięczna mężowi ze cie utrzymuje i zrób mu laske. Pozdrawiam

Gość ollo
Mój tez zarabia dużo wiecej ode mnie. Skończyliśmy te same studia ( ja z lepszym wynikiem). Jednak to ja zostałam w domu z dziecmi, niestety, jego wartośc na rynku pracy jest w tej chwili dużo wyższa niż moja.

Gość Maria Juana
ja nie mam z tym problemu Najwidoczniej nie jestes zbyt ambitna osoba.Ambitnej kobiecie zalezy na tym by miec satysfakcjonujaca i dobrze platna prace, czasy gy kazano nam siedziec w domu juz minely. Nie po to babki feministki walczyly o nasze prawa.

Gość ollo
Nie musisz nikogo obrażać. To, że zarabiam dużo mniej od męża nie oznacza wcale, że zarabiam niewiele, ze moje zajęcie jest mało satysfakcjonujące. czy też, ze jestem osoba mało ambitną. Wiesz, jest pewna subtelna róznica pomiędzy ambicją, a jej przerostem.