Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montewka

pytanie mam

Polecane posty

powiedzcie mi, a raczej poradzcie jaka seria kosmetykow jest lepsza ? mam 20 lat i cere mieszana, przetluszczajaca sie ale bez pryszczy. do wyboru mam: -nivea young -nivea visage -soraya care&control -clerasil -clean&clear to chyba wszystkie. uzywalam garniera niebieskiego ale wydawal mi sie zbyt mocny. czekam na porady :)

Gość hkshakhs
jako nastolatka uzywałam Clen&clear i AA, ale to było dosyć dawno ;-) Kup lepiej jakąs apteczną, albo z kosmetyków naturalnych. Na topiku o naturalnych kosmetykach widziałam że dziewczybny sobie polecaja Pollene Arome, ona ma serię dla cery trądzikowej. A może Apotheker Scholerr ma cos dla takiej cery? Wiesz te serie co wymeiniłaś to raczej jedno i to samo, nie wiem czy Ci pomoga.

Gość hkshakhs
dopiero teraz zauważyłam że nie masz pryszczy a to serie do cery trądzikowej raczej. oprócz nivea Visage. Nie kupuj więc do cr trądzikowych, bo moga poszkodzic

dzieki :) moze ktos jeszcze sie wypowie ? zalezy mi tylko na tym zebym sie nei swiecila jak choinka i zeby jakos pozbyc sie wagrow :/

Gość ja mam ten sam problem
uzywam clearasil ultra zel do mycia twarzy... ten co w 3 dni pryszcze wysusza :-) a poniewaz uzywany przez dluzszy czas bardzo wysusza skore uzywam krem ziaja oliwkowy lekka formula. bardzo dobre efekty! nawet zaskorniakow na nosie juz nie mam :-) dodam, ze uzywam regularnie podklad albo puder! a co do ziaji, to ostatnio odkrylam ten krem w makro w opakowaniu familijnym, a typowo dla makro sa 2 op. (2x200ml) i to wszystko kosztuje 10 zl! :-) pozostale kosmetyki albo moja cere podrazniaja, albo ich dzialanie jest niewystarczajace! bylam b. zaskoczona, ze clearasil nie podraznil... przypominam sobie jeszcze jak majac 12 lat WYPALILAM(!!!!) sobie chemicznie skore z twarzy tonikiem "dla skory WRAZLIWEJ!"