Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziękuję za odpowiedź

CO DAJECIE DZIECIOM OD SKOŃCZENIA 4 MIESIĄCA?

Polecane posty

Jak w temacie

Gość astronautka
ja nic prócz mleka nie dawałam. dopiero jak skończyło 5 m-cy to powolutku wprowadzalam soczki i inne. ale naprawdę bardzo powoli. teraz dzidzi ma 6,5 m-ca i czasami zje cały słoiczek obiatku a czasami tylko mleczko i mleko z kaszką

moj maly 9.08 skonczyl 4 miesiace, podaje mu kaszke z mlekiem (od 3 karmie butla), zupke co 2 dzien, kelik z jakims deserkiem :)

acha no i soczki :) to juz standardowo coedzinnie + herbatki z hippa

moj maly po skonczeniu 4 mca zjadal desery, zupki, soki. teraz ma 6.5 i je zoltko taką jajecznice na maselku robie, gotowanego kurczaka, paroweczke z indyka - ale musisz miec bardzo wys. jakosc, zupy ktore my dorosli jemy, biszkopty, herbatniki..... co najciekawsze padiatra mi wrecz nakazal aby dziecko po ukonczeniu 6 m-ca jadlo coraz wiecej naszych produktow.... i one bardziej smakuja

bardzo dziękuję dziewczyny :) I czekam na dalesze wiadomości :)

Proponuję przeczytać poradnik o schemacie żywienia niemowląt. Jest tam mnóstwo przepisów na obiadki i deserki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
Kaszke mleczno-ryżową,soczki,obiadki i deserki :)

Gość gość
Mój dwa tyg temu 4 skończył dostał marchewkę z ziemniakiem, kleik kukurydziany i jabłko. Do picia dostaje herbatkę koperkową humana i rozcieńczony sok jabłkowy.