Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bo nie ma ograzmu

jak to z tym orgazmem....

Polecane posty

Gość smutna bo nie ma ograzmu

od ponad roku uprawiam sex z moim chlopakiem, ktorgo badzo kocham, a on mnie..jest nam dobrze..zawsze jestesmy przygotowani itp, jest dluga gra wstepna. jest mi fajnie i przyjemnie a mimo to jeszcze nigdy nie doszlam:( co robic..

Gość C.N
wyjść przed dojściem

Gość nie każda ma to
szczęście, ja mam hurra!!!!

Gość gość
Nic, sa kobiety, ktore nie dochodza. Probojcie dalej, moze z czasem sie uda.Przy minetce masz orgazm?

Gość kolejna taka
ja tez nie mam

Gość gość
Ale walnelam ortografa, ło luuudzie!:o

przy minetce tes nie mam:( niby jest bardzo ale to bardzo przyjemnie ale to napewno nie ograzm:( ehhh a wogole moze ktos mi go opisac szczegolowo?? wiem ze u kazdego inaczej wylogda, ale chce wiedziec jak moze byc naprzyklad

Gość CN
nocna pora... czas spać, a nie teoretyzowac o orgazmach CN Chuck Norris

Gość CN
uffff, ufffff, uchhhhhhh, echhhhhhhhh, yyyyyyyy

Gość gość
Recze ci, ze nie przegapisz momentu orgazmu:)::):)Sprobuj sie onanizowac, ja tak poznalam swoje cialo, mialam 13 lat, gdy sobie zafundowalam pierwszy orgazm. JEsli czujesz przyjemnosc przy minetce, to wydaje mi sie, ze wczesniej czy pozniej beda z tego orgazmy:P A to juz duzo.

A po czym poznać, że facet ma orgazm??Bo ostatnio po raz pierwszy obciągnęłam swojemu chłopakowi i nie wiem czy miał orgazm, czy Mu było dobrze...

Gość gość
Jak ma orgazm to tryska sperma, zazwyczaj....Sa orgazmy bez wytrysku, ale zdarzaja sie baaardzo rzadko.

Gość ale wy kobiety głupie jesteści
e... Nawet jeśli ma wytrysk nie znaczy że było mu dobrze orgazmy mogą być bardzo rózne, co prawda to prawda że facet zawsze orgazm ma ale wytrysk nie ma znim nic wspólnego poza tym że orgazm może być zkwitowany tym że facet się spuszcza.. nie wiem jak inni faceci ale ja nie muszę się spuszczać po każdym orgazmie...:P Pozdrawiam:)

Gość ale wy kobiety głupie jesteści
e... Nawet jeśli ma wytrysk nie znaczy że było mu dobrze orgazmy mogą być bardzo rózne, co prawda to prawda że facet zawsze orgazm ma ale wytrysk nie ma znim nic wspólnego poza tym że orgazm może być zkwitowany tym że facet się spuszcza.. nie wiem jak inni faceci ale ja nie muszę się spuszczać po każdym orgazmie...:P A kobitka jak nie może dojść to bardzo współczuję no niestety nie pomogę bo nie posiadam cipki.. Pozdrawiam:)

Gość mialo byc o orgazmie kobiet
a nie faecta!!

Gość tez nie mam
ja tez nie mam orgazmów z facetem, i bardzo ubolewam, mam sama jak sie pobawie ze sobą, a z facetem jakos nie moge..... a facet jest naprawde sprawny!!! o orgazmie przy stosunku juz nawet nie marze, ale i tak bedziemy probowac;D

Gość no odpowiadałem
na pytanie pszczółki maji.. Przy okazji jak tam.. czy już któraś doszła?? :):P

Gość dzika----
ja nie narzekam potrafie pare razy w ciagu dnia miec orgazm, jak sie kocham z facetem, jak sie masturbuje to tez niekiedy nawet idąc po miescie czuje ze mnie dopada,wtedy nie wiem co robic...... cholera moze ze mna cos nie tak???