Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja przytyłam 12 kg

Kobietki, ile przytyłyscie w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość ja przytyłam 12 kg

a po 3 miesiacach wrocilam do swojej wagi:)

Gość aga821
do swojej wagi wróciłąm po 2 tygodniach

Gość Wagga
7 kg do swojej wagi wróciłam praktycznie od razu po porodzie

Gość ja przytyłam 12 kg
aga-> to pewnie sama w sobie nie przytylas, tylko dzidzius, wody plodowe i takie tam podniosly ci wage:), mialas duzy apetyt w ciazy?

Gość ja przytyłam 12 kg
o waaga tez, ale z was szczeciary:)

Gość aga821
w sumie to jadłam tyle co przed ciąża tyle że więcej owoców starałam się jeśc.Nie miałam dużego apetytu i zupełnie żadnych zachcianek

Gość aga821
tylko brzuch mi było widac bo nigdzie nie przytyła i bałam się ,ze będę miała rozstępy a tu naprawdę ani jednego nie mam

Gość dupczyk
jak to jest z ta skórą na brzuchu? jak ktos ma płaski umięsniony, to jak sie naciagnie jak nie ma skóry ?:D a jak ktos ma tak jak ja maleńka oponkę to juz jakos ta skóra jest tylko ze czy ten brzuch nie bedzie zbyt wystający bez umięsnienia?

Gość Wagga
Ja tez jadłam właściwie to samo co przed ciążą, tylko wyeliminowałam słodycze. Chyba zwracałam wiekszą uwagę na to co jem, wprowadziłam do diety wieksze ilości warzyw typu fasolka szparagowa, szpinak, marchew, buraczki. Zjadałam duże ilości ziemniaków, ciemnego pieczywa, uwielbiałam kasze gryczaną tzn. jadłam raczej konkrety. Czytałam, ze taka dieta wpływa na wielkośc dziecka, i cos w tym jest bo urodziłam dziecko o wadze 3 800 sama niewiele tyjąc. Znam kobiety, które same przybierały na wadze 30 kg i rodziły 2,5 kg dzieci.

Gość ja przytyłam 12 kg
wagga- a nie mialas ochoty na slodycze? bo ja nie moglam sie opanowac, choc w sumie przed ciaza tez lubilam slodkosci

Gość Wagga
M. Wisłocka w swojej książce Sztuka kochania (to nie żart) opisuje specjalną technikę masażu brzucha u ciężarnych (rozdział poświęcony ciaży), który ma powodować, że brzuch od razu po porodzie wraca do normy, nawet po ciążach bliźniaczych. Stosowałam i jest tak jak obiecuje autorka. Sama byłam zdumiona po porodzie, bo brzuch był praktycznie wklęsły. Naprawdę polecam. Dodam, że Wisłocka była nie tylko seksuologiem, ale także ginekologiem.

ja przytylam 20...... zostalo jeszcze 5 ale przed samym zajsciem ( 49 kg) przytylam juz z 16 kg :( i gdzie ja mialam rozum hmmm :-P bo teraz ciezkoooo idzie to zrzucanie

Gość Wagga
Nie miałam ochoty na słodycze, no może czasami jakieś lody, bo przecież trzeba od czasu do czasu osłodzić sobie zycie. Wszystko z umiarem, wtedy będzie ok.

Gość a ja przytyłam 30 kg
i wcale nie przez jakieś obżarstwo, bo jadłam tyle co przed ciążą. Lekarz, który prowadził ciąże do 4 miesiąca poprostu był nadgorliwy i nawymyślał różnych chorób związanych z ciążą i niestety aplikował hormony. Potem okazało się to zupełnie niepotrzebne ale kg zostały. Jeszcze 20kg i będę taka jak przed ciążą.

Gość 20kilo
zostało jeszcze 2

Hej ja przytyłam 20, ale uważam że to za dużo, jadłam oczywiście więcej niż potrzeba i dlatego teraz zostało mi nadal 3 kg nadwagi

Ja przytyłam 10 kg. To tak w sam raz. Po ciąży wróciłam do swojej wagi szybko około 1 miesiąca.

Gość ja 29 od obzarstwa
moj synek ma pol roku a mi jescze 3 kilo do zgubienia zostalo

Gość Jeszcze w dwupaku
Ja przytylam 18 kilo a ile uda mi sie zrzucic to dowiem sie po porodzie bo termin mam za 4 dni:)

ja 19 tak jak w stopce i wcale się nie pogniewam jak jakieś 8/9 kilo po ciąży mi zostanie :-)

Gość a ja 25
i po 4 miesiacach wazyłam mniej niz przed ciążą i nie karmiłam piersią, a w ciąży jechałam na słodyczach równo pozd

hejka! ja urodzilam moje blizniaki 14 miesiecy temu. w ciazy przytylam 17 kg. przed cesarka wazylam 69 kg przy wzroscie 170 cm. po niecalym miesiacu wrocilam do swojej wagi. a nawet waze troche mniej, czyli 50 kg. i w sumie prawie nie karmilam piersia... pozdr.;)

Gość myszeczka23
ja jestem w 9 miesioncu ciazy i na dniach powinnam rodzic,przed ciaza wazyłam 45 kg a teras waze 70kg.przyznam sie ze niechciała bym tego zrzucic poniewarz byłam za chuda i chciał bym schudnac tylko o 10 kg.