Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna 22

Czy przy myciu duzo Wam wypada wlosow?

Polecane posty

Gość Taka jedna 22

Bo mi ostatnio troche wloski polecialy :( Nie wiem czemu bo przeciez ani ich nie wyrywam ani nie ciagne a one po prostu leca jak oszalale :( U Was tez jest tak samo? Dodam ze biore rozne witaminki na te moje wloski

mi kiedys bardzo wypadaly potem przestaly a teraz znowu sa wszedzie ...na ziemi ...na szczotce ...na ubraniach nie wiem czym to jest spowodowane ...moze dieta albo ta pora roku ....chyba musze kupic znowu jakies witaminy

Gość Taka jedna 22
ja biore skrzyp w tabletkach pije pokrzywe nawet kupilam sobie odzywke VAX i VITAPIL ale nic nie pomaga wloski jak lecialy tak leca...

ja też tam mam-właśnie przy myciu włosów i później przy ich czesaniu strasznie mi wypadają:( czasami to aż myślę , że będę łysa:( dlatego włosy rozczesuje dopiero kiedy mi wyschną a nie mokre , lekko osuszone bo wtedy czuje , że wyczesuje je garściami :( ja wcześniej tez brałam różne witaminki Vitapil i wit.H , ale nic nie pomogło i moim zdaniem to wywalanie pieniedzy... najlpiej to dieta czyli wszystko co jemy przenosi się do włosów , wszystkie naturalne składniki ;) ja stosuje już chyba od przeszło 2 m-cy szampon i odżywkę Pantene Pro V , ale nie widzę żadnej poprawy :( stosowałam kiedyś szampon i płyn Seboradin z czarnej rzepy i jest ok , ale nie wiem czy można stoswać przy farbowanych włosach...

Gość Taka jedna 22
tez mialam kiedys ten plyn seboradin i szampon z tej samej serii i po nich nasililo mi sie wlasnie wypadanie wlosow :( bo najpierw musza stere wlosy zostac wypchane przez mlode wloski i tych obumarlych mialam naprawde bardzo duzo wiec mi bardzo one polecialy....:( ale to bylo jakis czas temu bo teraz juz nie stosuje tego plynu

Gość Taka jedna 22
a wloski nadal leca...

Gość lruuorka
Kobietki tez miałam taki problem.Jak poszłam do fryzjera to kobietka az się przestraszyła jak mnie czesała bo za każdym pociągnięciem grzebienia musiała sobie z rąk zdejmowac moje włosy. Poradziła mi przede wszytski wzzmocnić je od środka.Więc poleciałam po wizycie do apteki i kupiłam skrzypowitę.Biorę po 1-dnej tabletce juz 2 gi miesiąc widze dużą poprawę! Ale wiem i uprzedzano mnie aby nie poddawać się po pierwszym opakowaniu bo taka kuracja powinna trwać nawet do 5-ciu miesięcy.Po miesiącu żadko kto widzi poprawę.TAkże przede wszytskim wytrwałości i cierpliwości.:)

Gość warkoczycka
w aptekach do kupienia "silica" podobno bardzo skuteczny na wypadanie wlosów, tez musze go wyprobowac.pozdrawiam

a bralam juz silice itp i mi nic nie pomagalo jedynie jak bralam skrzyp bylo ok wiec wlasnie nie wiem czy nie zaczac brac znowu troche