Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klikklik

Ile płacicie za podręczniki

Polecane posty

Gość klikklik

Ja kupiłam komplet córce do 2 liceum i za nowy komplet dałam 360 złotych do tego dochodzą zeszyty i buty itd czemu to wszystko jest takie drogie??

Gość mariolka78
ja za lomplet do pierwszej podstawówki 180 do tego profilowany tornister 100 piórnik 20 kredki farby itd ok 50 strój na wf 30 buty 40 zeszyty 10 aż sie boje co bedzie w pozniejsych latach

Gość jeeeeeeeeeee
ja na studiach nie kupiłam jeszcze żadnej ksiązki, wszystkie kseruje i duuuużo taniej mnie to wychodzi :)

Gość miśka z rodu miśków
a ja szukam na bywcow na poderczniki licealne mojej siostry. chyba je na allegro wystawie, bedzie latwiej. czasami warto kupowac ksiazki i podreczniki na aukcjach bo mozna zaoszczedzic

mariolka78, pocieszę Cię - na koniec posdtawówki szykuj się na ok. 400 zł :/

Podręczniki w dzisiejszych czasach są bardzo drogie. Aby wykupić wszystkie, które obowiązują trzeba zapłacić mnóstwo pieniędzy. W księgarni selkar.pl znajdują się tanie podręczniki, a niczym się nie różnią od tych kupowanych z normalnych księgarniach. Ja często kupuję tam dla siebie książki do lektury. Nigdy dużo nie płacę, a książka jak nowa. A po co przepłacać jak można to samo kupić za dużo mniejszą sumę.