Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feministka1976r

Powinno być w regulaminie aby nie mogli się faceci wypowiadać

Polecane posty

Gość feministka1976r

na forum bo to serwis dla kobiet, rozumiem więc, że Ci co piszą faceci czują się tu jak kobiety - więc i w życiu pewnie też nimi są. Niech więc męskich wpisów tu nie będzie bo czas wszechobecnego faceta się skończył !!!.

Gość facet...
do wojska babony tez nie powinny isc...... a ida tylko dlatego zeby poprawic statystyke...na dodatek majac LATWIEJESZE testy......

Gość feministka1976r
i sami faceci - się zastanawiam jakby nas nie było to byście się pozabijali przecież. a ty żołnierzyku uszanuj płeć piękna gdyż słabszą jest

Gość słabszą i bez wątpienia
głupszą, czego jesteś najlepszym dowodem :-0

Gość facet...
jest slabsza wybitnie wiec niech zostawi sprawy MESKIE facetom.... pani feministko.... albo rowne prawa.....i obowiazki...bo na razie zeby dobrze wygladalo w papierach macie fory....

rownouprawnienie mamy i teraz nawet nie mam sumienia poprosic zadnego osobnika plci przeciwnej o pomoc w taszczeniu od czasu do czasu :( itp...

Gość feministka1976r
i po co epitety - głupszą ? tak się zachowuje mądry facet ? i jakie sprawy mam facetom zostawiać ? co za samczy bełkot ...

Gość RACJA RACJA
Faceci !!! - krowy doić !!!

Gość facet...
feministki na traktory i do mlotow pneumatycznych !!!!!

Gość femnistka1976r.
zaprawdę inteligencją "zabłysłeś" niczym srebrny ząb rolnika

Gość anty feminist
feministki do garów wasze miejsce jest w kuchni :P

Gość facet...
gdybym "zablysl" to bys mogla nie zrozumiec mojej wypowiedzi.....

Gość eee tam faceciki tu piszące
to takie zbabolałe przezytki po 40 :D Niech sobie piszą, więcej zabawy jest. A szczególnie, że niektórzy na niektorych tasiemcach siedzą :D

Gość femnistka1976r.
teraz widzę czarno na białym, że na kafeterii samcze chamstwo, krytycznie niski poziom wypowiedzi prezentują szczególnie faceci, mam dowód - więc kończę na tym a każdy facet co po mnie napisze choćby jedno słowo udowodni moją teorię.

Gość kobieta..
glupia jestes feministko :P

Gość henio motylek
teora bardzo dobra - zgadzam się potwierdzam Viva La Feminist

Gość fdsadf
słowo feministka mi sie kojarzy zle ..Jakos z zimną kobietą ..To nie dla mnie ..Niech feministki zostana starymi dziewicami..

Gość no chodz
przytule Cie bedzie dobrze

i kto by wam odpowiadal: co mysli moj facet? kto by wam doradzal... bez facetow wasze zycue jet nudne :) tak samo ak zycie facetow bez kobiet. Tyko chore baby moga napisac bzdure, ze moga zyc bez faceta. I tylko gej napisze, ze potrafi zyc bez kobiety

Gość facet...
lenora >> a ktos uwaza inaczej. ?? rude sa wspaniale.. takie zmyslowe.....

Gość rude to podobno fałszywe
tak slyszałem

Gość feminista1976r
Leonoro !!! po cóż żeś mnie zdemaskowała ? zaprawdę powiadam Ci iż też rude moje włosy niczym ogień a ten topik to faktycznie perfidna prowokacja. pozdrawiam ród samczy !!! Inchoteb - teb

Gość facet...
te bajke o falszywych wymyslily zazdrosne kobiety...... przeciez wiesz leonora ze dwie kobiety gdy sa to zaraz sobie zazdroszcza czegos.. nie sluchaj tych bzdur 🌻

Gość W_morde
To co pisze "facet" to prawda o tym wojsku. Kobiety ktore chca sluzyc maja wielokrotnie latwiejsze testy sprawnosciowe. To ma byc sensowne ? Ze potem jeden zolnierz bedzie umial przelezc przez plot, wyniesc rannego kolege a drugi nie ... bo akurat jest kobieta ??? No to ja dziekuje za taka armie. Gdyby w moim oddziale byla kobieta, to wiedzac ze nie przeszla takiego przygotowania jak ja ... poprosilbym o przeniesienie. Bo wole sluzyc z zolnierzami ktorzy potrafia byc tak samo sprawni jak ja. Zeby nie byc goloslownym - osobiscie znam pania podporucznik ktora - uwaga - W ZYCIU nie miala karabinu w rekach. Jest prawnikiem, ktos powie "po co jej karabin", ale panowie i panie : ona jest OFICEREM ! I powinna reprezentowac okreslony poziom. A w Polsce nie musi, bo u nas dawno sie juz pogubili w rownouprawnieniu ... Pozdrawiam

Gość a panowie nie muszą rodzić
dzieci.Tak się ten świat dziwnie plecie :D

Gość W_morde
taaa ... jasne, wiedzialem ze zaraz ktoras z porodem wyjedzie ... Boze, to naprawde jest nudne.

Gość obowiązkowo rozkosz
Ja to się dziwie, że jakieś kobiety pchają sie do wojska. Ja osobiście musiałabym być desperatką żeby się pchać pośród bandę spoconych fiutów bez wykształcenia i polotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!