Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montypajton

seksyualne przysłowia - znacie jakieś??? wpisywać!!

Polecane posty

cześć dawno mnie tu nie było :-) moje przysłowie skesualne: \"główka kapusty walnął w głowę głównego głowiarza z głowni głoiwastego i tak wszystko idzie na niby, więc po co sie wuysilać, gdy człowiekowi chce się szczać\" Kłanta na mera srać się chce jak cholera! supa sera dupa do chabera

Gość ozon
no no ... pouczające

Gość upsa upsa
jak se pościelisz tak sie wyśpisz hi hi hi

jak sie zdenerwuję potne piłą ręczna konia na kawałki.Każde kopyto okopię wokoło mojego domu w figurze kwadratowej, ktora zapewni mi jakąś tam egzystencje dla moich poczciwych robach.ow znad dobrego modrego Dunaju, co go nigdy nie ma w kraju.

klawisz do klawisza i będzie cisza - to przysłowie na okazję rozstania i braku seksu w pozyciu przed i małżeńskim dla wszystkich małży

hej Ty: mmm757 !!! ja znam lepsze! \"jak się obrazisz na mój seks to już z tego wyjdzie tylko pies\" -to jak dziewczyna narzeka na seks

kilo marchweki do konewki kilo makaronu do domu kilo krokwii to wykropi kilo lodu to wysrodkuj kilo lamy (tego zwierzecia, no wiecie) dwa filary kilo serka dla obierka kilo paszy dla judaszy kilo głowy królika dla stada poczciwego chomika

nachrzaniac w klawiature o północy każdy potrafi zerżnąć zyrafę w Afryce już nie każdy potrafi -to przysłowie jak dziewczyna narzeka na ruchanko w białym kwadratowym okopanym minami polu, albo w parku jordanowskim

zakisiłem wczoraj lamparcia skórę zakisiłem także podwójna ogórę zakisiłem także dwa słoneczniki a małpka cięgle tylko: fiki-miki

zsikałem się dziś do kałuży dużej zsikałem się dziś do kanału pomału zsikałem sie dziś do pierdla bebla zsikałem sie dziś do garków ogarków zsikałem sie także do nożyczek krawieckich pewnie już teraz będzie............ hamburger! -to przysłowie deklamowane na cześc zerżniętego hamburgera bardzo podniecające- musicie przyznac

ty już daj tego pajkąka daj pająka i nie kwąkaj - to jak dziewczyna podczas seksu ściska w ręku pająka gumowego lub zywego i nie chce go puścić, nawet pod groxbą kary administracyjnej żekłem

znałem wielie konwenansów ale takiego jeszcze nie przetrawiałem, aby wyjśc za faceta a wrócić za babę ------------------------------------------------------------ M A J T T E R S Z T Y K ----------------------------------------------------------

klapa nie zamknięta równa się klapa niedomknięta na przedziale od posladka do posladka dupa gładka dupa gładka - tak się ruchają matematycy na wyższych uczelniach w kraju i na świecie

Gość ty nawet talentu
nie masz bezsensowna jest ta twoja 'poezja'

spaliłem wczoraj dwa kilo gazet a nic mi za to nie ubyło w pasie ani też nie ubyło w wadze co ja na to poradzę - to przysłowie, kiedy dziewczyna nie chce schudnąć pomimo wielkiego wysiłku kochającego j.a właśnie obok drzewa startego malucha marki fiat 125p

zresztą chciałem powiedzieć, że ________________________ ty nawet talentu _______________________ nie jest Anną Dymną i nie będzie mnie pouczała jak mam dalej składac literki jak mam dalej gd brzuch jest wielki

kam krzywa dupę jak sram a jak sie położę to moja dupa zajmuje łożę -to przysłowie z okazji zajęcia óżka przez kochająca sie parę

kum kumiowi nie zakuma taka jego właśnie duma ale zawsze oczywiście jeść będziemy tylko liście kiedy kasztan naubliża wtedy będziem tylko zbliżać

Gość ty nawet talentu
no teraz toś sie popisał odwoluję to co cześniej napisalam - jesteś drugim Mickiewiczem

ta poezja to zaczątek ta poezja to począte to początek tego swiata więc niech nikt już spodni nie łata łata dobra jest na spodnie gdy w nich jest siusiakom wygodnie a gdy siusiak pójdzie spać to go trafi kurwa mać

\"ty nawet talentu\" a wcześneij pisali, żem drugim Gombrowiczem więc jak to jest???????????????????????? ?????????? \"drugim na pewno ja jestem drugim listem lub drugim wierszem\"

\"jestem sobie strach na wróble i sprzedaje same buble jak kots chce wibrator kupic to go daję już udupić\" __________________________ P I E K N E !

Gość cos takiego
Rym rym z dupy dym z chuja woda niech nam zyje panna mloda ! :classic_cool:

zakazany owoc to poziomka umoczona w wielu stonkach ___________________________ zakazane drzewo to przeżytek zakazany jest nabytek ______________________ nabytek to rzecz prosta nabytek idzie po ripostach __________________________ znak równości już tu stawiam kedy tylko puszczę pawia __________________________ pawia kiedys puścił pawian w cyrku i go mieli na Chodniku ____________________________ na chodniku w sklepie Jadzi nikt nie włazi nikt nie włazi