Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

montypajton

seksyualne przysłowia - znacie jakieś??? wpisywać!!

Polecane posty

sprema cieknie mi spod uszka sprema i już jest poduszka [poduszka to pogotowie zdrowie poduszka ci prawdę powie poduszka nigdy cię nie zdradzi a kiedy nie trzeba chetnie piórem doradzi

\"cos takiego\" ----- się popisał cos takiego, głupia misa głupia misa do pierdzenia a trąbeczka do wapienia wapień skalny trzeba uczyć jak ma dzieci swoje uczyć

dziesiec dolców wsadzę w dupe kiedy tylko znajdę kupę kał, kał, kał aj, ja, aj, miał mialem kału dwa wiaderka ale teraz wielko gierka zdjęta już z TV ekranu więc idę nalać cherbaty z kranu

gonią wilki za owcami taborami, gonią wilki za owcami wieczorami może z liści spadających im powróćy HAMBURGER ten fast food -wierny kompan ich podróży

pisac kazdy potafi bez sensu już nie każdy każdy ma jakąs parafkę niec ją przypnie ja chujawkę hujoza mnie trafiła wielka hujoza trzyma i nie pęęka

Gość A czemu...
Bawi Cie gadanie ze soba?

w psychiatryku czeka mieszkanie w psychiatryku miłe panie mam tyle głupot w głowie za je daję swojej krowie swojej krowie na sniadanie bo już było trawy wyjkaszanie i gdyby nie moja głupota to by z głodu zdecha krowa-ciota

Gość A czemu...
Ja tu seksu nie widze, a mialo byc

\"A czemu...\" ja nie gadam ze sobą trochę ja już znosze kokoche ja już w cucku mam przechwały kiedy każdy by jeszcze mały do "A czemu..." -czy to źle od czasu do czasu, zamiast złościc sie na innych dac upust i pisac takie głupoty, ze az klawiatura więdnie? ;-) pozdrawiajmy cię

dajcie krowom spac juz wreszcie i wyłaczcie z pradu Agnieszkę dawac radę kazdy prosi chyba że sie wcześniej okwoci okoń wpadł do zupy temu co już dawal na tależy swoje wielkie duże stopy i nie skłaniał do chołoty -no prosze i rym wyszedł sam jak sram cięzko sram

Gość gość
Dla mnie tak ostro posrane ze az dobre:D

Gość olalalallalalll
Kiedy zrobisz dużą kupę nie zapomnij umyć dupę. Gdy zalepi się otworek, wtedy tworzy się zatorek. Kupa w kiszce się gromadzi, mało dupy nie rozsadzi. TO DLA CIEBIE RADA NIM POLOZYSZ SIĘ DO ŁÓZKA :D:D:D:D

do: \"dea \" dea, dea, dea, dea ale ciebie już tu nie ma dea, dea, dea, dea idź i znajdx swego przyjaciela dea, dea, dea, dea nam już wyliżesz cały kran kran jest w sobotę czysty, bo go się deą uśliniwszy

do \"dea\": \"\"masz erotyk\"\": \"ja wygolę penisa mego ty już idź do drugiego tam mu dziurke zrobisz i do łózka sie położysz kiedy nóżki swe rozewrzesz będziesz miała pewność sibie ze juz ograzm ma p[rzychodzic i go trzeba płaszczem schronić\"

Gość gość
Co Ty cpales Pajton? O rzesz w morde!:D:D

Gość olalalallalalll
A ja sie turlam ze śmiechu !:D:D:D:D Tychyba zParzymiechów jestes?:d:d

mnózki, nóźki cztery nóżki kto dogoni krabuszki _________________ \"krabuszki\" - rodzam małych gumowych krabów \"made in China\" teraz juz tkaich nie produkuja i można je spotkac tylko za wanną psoja Brytana

Gość gość
Wymyslasz na biezaco, czy przeklejaasz?:D Lubie takich debilow jak TY:D

pozdro600 montypajton NIGDY nie pali i nie przekleja wszystko leci prosto z głowy, jak chgcesz to narzuć ajis temat a ja napisze do niego debilny wierszyk lub opoiwadanie

Gość A czemu...
Jeeeezu, pogielo go

Gość gość
No dobra, ale bedzie trudne - chce wierszyk o nieskrepowanym puszczaniu bąków. Trudne, bo malo co sie rymuje to bąk:P

bąk, bąk - smordliwy bąk właśnie zjadłem fasoli strąk puściłem bąka na dwa kilomerty bo mam nieskrępowane getry wszystkio w koło wymnarło a ja maskę gazową mam za małą i tez ze smordu włąsnego umrę dlatego już strugam trumne _____________________________ MISTRZ jestem !

Gość gość
hehehehehe, o kuźwa stary, gdzies Ty byl, jak Cie nie bylo? I co u psoja Brytana slychac?