Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tddddgg

DLACZEGO STUDIA ZAOCZNE SĄ NIC NIE WARTE?

Polecane posty

Gość alajljl
nie no jesli NIK skontrolowal 25 uczelni to musi w tym cos byc, jesli nawet o polowe zajec maja mniej. co studiujesz i gdzie?

Gość kto pracuje ten pracuje
Wyobraz sobie krolewno, ze uczylam sie i to na tyle skutecznie, ze obronilam w czerwcu licencjat na 5. Ale teraz ide na dzienne uzupelniajace, bo nie odpowiadaja mi zaoczne. To tyle na ten temat :o

Gość Kolorowa Królewna
No to źle wiesz kochana.Jest coś takiego jak dodatkowe zjazdy.

Gość ksiazkakaa
ja studiuje dziennie na ujocie ale niestety mam dosc zaplecza i starycdh budynków w których sie ucze:( co z tego ze dzienne na prestizowej uczelni>?czasem dobija mnie fakt ze me kolezanki studiuja zaocznie (niewazne)na frycza ale maja najlepszą szkole w malopolsce..full wypas poprostu jaki kampus..masakra a ja sie gniezdze w tych starych murach i jeszcze usłyszalam od pracodawcy jednego jak sie staralam o prace ze mnienie przyjmnie bo jestem teoria czysta i zero praktyki.to dołujące:(powiedzilei mi tez ze przestarzala wiedza jest na ujot..jak oni smieli cholera cos takiego powiedziec.?prestiż to prestiż.

Gość Kolorowa Królewna
No to mów tak,że ci nie odpowiadają,a nie,że tylko liznęłaś wiedzę,widzisz różnicę?? Studiuję na AP na 5 piętrze :) Jak ktos był,to będzie wiedział o co chodzi :)

Gość UJOT RZADZI W KRAKU
najlepsze uczelnie to ujot i AGH AP ,AR TO SYFY czesto nazywane uczelniami dla przedszkola.. mówie oczywsicie o panstwowych tylko..prywatne to szkoda gadać tez,..

Gość UJOT RZADZI W KRAKU
na 5 pietrze AP jest tragedia,,,wspólczuje:(

Gość kto pracuje ten pracuje
Dodam jeszcze tylko, ze w mojej grupie byly osoby, ktore pojawily sie 2 razy na semestr (a nie byly chore, tylko zyczajnie za duzo pily :o), zaplacily komuś 1000 zł za prace licencjacka i to sie nazywa, ze też skonczyly studia. Śmiech na sali!

Gość dziewczyna z krakowa.
mam też kolezanki na frycza i kiedys tam byłam po nie ..przyznaje szczerze pierwszy raz widzialam taki wypas..wszedzie kamery i klima..czysto ze aś sie lsni..jak w bialym domu..budynek imponujący ..to fakt ze na ksw maja najdłuzej sesje ale jest jeszcze jedna szkola w kraku gdzie mają też sesje tak długo..nie wiem czy nie wszib!na AP też byłam (jestem z wawy ale teraz mieszkam w kraku))i powiem tak:najlepszy macie akademik chyba :)

dzienne to dzienne !! ostatnio przegladalam oferty doktoratów na uczelniach holenderskich i niemieckich. listy długie. z polskich politechnik znalazły się 4: gliwicka, wrocławska, krakowska i poznańska. swoja drogą nie wiem czemu warszawska nie. przecież też jest bardzo dobra. no i za dzienne nie trzeba płacić. a pracować też można tyle ze na zlecienie. ja po plastyku na kieruku grafika komputerowa w formach wydawniczych nie narzekam - czasami udaje mi sie podłapać naprawdę niezłą kasę, tyle że nieregularnie.

Gość dgdfg
tylko dzienne

Gość Kolorowa Królewna
ej,ty z UJ,a nie przyszło ci do głowy,że ja chciałam tam studiować?nie masz mi czego współczuć.

Gość Marek777
A ja uwazam ze najlepsza szkola to SGH dzienna i zaoczna, ludzie i po tym i po tym maja prace:D

dodam jeszcze że wszystkie te uczelnie wymagały wszystkie uczelnie wymagały \"stationary studies in master level\" albo \"stationary studies in bachelor level\" dla ludzi po licencjatach.

Gość Kolorowa Królewna
kto pracuje ten pracuje powiesz gdzie studiowałaś??bo jakoś nie mogę uwierzyć w takie coś.U nas jak kogoś nie ma więcej niż 3 razy to jest skreślany z listy,chyba,że ma zwolnienie lekarskie.

Gość PANEL
UŚ rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!111

dziwnie to poprzednie zdanie napisałam ale wiadomo o co chodzi.... mają być dzienne jak chcesz iść dalej...a i w holandii państowy egzamin z holenderskiego, ale tego już nie komentuje....ik hou van nederlandes !!! :/

Gość KSW STUDENTKA
wiesz ja studiuje zaocznie też na ksw i jest gorzej niz na dziennych:( jesli mnieniebylo na cwiczeniach dajmy dwa razy to przesrane a jesli raz to też ..ale to niektóre przypadki są takie ciezkie..a kiedy bylam chora na angine i nie przyszłam na egzamin to i tak mi wpisala dwoje dziekanską baba mimo ze mialam zwolnienie i powiedziala ze bede miec poprawke bez placenia za nia 30 zł.. ale dwója zostala ..nie cieprie tej szkoly już:(

Gość królewno jjj
królewna sie wstydzi powiedziec co studiuje:):) ja mam kumpli na AP(jestem z ujotu)oni sa na dziennych i jestem w szoku ze mozna zaliczyc studia z palcem w dupie.. królewno moze na zaocznych jest ciezej i wierze ci.. bo to co oni robiato tragedia..chwalą sie tylko jak to imprezki i nic sie nie uczą na sesje a wykladiwcy za flaszke zaliczają ..tragedia..wieksza wartosc hcyba zaocznych w tej sytuacji jest .

Gość a ja studiuję zaocznie
zajecia są w kazdy weekend (sobota i niedizela) bardzo czesto od 8-19... więc nie mówcie, że mniej zajec czy przedmiotów niz na dziennych

Gość Kolorowa Królewna
ehhh,powiem Wam,studiuję polonistykę,jestem na komunikacj :)

Gość APAPPAAA
tez widze ze królewna sie wstydzi ..pytam ją o to ciągle .. moze studiuje wychowanie wczesnoszkolne:)hahaha

Gość PANEL
uś rządzi

Gość KASNADRAA
AP TO SZKOLA DLA TĘPOLI..KRÓLEWNO CZEMU NIE POSZŁAS NA UJOT? WIDAC ZE INTELIGENTNA JESTES!

Gość PANEL
co to jest ap?

Gość zaoczną byłam
Mistral - świete słowa. Podpisuję się obiema rękami. Panuje taki stereotyp, że studia zaoczne są nic nie warte ponieważ kiedyś na zaoczne szli tylko ci, którzy niedostali się na dziennie (czyli słabsi). Teraz na zaoczne decyduje się wiele ludzi z wyboru a nie z musu. Większość pracodawców zwraca uwagę na doświadczenie a nie typ studiów. Ja skończyłam zaoczne (z wyboru) i mam dobrą pracę. Składałam papiery po uzyskaniu dyplomu ale miałam już prawie 4 letnią praktykę w róznych firmach, zakładach i po okresie próbnym dostałam umowę na czas nieokreślony. Mimo wszystko bardzo często spotykam się z komentarzami, że zaoczne to gorsze i już nawet nie chce mi się tego tłumaczyć. Zdażało się że egzaminy mieliśmy z dziennymi studentami i zawsze obowiązywał nas ten sam program (skończyłam prawo administracyjne). Oni mięli dwa razy tyle godzin a umieć musieli tyle samo. Ja musiałam siedzieć nocami, żeby przyswoić bo podczas trzech dni w tygodniu na wykładach zdążli nam wyłożyć tylko część. Ale już się przekonałam że głową muru nie przebiję i zawsze przemilczam ten temat.

Gość KASNADRAA
akademia pedagogiczna w krakowie!

Gość PANEL
co to jest ap?

Gość PANEL
oki dzieki

Gość KASNADRAA
akademia pedagogoczna łomie