Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

SEX GRUPOWY...ZA I PRZECIW...

Polecane posty

Gość justforfun
Mysle ze kultura europy zacodniej z okresu ostatnich dwuch tysiecy lat wywarla na nas ogromny wplyw. Zycie sexualne stanowiace indywidualna wartosc i wlasnosc kazdego czlowieka stala sie przedmiotem manipulacji wielu ludzi siegajacych po wladze w europie. W Polsce jestesmy przedewszystkim poddani wplywom religii chrzescijanskiej. Wywiera to na nas ogromne pietno. Mysle ze czlowiek zdajacy sobie sprawe ze swojej wartosci i abstrachujacy od codzienej propagandy chrzescijanskiej potrafi swobodnie ocenic swoje seksualne emocje. Generalnie mysle ze cokolwiek przyjdzie Wam do glowy nie stanowi etycznie zadnych problemow, dopuki zdrowie i zycie waszych partnerow nie bedzie zagrozone. Brzmi to troche pompatycznie, ale takie sa reguly gry. Mysle ze nie ma co dyskutowac nad np. sexem grupowy lub innymi rozrywkami natury seksualnej, jezeli nie przekracza sie podstawowych regul wspolistnienia ludzkich istot. Prostymi slowami: jezeli nie czynisz swojemu blizniemu co tobie nie mile, to wszystko jest OK.

justforum,landrynka 07, i t p ,- ja zawsze bylem zdania,ze ludzie rozsadni dyskutuja na argumenty.A wiec wymieniajmy swoje poglady uzywajac wlasnie takiej metody dyskusji.W ten sposob kto bedzie chcial wypowie sie na dany temat i mysle,ze ta droga dojdziemy do jakichs sensownych wnioskow mozliwych do przyjecia przez innych.Niestety jak widac po niektorych wypowiedziach tutaj piszacych,osoby despotyczne probuja wymusic na innych swoj punkt widzenia poslugujac sie jezykiem srodowisk wrogich Polsce takich np.jak gazeta wybiorcza.Proponuje uzywac wlasnego rozumu a nie przejmowac bezkrytycznie cudzych pogladow wypowiadanych w mediach.Czy wy nie widzicie,ze oni po prostu bronia swoich interesow?(czytaj kasy?).Jedna z instytucji,ktora zagraza ich interesom jest wlasnie atakowany przez \"justforum\",katolicyzm,ktorego jedyna dyrektywa jest M O R A L N O S C .Czy zatem szanowny \"justforum\"-moralnosc twoim zdaniem jest zla.A jaki masz w zamian inny punkt odniesienia?Mamy gonic tzw.postepowy Zachod?A czy \"landrynka07\"wie do gonienia czego nas namawia?Kasa?to wszystko czego mamy chciec?Trojkaty czworokaty?Czy myslisz ze to wszystko mozna robic bezkarnie?Przestancie wreszcie rzucac blotem na wlasna Ojczyzne(wynik propagandy m in.gazety wybiorczej)!Czy ty w ogole \"landrynka 07\"wiesz o czym z taka idiotyczna ironia piszesz?Ja jestem dumny z tego ze jestem Polakiem-wiesz dlaczego?bo znam mniej wiecej,ale chyba wiecej historie Polski,a Ty?

Gość justforfun
Jago. mysle ze Ty masz prawo do sweojego punktu widzenia. Myslisz ze ja tez moge myslec po swojemu?

Gość mlodziezy wszechpolska
tą historia (cala!) to ja bym sie tak nie szczycil skoro ja tak dobrze znasz.

Gość justforfun
Wracajac do tematu mysle ze tzw. wolnosc sexualna to zwyczajnie swobda kazdego czlowieka do realizowania swoich namietnosci seksualnych. Tak samo jak swoboda placzu albo smiechu! Seks zostal stabularyzowany przez gogusii zadajacych wladzy nad swiatem. Stary wyobraz sobie co moze ludzi bardziej zdominowac niz kontrola ich popedow seksualnych? Nie musisz sie z tym zgadzac, powiedz co o tym myslisz?

Gość kosciuszko
Uwaga! Szieg z rozglosni Radio bez Ryja grasuje w okolicach Waszego forum. Odpowiedz tegoz indywiduum bedzie jakis antysemicki zyg w oczy. Hahahaaa ja jetem polakiem i mam w dupie takie zagrania. Ta katolicka bestia (nie obrazajac wszystkicz tolerancyjnych katolikow) moze mnie pocalowac w jajca! Sorry jezeli kogokolwiek obrazilem moim prtostym jezykiem!

Gość kosciuszko
no tak, szpiegowie radia bez ryja placeni sa tylko do 2,00. Potem daja dupy i ida spac. Mysle ze ta epoka zakaly w Polsce wkrotce zginie. Boze dopomoz mi!

\"justforum\"-mysle ze chyba nikt nam nie chce ograniczac swobod seksualnych.Problem jest moim zdaniem w tym,zebysmy dokonywali wlasciwych wyborow.Te nasze wybory powinny byc madre i przemyslane po to,zeby nie zrobic krzywdy komus drugiemu.Ja nie jestem pewien,czy np.trojkat,czy czworokat jest bezpieczny dla pary czy w ogole osob w nim uczestniczacych.Chodzi o dalekosiezne skutki takich zachowan,ktorych jak mysle nie da sie przewidziec do konca.Domyslam sie tez,ze uczestnicy takich grup nie przyznaja sie do konsekwencji jakie poniesli w zwiazku z tym,a osoby wypowiadajace sie w tej kwestii raczej wyrazaja chec,czy pragnienie wziecia w nich udzialu,ale jak czytam wlasnie i cale szczescie zastanawiaja sie nad takimi skutkami. Osobie od historii doradzam przeczytanie historii polski spisanej,a nie napisanej. Osobe tropiaca jakichs szpiegow chce zapytac jaka jest twoim zdaniem roznica miedzy jezykiem prostym,a chamskim?

Gość Eeeeeeeee
Dla mnie sex grupowy to oksymoron. :) I podglądać też nie będę. Możecie zacząć już. ;)

Gość justforfun
Jago, z tym co teraz napisales zgadzam sie calkowicie. Nie zgadzam sie jednak w takiej ryczaltowej negacji zachowan ludzkich. Abstrachujmy w tej chwili od jakich. Mysle ze moja generalna negacja trendu pana Rydzyka nie bulwersuje Cie. Generalnie moja postawa popularyzuje liberalne spojrzenie na swiat. Liberalne w swietle starozytnych i wspolczesnych demokacji. Wybacz ze moje poglady nie charmonizuja z Twoimi. Jezeli myslisz ze jakakolwiek dalsza dyskusja jest sensowna napisz cos na: sznusz@hotmail.com dziciaj chyba juz nic nie napisze, sorry, ide spac. Dobrej nocy!

Gość ukala
o czym wy do diabla tu debatujecie? co ma rydzyk do sexu grupowego? zaluzcie sobie nowy topik zamiast gubic fajny temat!

Mam za sobą seks w czworokącie. Nie doszło do wymiany partnerów K+M ponieważ ani ja ani mój mąż tego nie chcieliśmy. Ja i kobieta z tamtej pary pieściłyśmy się wzajemnie, a każda z nas kochała się ze swoim partnerem. Wrażenia? Bardzo pozytywne:) Niestety straciliśmy kontakt z tamtą parą i już dawno nie mieliśmy okazji tego powtórzyć, ale pragniemy tego na tych samych zasadach. Przedtem oczywiście długo z mężem rozmawialiśmy o tym i potawiliśmy jasne granice, których nie przekraczamy. Teraz jesteśmy na etapie poszukiwania pary, ale nie zależy nam tylko i wyłącznie na seksie ale też na miłej znajomości, przyjaźni, żeby wspólnie iść na piwko, do kina, czy zorganizować jakiś wypad w plener;) na weekend. Taki układ przyjacielsko - erotyczny;) Moja rada - najpierw trzeba kilka razy porozmawiać z partnerem o tym czego pragniecie, jakie są wasze oczekiwania co do takiego układu, co dopuszczacie w zachowaniach swoich i partnera, a jakich granic nie wolno wam przekroczyć....Takie ustalenie zsad i trzymanie się ich to podstawa, tóra pozwoli Wam poczuć się bezpieczniej. Oczywiści nie muszę wspominać o ogromnym wzajemnym zaufaniu..;)

Gość do Yago
o takich jak Ty Wańkowicz mawiał,że "rozsiewają smrodek dydaktyczny"!

Rozbierane prywatki w W-wie. Uczestniczy ok 30osób. Idealna okazja do nawiązania nowych znajomości i przeżycie niezapomnianej przygody. TO NIE AGENCJA w zabawie uczestniczą wyłącznie prywatne osoby. Dodatkowo dysponujemy kontaktami towarzyskimi na terenie całego kraju.Kontakt 0607745209 Działamy już od 1996

Gość LoRenKaa
a czy uwazacie ze to normalne kiedy partner chce by jego partnerke piescilo kilku obcych mezczyzn(tylko pieszczoty) bo twierdzi iz jest to podniecajace? czy to oznacza ze nie wystarcza mu juz przebywanie ze swoja partnerka sam na sam?? moze wypowiedza sie jacys faceci bo ciekawi mnie jak to wyglada z Waszego punktu widzenia ?

Moja Królewna namawiała mnie na trójkącik z jeszcze jednym mężczyzną. Cóż, nie powiem - zabawa była świetna, ale uważam, że to tylko na spróbowanie. Na stałe na pewno nie wprowadziłbym seksu \"grupowego\" do naszego harmonogramu pożycia. Pozdrawiam.

Gość majonez
często o tym marze - niestety tylko ja - on nie

Gość zaintrygowanyja
ty go też dotykaleś :/ :/ :/ :/ :/