Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tądi_ONA

Jak dopiec upierdliwemu dupkowi !!??

Polecane posty

Witam! Moze się to wam wydawać śmieszne ale zwracam się z małym problemem. Mam kolege ktory ilekroś mnie widzi zawsze musi dopiec mi coś głupiego. Czasem kiedy stoimi w grpupie... wyskoczy z głupim tekstem: \\\"Ale przytyłaś, dupa Ci się w szerz rozrosła... ale masz grube uda\\\" :|:|:|:|:| Nie jestem gruba a on mi wciaz tak dopieka, a ja już nie wiem co mam mu odpowiedzieć, i robi mi się głupio. I wtedy zaczynam się utwierdzać w przekonaniu że jednak może naprawde jestem tłusta.... Ale chyba mam w domu lustra to widze!!! znacie jakies ciekawe teksty żeby go zamknąc ?? :(:(:(:(:(

Tak ignorowanie... ale wtedy każdy wysyła mi takie głupie uśmieszki.... może ja mam jakas wade wzroku i nie widzę....;/

Tacy ludzie mieszkają w moim bloku, na moim osiedlu... ja jestem na nich skazana.... a przecież niebęde omijać tego miejsca co oni siedzą długim łukiem bo zeby dojść na miasto musiałabym chyba przepłynąć wisłą ;/

shorty nie wiem czy to by cos pomogło... przydałby sie jakis tekst ktory by mu w piety poszedł...

Gość Edyta B...
.ściągni sobie z neta bluzgacza i Ci nikt nie podskoczy

Gość Edyta B...
tam napewno coś znajdziesz , a nie zmuszaj ludzi do rzucania mięsem

Gość joj
piwiedz mu ze Twoja nadwaga to nic przy jego nadzwadze. I ze i tak nigdy mu nie dorownasz. Albo dotnij mu na temat malego ptaszka, w stylu: o masz duza stope to pewnie w spodniach luzy. U faceta atakuje sie ptaszka i jego ego znaczy powiedz mu ze jest tchorzemto dostanie szalu.

nie no tak serio to ja bym jego osmieszyla jakos, tylko trzeba znac slaby punkt :D

Gość Edyto skąd wziac
bluzgacza?

Wyglądasz, jakbyś codziennie żarł parujące kloce, jesteś ciporyjcem w gumofilcu, a twoją starą wyjebali z banku spermy bo podpijała. hahahaha

Gość Edyta B...
kliknji - bluzgaj ustaw opcje na dole, a następnie dojebaj

joj moge zaatakowac jego ptaszka, ale on nie ma nadwagi... już raczej niedowage.. jest chudy jak patyk ;/ Dziekuje Edyto :)

Gość Edyta B...
masz???

Gość że jak będzie przemęczał
swoje 2 szare komórki takimi inteligentnymi tekstami to się przegrzeją

Gość Edyta B...
tylko nie zepsuj :))

Ty zamulony zakapiorze co się kąpie w ekskrementach jaszczura. Jesteś rozjechanym w kichę guloniem. Twoja stara ciągnie dzieciom w przedszkolu za kanapki, a ty jesteś zalanym cipolągem. Ty sfilcowany przez psy z osiedla, nazistowski żęchole. Oj, muszę oznajmić, że wyglądasz mi na przegniłego jurnego wała. Ty zmolestowany w zwieracz Stolczysławie Krzywobrody. Bilansując, jestem zmuszony stwierdzić, iż wyglądasz mi na alienowanego przez psy z osiedla zakapiora z Bułgarii. to mi wyszło z tej strony :D chyba będe musiała nauczyć się tego na pamięc :D:D:D:D:D:D

Jakby mi powiedział, że mam grube uda, to bym mu odpowiedziała, że on morze tylko o takich pomarzyć i bym go olała. Jak już ktoś napisał, to \"końskie zaloty\".;)

Kochani musze leciec... mam nadzieje że nie spotkam tego zakapiora z Bułgarii :D 3majcie sie a jak macie jakies teskty wpisujcie bede wdzieczna :*:*:*:*