Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bardzoo

Podoba WAM sięimię Gabrysia ??

Polecane posty

Gość nie bardzoo

Moja siostra chce tak dać na imię swojej nienarodzonej jeszcze córeczce.Mnie się to imię nie podoba i nie wiem już jak ją od tego odwieść....

Gość lepiej Giertysia
:-)

Gość a wg mnie jest sliczne
ja tez chce dac mojej coreczce na imie Gabrysia.pozdrawiam

Gość O TAK
Piękne imię.

Gość nie bardzoo
hehe,no Marta już bardziej mi się podoba :) Gabi,Gaba,Gabrysia - to jeszcze ujdzie.Ale jak pomyślę,że ktoś by mówił do mojej siostrzenicy - Gabryśka,to mi się jej żal robi... A Marta to ładne imię :)

Gabrysia, Gabi fajnie brzmią, ale prawdziwe imię Gabriela jest okrutnie niefajne. Marta, jest zbyt oklepana, a ja nie lubię imion, które nosi co czwarta Polka. Nie masz prawa odwodzić siostry od zamiaru nadania córcę imienia Gabrysia, to w końcu jej córka i to ona ma prawo decydować o jej losie.

nasza corka nazywa sie Gabriela. Toczylismy batalie z moimi rodzicami bo oni wymyslali cuda wianki aby tylko malej tak nie nazwac... i wiecie co??? teraz twierdza ze inne imie by do niej nie pasowala pieszczotliwie mowimy do niej - Gabi Gaba Gabinia Gabisia Gabrysia Gabrysiatko jak cos przeskrobie jest Gabrycha albo Gabiszonem :) jesli idzie o imiona to wiele z nich mozna znielubic - Anne za Andzie i Anke min tez :) jak kiedys bedzie druga corka to nazwiemy ja Zosia :) a i jesli idzie o Gabrysie to imie jest na tyle malo popularne ze w roku 2002 (wtedy sie mala urodzila) zostala w moim miescie tylko jedna dziewczynka tak nazwana i jest pewnosc ze nie bedzie miala 4 kolezanek w klasie o tym samym imieniu

Gość nie bardzoo
wiem,że guzik mi do tego,czy siostrzyczka da małej na imię Gabrysia,Kleofasa,Eleonora czy coś jakoś jeszcze paskudniej...Ale w końcu tyle fajnych imionek jest.... No trudno,chyba trzeba będzie sie przyzwyczaić...

Gość Magda X
Mi się podoba.

Gość Zuuuuuuuuuuuuuuzka
Mi sie nie podoba

Gość taka jedna zatroskana
a owszem podoba :) w rodzinie mam 50letnia Gabrysie ale i taka mala 5latke :)

Gość jedni lubią imiona
staroświeckie, inni oryginalne, niespotykane, a jeszcze inni modne i popularne. Co człowiek, to inny gust i wybór. Jeśli ty będziesz miała dziecko to nazwiesz je tak jak tobie się spodoba. No i oczywiście twojemu partnerowi. A tu też pewnie będą boje, bo niekoniecznie to, co podoba się tobie, będzie też podobać się tatusiowi:-) Więc nie krytykuj siostry, która ma widocznie inny gust niż ty

Gość fasion
moja mama ma tak na imię jej sie nie podoba, a mnie bardzo Marta jest oklepane, mało oryginalne...

Gość żona pana Kleksa
u nas dziewczyny ze wsi tak miały na imie, zadna z miasta tak nie miała na imię

oczywiscie, ze mi sie podoba :-) Tak nazwalismy z mezem nasza starsza corcie. Przy czym do tej pory uwazam je za najpiekniejsze imie zenskie jakie wymyslono....nic a nic mi sie nie znudzilo ani oklepalo ;-) Rozumiem, ze sa gusta i gusta ale dziwie sie ze chcesz odwodzic kogokolwiek od nadnia tego akurat imienia. Byloby to dla mnie logiczne., jakby siostra chciala corke nazwac ...dajmy na to Jadwiga albo Franciszka, ale Gabi?!?! Pozdrawiam! PS Jak bylam w ciazy z Gabrysia, mysleliismy ze bedzie chlopak-----i wbrew wszystkim mial byc Tymoteusz. I mielismy w .. pupie..czy sie podoba innym czy nie! :-P