Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

Calineczka to zalezy od ciebie moja sukienka w sumie kosztowalam 2500 ale otrzymalam znizke ze placilam gorowka i zaplacila za nia 1900(oczywiscie + buty250 zl i inne dodatki ktorych jeszcze nie posiadam)Ile chcesz przeznaczyc kasy?

czesc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo.osatnio bylam zaganianaia bo od dzis mam moj upragniony i dlugo wyczekiwany urlop.dzis o 3 nad ranem jedziemy z misiem na Slowacje. nie moge spac z wrazenia a dluga droga przed nami jedziemy autem. jak wroce obiecuje ze nadrobie zaleglosci bo mam chyba ze 30 stron :(.pozdrawiam was wszystkie :)

Glupolek szerokiej drogi ....i odpocznijcie ...ZAZDROSZCZE WAM ale moze i my niedlugo gdzies wyskoczymy.

Rybnik-Iza pytam wlasnie jakie sa ceny, bo jeszcze nie chodzilam po salonach. a ja to wlasnie sprzedaje za maksymalnie 1900zl (do 1900zl), wiec tylko chcialam sie dowiedziec czy to dobra cena. dziekuje za odpowiedz:)

nie dziekuje Izka. oby jazda byla bezpieczna.bo taki ruch na drodze dlatego wyjezdzmy w nocy :)

Rybnik-Iza dziekuje za odpowiedz, bo naprawde nie wiem jakie sa ceny w salonach. wy pewnie sie lepiej orientujecie:)

ja sie nie orientuje w sukniach wiec na chwile obecna nie pomoge Ci Calineczko :) Glupolek wieki!!!! wypocznij i przyjemnego pobytu wam zycze :) odezwij sie koniecznie!!

Gość kala321
fajnie skończyłam pomywać ,wieszać i prasować:)hejo:)

Gość kala321
Rybnik-Iza dzięki dużo za sukienkę-calineczko:)

Gość kala321
dzięki,ale ledwo połykam kanapkę w pracy.Jem systematycznie rano śniedanko,szybka kanapka w pracy i ok 19 obiadek:)i jak tu przytyć:) może tak dzidzia by pomogła,to bym się trochę zaokrągliła;) glupolek-zazdroszczę fajnie macie:) ja też chcę Słowację:)

Kala zaczernij sobie nicka :) ja tez bym chciała przytyc ;) tlustych rzeczy nie nawidze, ale pizze makarony uwielbiam i sobie nie odmawiam :) zaraz sie Gagatka na mnie zezlosci ze znowu o jedzeniu, ale to nie ja zaczełam!! :P jej jak ja dlugo z Gagatka grałam, mam nadzieje ze to nie ostatni raz!! :)

Gość kala321
jestem przerażona cenami za sukienki:) ja kupiłąm materiał na sukienkę, halkę i welon,-zapłaciłam 152 zł(krawcowa to moja świadkowa-powiedziała ,że szycie w prezencie ślubnym),więc dodatki typu zamek,itp.Myślę,że całość zmieszczę się w 48 zł.A więc moja sukienka kosztuje mnie 200 zł:) gorzej z Jarka garniturem-ceny są z kosmosu

Gość kala321
jestem przerażona cenami za sukienki:) ja kupiłąm materiał na sukienkę, halkę i welon,-zapłaciłam 152 zł(krawcowa to moja świadkowa-powiedziała ,że szycie w prezencie ślubnym),więc dodatki typu zamek,itp.Myślę,że całość zmieszczę się w 48 zł.A więc moja sukienka kosztuje mnie 200 zł:) gorzej z Jarka garniturem-ceny są z kosmosu

Gość kala321

Gość kala321
szokujecie mnie cenami sukienek:O kupiłam materiał na sukienkę,halkę i welon za 152 zł (krawcowa - moja świadkowa powiedziała,że to w ramach prezentu ślubnego), a więc 0 zł.Dodatki typu zamek ,taśma itp myślę ,że zmieszczę się w 48 zł.A więc koszt sukienki + welon = 200 zł.

Gość kala321
szokujecie mnie cenami sukienek:O kupiłam materiał na sukienkę,halkę i welon za 152 zł (krawcowa - moja świadkowa powiedziała,że to w ramach prezentu ślubnego), a więc 0 zł.Dodatki typu zamek ,taśma itp myślę ,że zmieszczę się w 48 zł.A więc koszt sukienki + welon = 200 zł.

Kala zaczernij sobie nicka :) ja tez bym chciała przytyc ;) tlustych rzeczy nie nawidze, ale pizze makarony uwielbiam i sobie nie odmawiam :) zaraz sie Gagatka na mnie zezlosci ze znowu o jedzeniu, ale to nie ja zaczełam!! :P jej jak ja dlugo z Gagatka grałam, mam nadzieje ze to nie ostatni raz!! :)

Gość kala321
calineczka sorki fajnie ,że szyjesz ,spełniasz marzenia dziewczyn super to nie do Ciebie tylko tak wogóle o weselu i kosztach miałam problem na serwerze i nie mogłam napisać do końca

Gość kala321
jak mam go zaczernić?

kala321 wiesz, to jest po znajomosci:) a po znajomosci to ja mam zespol za 800zl, ale mowimy tu o rzeczywistych cenach rynkowych:) w salonie nie sprzedaja za taka cene, a juz nawet nie wypozyczaja:) mozna za taka cene co podajesz to jedynie odkupic od jakiejs dziewczyny, lub miec takie znajomosci jak ty, typu: ''prezent slubny'', choc rzadko to sie zdarza. ps. fajnie ze chociaz mozna na tym zaoszczedzic:)

Gość kala321
Style #AV9752 ta sukienka jest boska:)-calineczko Ty ją szyłaś,a projekt też Twój?