Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY KTORAS Z WAS

JEST JUZ KTOS NA 2008 ???

Polecane posty

Zonqa a propo zamkow tez mi zamarza ale tylko od strony pasazera dziwne :) musze kupic cos na zamki bo jak przyjda mrozy to nie otworze. Gagatka jol joł jol :P:P:P

dojazdowka to jest takie niepelno wymiarowe kolo ktore ci pozwala dojechac do wulkanizatora gdy trzasnie ci normlna opona ale niestety moja opona nie nadawala sie do naprawy :( ...i tak jezdze na dojazdowce co do zamkow to mi zamarzly 2 w jednym jest wylamana zapadka prawdopodobnie efekt proby wlamania bo samochod mozna otworzyc wszystkim :/ a w drugim trzeba bylo by cos zrobic z uszczelka jakas ale to Lukiego broszka nie moja

ahie zonqa :) posprztałam :P teraz bede pisac prace, ale chyba wolałabym sprztac dalej!! :)

dzis chyba wstepnie zarezerwuje fryzjerke jak bedzie miala wolny termin dziewczyny a co robicie z cera i kiedy zaczynacie bo mi sie przyda oczyszczanie i nawilzenie tylko wstyd sie przyzanc niebylam jeszcze nigdy u kosmetyczki

zonqa ja tez nigdy nie byłam :) ale na pewno pojde na wiosne oczyscic twarz, zoabzymy co mi wtedy powie!! Na pewno pojde tez na regulacje brwi :) A pozatym solarium :) i te sprawy :) A nie wiecie ile kosztuje tak mniej wiecej fryzjer przed lsubem, chodzi mi o fryzure probna, wlasciwa i po weselu na sesje (robie w innym dniu plener)

gagatka to jest chyba tak ze placisz 200 zl i masz w tym fryzure probna i ta wlasciwa co do fryzury na plener to bym sie nieprzyznawala tylko poszla bym na wymysne czesanie wole teraz niz pozniej szukac jakis wmiare dobrych wsrod marnot tym bardziej ze chce kogos od siebie z miasta

Hej hej. Przeczytałam wszystko i już odpisuję :) O kciuki się upomnę, narazie sama nie znam dokładnej daty i godziny, ale przydadzą się napewno. Co do wycieczki to idziemy w przyszłym tygodniu. cafka u nas wykupin panny młodej nie ma, ale widziałam na jakimś filmie z wesela. Jak jest świadkowa \"z jajem\" to fajnie to wychodzi nawet. zonqa zaproszenia piękne, ale za drogie jak dla mnie :( Jestem zmuszona wręcz zrobić sama i mam nadzieję, że wyjdą ładne. gagatka zostaw to sprzątanie i popisz pracę :) My na świadków mamy moją siostrę i kolegę Darka. kala321 obrączki bardzo ładne. Jak to napisałaś tradycyjne więc i ponadczasowe. Zawsze będą ładne :) My też chcemy za gps-em się rozejrzeć jeszcze w tym roku :) Kala nie smuć się. Jak chcesz to mogę Ci poopowiadać jeszcze o moich problemach (finansowych również) to zobaczysz że nie jest tak źle u Was. My niestety weźmiemy kredyt (jeśli go dostaniemy). Niestety nie możemy liczyć na rodziców bardzo. Jeśli już to tylko na moich, ale to też nic pewnego :( Narazie odkładam po trochu. Nie bardzo mam z czego, ale wrzucam do skarbonki codziennie coś i trochę zawsze będzie. Także Kala trzymaj się, uszy do góry. Będzie dobrze :) Darianka zdrowiej nam szybko 🌼 zonqa może noś ze sobą zapalniczkę - podgrzejesz kluczyk i może uda się otworzyć i nie będziesz musiała się tłuc pociągami. Co do kosmetyczki to się wybieram niedługo na oczyszczanie i co tam jeszcze ona wymyśli :) Nad fryzurą nadal myślę. Moja siostra zamiast kwiatków chce mi zafundować zrobienie paznokci i makijażu. Jednak sama nie wiem co zrobić, bo... mam znajomą która ma mi zrobić fryzurę. Musiałabym po jej zrobieniu jechać na ten makijaż i nie wiem czy będzie ok. Mogę też zamówić fryzjera w tym samym lokalu co ten makijaż i paznokcie, ale nie znam wyczynów tej fryzjerki i wiem, że cholernie dużo weźmie (a za fryzurę siostra nie płaci). No i nie wiem jak zrobić. Zmykam na kawkę.

tak sobie myślę, że nie lepiej Wam, dziewczyny wejśc na jakiego czata i tam sie rozgadywac o pierdołach zamiast tutaj robić bałagan w topiku, do którego komentarze mają się jak piernik do wiatraka? :P

Sekata z cała sympatia do Ciebie ale.... Do tej pory na Twoje \"przytyki\" na kazdy temat i do kazdego tematu przymykałam oko!! Ale teraz to musze Ci napisac, ze jezeli uwazasz ze piszemu tu o pierdołach to po co to czytasz!!! Dalsza moja wypowiedz omine!!

Kat ja tez mysle nad fryzura w piatek bede miala gazete slubna ponoc sa tam ajkies fryzurki :) sama juz nie weim czy wiazac wlosy czy rozpusic!! Dopiero w maju planuje udac sie do fryzjerki na konkrety!! Mam tylko nadzieje ze kolzenka zgodzi sie mnie uczesac w domu :)

kati twoj sposob z zapalniczka byl dzis cwiczony przez 15 minut wiec sie poddalam i wsiadlam w pociag bo bym sie spoznila ladnie jakbym tak dluzej jeszcze stala z zapalniczka nad kluczem

Witajcie dziewuszki :) Cafko, u nas sie nie wykupuje panny mlodej :) ale znam ten zwyczaj ze slaska - od rodzinki :) Gagatka, nie wiem czy nie za pozno - ale jesli nie, to ja reflektuje wciaz na balwana :) Zonqa, bardzo ladne zaproszenia :) ja sie zastanawiam, kiedy nasze autko wymieknie i nie zapali - diesel :) ale na razie odpukac daje rade jakos.. Kala, nasze obraczki beda podobne :) wiec nie moge powiedziec nic innego, jak tylko, ze bardzo mi sie podobaja :D Kochana, nie zamartwiaj sie, bo sie wszystko i tak pouklada..wiec glowa do gory! ja tez sie czasem zastanawiam, jak my splacimy kredyt 600tys za mieszkanie? :( ale jakies tam perspektywy i pomysly mamy, wiec odganiam zmartwienia. Darianka, zdrowka zycze! wracaj szybko do nas zdrowa! 🌼 Gagatku, nie mam pojecia ile bedzie Cie kosztowal taki kombos fryzjerski, ale wydaje mi sie, ze na warunki warszawskie ok 250pln. A ja dzis zrobilam zdjecia i zlozylam wniosek o nowy dowod, a za 4 mies bede skladala o kolejny :) - bezsens..

halooo :) ale zimno brrrrr kolana mi zamarzły!! wlasnie zpracy wrocilam !! Yza pisala ze jutro juz moze bedzie w domu!! :) A tu cicho :)

no wiesz co Gagatku, ja zagladam :) ale nikogo nie ma :) po moim poscie wszystkie wywialo :P poklecz w cieplej wodzie moze? :) i ucaluj Yze, na reszcie wychodzi! :)

dzięki dziewczyny🌼,jest mi cholernie ciężko:(,ale wiem,że to przejściowe.Nie chcę obciążać mamy, ani J. rodziców-i postanowiliśmy zrobić sami,ale jest trudno.Nie wiem za co się złapać.Ale J.powiedziałmi dziś rano,że mi pomoże pomyśleć.Mam zrobić listę co i za ile,a on pomoże rozplanować.Też myślimy o kredycie.1,5 roku temu też kupiliśmy mieszkanko,remontowaliśmy i urządzaliśmy.I wiem ,że to się da:) tylko teraz taki dół.Dziękuję,że czuję Waszą obecność to pomaga:) gagatko znowu sprzątasz?;);D

Darianko-kuruj się:)🌼,a może lepiej grzańca i ciepłe skarpety?;D zonqa-są takie małe odmrażacze w spray,super rzecz.Na szyby też są popryskasz,kilka min. i jedziesz bez skrobania;Dpowodzenia

Kala, ja wiem z etakie klopoty moga przytlaczac..ale zobaczysz, ze stres minie. wazne, ze rozlozony na dwoje - to wiele daje. nam tez jeszcze wiele brakuje na wesele, ale jestem pewna, ze jakos poskladamy..(gorzej, jak nie :P ) badz dobrej mysli Kala! a ja nie wiem Gagatku ile w wawie, ale malo, za malo :)

dzięki Babitku:) a co do pyt o frzyzurę i ceny fryzjera.U nas jak jesteś panną młodą i się przyznasz płacisz ok 100-150,jeśli jesteś osobą która gdzieś idzie(wesele,chrzciny itd)-to zmieścisz się w 50 zł.Mówię o czesaniu,a nie farbowaniu ,trwale itd. więc jaki wniosek? jeśli możesz to mów ,że idziesz gdzieś,a zaoszczędzisz od 50-100 zł:Dgłupie,ale prawdziwe.

Widzę Babitku że robisz mi reklamę w kwestii wyboru win;) Konsultantka winna:D:D:D dobre:P Mi też się marzy jakiś wyjazd w podróż poślubną, ale na razie nic nie planujemy bo nie wiemy ile nam sie kasy uzbiera. Mi sie oczywiście marzy jakieś ciepłe miejsce może być grecja... ale ciekawe są też inne kierunki np czarnogóra itp Tak ogóle to pewnie się na polsce skończy. Ja lubię polskie góry a Michał raczej morze - ciekawe na czym stanie:P O targach 1-2 grudnia już wiem ale jeszcze nie wiem czy się pojawię - kolejne są 12-13 stycznia w sali kongresowej - bedą tam pokazy Demetrios i Tylko Ona. Ściągneliśmy sobie w weekend te \"nauki przedmałżeńskie\" nieźle się ubawiłam:D Hej ja też chce bałwana tylko u nas śniegu nie ma:( I na razie z domu nie wychodzę bo znowu się przeziębiłam:(

fajnie,że film się podobał:) polecam w podobnym stylu \"a właśnie ,że tak!\";D tylko nie choruj

Kocurku masz tak samo jak ja :) ja lubie góry a michał morze :) Wlasnie przygotowywalam sie na jutro na zajecia :)