Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Horda

tak sobie czasem myśle.. prosze przeczytaj

Polecane posty

Gość tygtry
a moze my nie istniejemy? moze nam sie to tylko wydaje? hmm to wszytsko jest takie dziwne to tak jak probuje sobie wyobrazic to ze obg byl zawsze i nie mial poczatku tego sie nie da wyobrazic zrozumiec tego sie nei da ogarnac rozumem ze cos nie mialo poczatku bo ze nie bedzie mialo konca to latwiej i wtedy takie dziwne uczucie ze nie potrafie tego nawet w jakiejs niewielkiej czasci sobie wyobrazic co dosmnierci podobnow hipnozie mozna przeniesc sie do przeszlych zyc jest nawet taka ksiazka zycie przed zyciem i zycie po zycie moze faktycznie jest reinkarnacja sama nie wiem ale nawet jesli jest reinakarnacja to jest pytanie kiedy i jak to wszytsko sie zaczelo a ci co przezyli smierc kliniczna? czy to byla faktycznie w jakims stopniu smierc czy moze to bylo cos innego jesli sa nastepne zycia to chce tylko w tych nastepnych spotkac te osoby ktore teraz sa wazne tak jak w piosence anity lipnickiej ::"wierze ze jeszcze spotkamy sie w kolejnym zyciu odnajde cie"

Gość tygtry
mialo byc ze bog byl zawsze

Gość tygtry
straszliwie boje sie smierci swojej i bliskich mi osob to musi byc niewyobrazalny bol ktorego nie da sie opisac slowmi i nie da sie zrozumiec dopoki sie samemu nie przezyje to jakis koszmar kiedy ukachana ci osobe zakopuja w ziemi i wiesz z ejuz nigdy jej ie zobaczysz nie uslyszysz jej glou nie dotkniesz ze juz nigdy nie zobaczysz jej usmiechu to chyba najokropniejsze i najbolesniejsze co mozna przezyc

Gość tygtry
i mysle sobie ze chyba nie ma nic gorszego od smierci najblizszych

napewno jest to cięzkie , jednak inaczej przezywa się smierc mamy , dziadka, chlopaka bądz dziecka... ja swojej smierci nie boje się tak bardzo jak bliskich , moze to egozim ze wole umrzec niz np ktośinny mi bliski za kim mialabym tesknic ,płakac, wolałabym zeby za mną płakali i tesknili...mam taką osobe na swiecie ze nie umiałabym zyć bez niej ,i tego jestem pewna :)

Gość sdf
a moze tam cos jedenak jest po druguej stronie ktos napisał ze sobie nie moze wyobrazic ze cos nie miało poczatku i ze nie bedzie miało konca a ja nie moge sobie wyobrazic, ze smierc jest tylko koncem!

Gość hmmmm........
Ja mialam takie mysli.Bardzo mnie to dreczylo,jak to bedzie,co ja wtedy bede czuc, czy wogole bede cos czuc.Napisalam w czasie przeszlym bo juz o tym nie rozmyslam a to za sprawa snu.. Otoz snilo mi sie,ze umarlam........