Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

infika

niewinny winny zart

Polecane posty

poszlam dzis z mezczyzna,ktorego kocham do knajpy,tam ostro podrywal kelnerke-podsunelam mu nawet w zartach zeby na rachunku wpisal swoj nr tel :( zrobil to ,niby dla zartow poczulam sie upokorzona

Gość kdfjaosid
twoj facet to cymbał a ty... coz cierp cialo jak ci sie chcialo swoja droga, zacznij podrywac jakiegos barmana jak nastepnym razem bedziecie w kanjpie, od razu sie oduczy.

chyba nie bedzie nastepnego razu nie wiedzialam,ze cos takiego podlapie :(

Gość sznurek korali
No to już wiesz, że kochasz miłością nieodwzajemnioną... :( Przykro mi.

plakac mi sie chce wiem,ze gdyby on mi cos takiego zaproponowal wysmialabym ten pomysl:( a on szkoda gadac,jeszcze sie cieszyl pozniej sie nie odzywalam a on do mnie -\"nie badz zazdrosna,bo i tak pewnie sie nie odezwie(ta kelnerka)\"

Gość robaczyca_467
wspolczuje

Jakby się na mnie natknąl to chyba zakończyl by wizytę w tej knajpie z krzeslem rozwalonym na lbie... Nie masz co rozpaczać dziewczyno bo facet ewidentnie nie jest tego wart!

Gość qqqrrrue
co za kretyn!

Gość alnia_balnia
kretyn to malo powiedziane powinnas podac jego imie nazwisko adres -niech go ktos przeswici

Gość oleoleoleola
szkoda czasu na placz za takim fiutem,znajdz innego a tego zalatw po jakims czasie

Gość szzczur
ja bym mu natrzaskal :classic_cool:

Gość renata_cycata
sama sobie jestes winna

Umówi, a potem powie z niewinną miną, że to ty mu pozwoliłaś i sama wepchnęłaś \"ofiarę\" w ramiona :O

wczoraj z nim rozmawialam na gg,przezywal jak male dziecko,ze jeszcze sie nie odezwala :( tez niby w zartach

Gość joj
Ja dziewczyno nie rozumie o czym Ty piszesz. Czy to prowokacja? Bo jesli nie to wspolczuje Ci charakteru. Wykop go po dupie jesli masz jeszcze choc troche honoru.

A jauważam, że to było super zagranie z jej strony. Gdyby facet był w porządku, to nawet, gdyby go tak sprowokowała niczego by nie zrobił. Wprawdzie ja mam trochę inny charakter i po tym zdarzeniu już bym z nim nie rozmawiała, ale dobrze, że teraz wiesz, że ten facet to skończony idiota. Współczuję wyboru, mam nadzieję, że następny będzie bardziej trafny. I nie piszcie błagam, że to jej wina ...:O

Gość posłuchaj rady
zerwij z nim, chyba, że jesteś masochistką i takie doznania cie rajcują :P

Qrde im dłużej o tym myślę, tym bardziej zastanawiam się jak facet mógł tak postąpić. Co za palant 😡

Gość joj
Nikt nie pisze ze to jej wina, ale jak mozna po czyms takim gadac z facetem na gg, a on ja jeszcze bardziej upokarza ze tamta jeszcze nie zadzwonila. Przeciez to jest zagrywka z jego strony tak bardzo chamska ze az trudna do opisnia.

ja nie mam juz ochoty na znajomosc z nim,rozmawialam z nim tylko chwile,a wlasciwie on monologowal sobie teraz sie zastanawiam czy zostawic go i odpuscic mu ta akcje czy zostawic i jak bedzie chcial wrocic(bo wiem,ze bedzie)zemscic sie ciutke do dzis jakos w glowie mi sie to nie moze wszystko zmiescic,nie moge pojac co za cham

dodam jeszcze,ze on zawsze powtarzal,ze inne kobiety go nie interesuja,ze jestem tylko ja,najwspanialsza pod kazdym wzgledem buhahaha-na podsumowanie zalosne byly wszystkie jego slowa

Mówisz, że to on pisze do Ciebie, a zaznaczyłaś temu debilowi, że nie życzysz sobie żadnego kontaktu? A jeśli już pisze--> nie odpisuj.

Gość zrób tak
poproś jakąs koleżankę, żeby do niego zadzwoniła, przedstawiła sie jako kelnerka i umówiła sie z nim. Radziłabym ci nagrać te rozmowę i na niby umówionym spotkaniu z kelnerką dać mu do posłuchania :P Następnie pożegnaj sie ładnie i rozdział zamknięty :)

Gość początkująca ogrodniczka
a może on teraz bardzo żałuje , że tak głupio zrobił?

początkująca ogrodniczka --nie zaluje,on nadal uwaza,ze to bylo mega smieszne