Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunia25

Po dwóch tygodniach chłopak spytał się czy jestem dziewicą

Polecane posty

Gość Wrom
Niektórym facetom przeszkadza, że kobieta nie jest dziewicą albo tak im się wydaje że by im to przeszkadzało. Lepiej kiedy już mają się ustatkować aby na początku znać prawdę zanim jeszcze jakieś dziewczynie zamiesza w głowie niż później i ją zostawiać. A 2 tygodnie to nie jest aż tak mało na takie wyznania, w końcu nie jest to zbytnio wstydliwa rzecz.

ale z drugiej strony co ma zrobic normalny facet szukajacy normalnej dziewczyny zeby sprawdzic czy nie spotkal wlasnie takiej wyzwolonej puszczalskiej. tak uczciwie - nie tylko blond-solarki (bez obrazy dla niektorych blond-solarek) lubia sie dobrze bawic, co wtedy??

Gość Wrom
--------->kajzerka Właśnie Gosiaqs go tak wyeksploatowała a potem zostawiła.

Gość Martunia25
Napisałam niestety bo mam przeczucie że chciał zupełnie co innego usłyszeć a nie ukrywam że wyjątkowo mi się podoba

slusznie Gosiaqs a swoja droga gratuluje odwagi zrobic to 2 miesiace przed slubem, wiele osob kapituluje, bo boja sie reakcji rodziny itp. tak trzymaj 🌻

Gość Wrom
---------->Gosiaqs Z tym wyeksploatowaniem i zostawieniem to miał być żart. ----------->Martunia25 Może i chciał co innego usłyszeć ale pewnie się z tym pogodzi. Nawet gdyby z tobą zerwał to raczej będzie chciał o tym porozmawiać a nie od razu zerwie kontakt skoro się pytał - inna budowa psychiczna.

kajzerka no co ty? a jak jest to wlasnie ten jedyny? i do tego prawiczek moze? ja bym go lepiej poznala o ile nie zwieje i dopiero pozniej postanowila martunia>>> uwazaj na motylki 🌻

Gość Martunia25
Gdy facet zrywa z takiego powodu, kobieta naprawdę okropnie się czuje.

Gość Wrom
Może gość jest prawiczkiem. Jeżeli miałaś nie więcej niż 2 a nawet 3 facetów to się z tym pogodzi.

ZAGADKA!!! mam przyjaciolke, ktora obecnie chodzi z czwartym chlopakiem (a ma 21 lat) wiec pewnie powiecie ze jest szybka. KTO ZGADNIE DLACZEGO? uczciwa odpowiedz podam po min 3 komentarzach :D

Gość Wrom
Kiedy facetowi zależy tylko na współżyciu to po uzyskaniu informacji o stanie niedziewiczym szybko przestaje traktować kobietę z szacunkiem a zaczyna dążyć do kontaktów.

Gość Wrom
--------->valeriana Bo pewnie nikomu nie dała i dlatego z nią zerwali.

Gość Martunia25
WRom niestety masz rację, własnie dostrzegam taką zmianę od razu natarczywy i podejście innym dawałas a mi nie chcesz.

no jesli ci imponuje bycie meska dziwka.... bo chyba mi nie powiesz ze jestes prawiczkiem co??? i wlasnie zepsules 4 dziewice (moze po raz kolejny) a teraz brzydzisz sie tymi "ruszanymi" ZALOSNE

WROM>>> no i po zabawie :P no no nie spodziewalam sie tak szybko wlasciwej odpowiedzi Martunia - jak trafilas na motylka to go kopnij w .... i nie patrz ze ci sie podoba bo tak jak wielu innych bedzie potem pisal na kafe ile to szmat spotkal w zyciu

Faceet a co bys zrobil jakbys trafil na dziewice? tez wyeksploatowal? rozumiem ze sie nie obraziles, co jest w zasadzie normalne bo jeszcze zaden facet sie na mnie za to nie obrazil tylko uznal za komplement. ja was zupelnie nie rozumiem jednak...

rzeczywiście wziąłem to za komplement ale dziwki na żone bym nie chciał

Gość Wrom
------------->Martunia25 Skoro teraz dąży już tylko do współżycia to masz jasność w jego postępowaniu. Nie oznacza to że zupełnie nie myśli o tobie w kategoriach stworzenia normalnego związku jednak szanse drastycznie spadły do kilku procent. Tym bardziej że zaczyna traktować cię dość natarczywie i jak samiczkę a nie partnerkę.

Gość i nikt mu nie powie
miałem twoją żonę frajerze

Gość Wrom
---------->Gosiaqs "dziewice, bo ma gwarancje, ze nie ruszana, ze nie bedzie porownywany do poprzednich i - jako mezczyzna z duzym doswiadczeniem - sprawdzi sie jako kochanek." Facet z doświadczeniem nie boi się porównań ale chce w domu mieć osobę która potrafi być wstrzemięźliwa seksualnie i przy pierwszej okazji nie przyprawi mu "rogów". Jak też taka kobieta bardziej się go trzyma nawet kiedy w związku jest źle.

Gosiqs napisalam tez ze SLUSZNIE Faceet>>> a ktorys z was mysli o tych, ktore przelecial. zdarza sie przeciez przespac z dziewczyna, ktorej najpierw slodzicie jak to ja kochacie a jak juz zaciagniecie do lozka i ona chce zwiazku to \"pa slonko\" w taki sposob liczba dziewic drastycznie spada wiec nie oczekujcie cudow, zreszta po przeczytaniu tego i podobnych topikow nie sadze aby wiele lasek sie przyznawalo do braku dziewictwa :P wracam do pytania zadanego wczesniej czy jak spotkasz dziewice to jej nie ruszysz az do slubu?

Gość Wrom
Zostałem źle zrozumiany: chodziło mi o to, że kobiety które miały tylko jednego partnera seksualnego( obecnego) są statystycznie mniej skore do zdrad jak też w sytuacjach kryzysowych bardziej walczą o uratowanie związku a nie od razu rozwód.

Gość Dodaj jeszcze
że znacznie trudniej zdradza się kobietę która była dziewicą niż taką którą mieli inni.

Gość Wrom
"wracam do pytania zadanego wczesniej czy jak spotkasz dziewice to jej nie ruszysz az do slubu?" Nie do mnie ale odpowiem jak to widzę. Sprawa chyba indywidualna. Do ślubu to na pewno nie - chodzi tylko o zostawienie jej po skonsumowaniu. Ale ogólnie to chodząc z dziewicą duża część facetów z nią się nie prześpi jeżeli wie, że nie zamierza z nią dłużej być. Ani też raczej nie będzie kłamała w tej sprawie aby tylko doprowadzić do współżycia - chodzi o mężczyzn powyżej 22-24 lat a nie dzieciaków. Jednak zależy od osoby.