Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina z Lublina

POLECAM SUPER FOTOGRAFA

Polecane posty

Gość Kalina z Lublina

Polecam usługi fotografii ślubnej pana Cezarego Zielińskiego. Strona www.fotograflublin.pl Atmosfera podczas wykonywanej sesji jest cudowna. Zdjęcia są takie że trudno od nich oderwać wzrok. Zdjęcia wykonuje najnowocześniejszymi aparatami cyfrowymi.

Gość a ja na to......
Faktycznie trudno oderwać od tych zdjęć wzrok………:D:D:D Ale wcale się temu nie dziwie, bo zdjęcia są przecież robione najlepszym sprzętem cyfrowym…….:D:D:D

Gość hahahah...
Ale tupet i zadowolenie z siebie. To juz połowa sukcesu.

beznadziejne te zdjęcia, wyglądają jak trzaskane najzwyklejszym aparatem za 200zł ... sama bym takie zrobiła. a gdzie w nich artyzm i uchwycenie chwili??

Gość śliczne zdjęcia
agutka77 nie znasz się na fotografii. Ja jeśli nie mam o czymś pojęcia to się nie wypowiadam. Zdjęcia są swietne i takie naturalne. Czuć w tych fotkach powiew świeżości. Zdjęcia są super i super profesjonalne. Przeglądając zamieszczane fotki dziewczyn z ich ślubów to właśnie większość ma bardzo podobne zdjęcia.

Gość Obserwator niezalezy
Jak sie oglada te gnioty to mozna zrozumiec,dlaczego mówi sie,ze fotografia slubna jest bardzo trudna sztuka i trzeba naprawde nie lada wiedzy i dobrego okaz aby ludzi dobrze sfotografowac. Kompromitacja po całosci.Jeszcze duzo nauki przed panem,panie fotografie

Gość nie podobaja mi sie
zła kompozycja

Gość xmenn
A co może lepiej jak robi się zdjęcia od tyłu pary młodej, samych rąk, kieliszków czy obrączek. Zdjęcia z walizkami, toram itp. Jak się pokazuje zdjęcia naturalne to wtedy wszystko jest be.

Gość dźeronimo
Xmenn chyba Ciebie powaliło!!. Czy ty nie masz oczu? Facet robi kichę i do tego karze sobie słono za fotki płacić. Do tego, jaki to fotograf?, to pospolity cyfrowy pstrykacz jakich w necie jest bez liku. Renomowany fotograf podpiera się cyfrą a zasadnicze zdjęcia robi analogiem, ale takich ludzi jest jak na razie bardzo mało bo doświadczenie w tym zawodzie zdobywa się latami.

jesli chcecie zobaczyc nbaprawde ladne i profesjonalne zdjecia slubne to wejdzcie na www.art4u.pl w zakladce portfolio pod fotografia w galerii 1 sa bardzo ladne zdjecia

Gość mnie
sie ani te ani tamte nie podobają Ludzie o co chodzi?

Gość Jagoda 2 wrzsień Ożarów
Mikaa zdjęcia na www.art4u.pl wcale mi się nie podobają choć nie znaczy że nie będzie osób którym przypadną do gustu. W przeciwieństwie do fotografa z Lublina przynajmniej widać jakieś pomysły. Szukanie fotografa na ślub nie jest prostą sprawą. Wiem to po sobie. Mam ślub 2 września i za poszukiwanie fotografa zabrałam się w styczniu. Zabrało mi to pełne dwa miesiące. Ofert i fotografów jest mnóstwo. Mnóstwo jest też przeciętnych pstrykaczy. Często poziom zdjęć jest do siebie bardzo zbliżony. Gdy w końcu wybrałam pięciu fotografów porównałam ich ofertę, czyli co oprócz zdjęć mogą mi zaproponować. Wybrałam pana Marka www.fotomarek40.pl Przekonały mnie do niego pomysły na bardzo urozmaicone zdjęcia plenerowe, darmowe zdjęcia w formacie 42x59 cm i użyczenie jego samochodu do ślubu i zdjęć plenerowych. Podobają mi się też zdjęcia www.fotobern.fc.pl z Poznania. Pan Marek myśląc, że nie będzie mógł przyjąć naszego zlecenia nawet ich polecał.

Gość reklamożerca
Przestańcie się w końcu reklamować na forum, jedne przez drugiego - jak przekupy!!!

Gość precz z tym kiczem
Nie dziwię się, że muszą się reklamować na forum. Przecież takie zdjęcia nadają się do kosza. Wstyd to nawet pokazać komuś :(

Gość Jagoda 2 wrzsień Ożarów
Reklamożerco czy inny stworze. Nie wiem czy orientujesz się, że jesteś na forum😠. Widocznie któraś reklama stanęła ci mocno w gardle i teraz wszędzie widzisz reklamy:D. Po drugie proszę o trochę kultury osobistej. Zarzucając innym reklamę przyjrzyj się najpierw sam sobie. Czy już na forum nie można napisać o fotografie, salonie sukien ślubnych czy orkiestrze, przecież to jest jakieś chore. Wiele osób między innymi właśnie i z forum dowiaduje się o usługach ślubnych, czy to coś złego? Pozdrawiam reklamożercę wel precz z tym kiczem🖐️. I będę pisać to, co chcę. Mądry zrozumie a głupi zostanie głupim😡.

Gość precz z tym kiczem
Głupiemu to się mogą podobać te pseudo zdjęcia. :D Gratuluję gustu :D:D:D:D

Gość Adm..gim....
Pokaż inne zdjęcia, które uważasz, że nie są kiczem. Prawdopodobnie, jeśli jesteś takim znawcą fotografii to bez problemu takie zdjęcia pokażesz. Myślę, że nawet to będą Twoje zdjęcia. Akurat fotoBern i marek40 to pierwsza liga. Fotograf z Lublina to dopiero trampkarz a agencja z www.art4u.pl to trzecia liga. Ale jak to w polskiej piłce bywa, korupcja i matactwa mogą całkowicie odwrócić tą kolejność.

Gość Jagoda......
Netar chyba przesadzasz:D. Są to najnormalniejsze zdjęcia plenerowe. Nic w nich nie ma innego niż u fotoBerna czy marka40. Zdjęcia są owszem ładne ale jakoś zbyt mało jest zdjęć tych samych ludzi. Fotograf pokazuje galerię składającą się z 60 zdjęć ale wprawne oko zobaczy że na te 60 zdjęć składają się wybrane zdjęcia z kilku par. Raczej taka prezentacja nie może pokazać stylu i umiejętności fotografa. Chyba się ze mną z tą opinią zgodzisz? Wniosek nasuwa się jeden, fotograf manipuluje potencjalnymi młodymi parami😠 O dawna mówi się o tym że fotograf powinien pokazywać całe cykle tych samych par a nie pokazywać poprzebierane najładniejsze zdjęcia. Wytłumacz mi jeszcze czemu na tych zdjęciach kolory są takie jakieś inne a skóra na twarzach wygląda jak z plastyku????

Gość Jagoda......
Jeszcze jedno Oglądając strony Grabka rozpoznałam dwie profesjonalne modelki. No może się mylę choć raczej w to wątpię.

Gość Jagoda......
Jeszcze jeden wniosek. Jeszcze raz przejrzałam galerie plenerową i stwierdziłam że niektórych pokazanych ujęć nie da się rady zrobić normalnej parze młodej. Co innego jeśli będzie to modelka i model z nimi wszystko da się zrobić.

Te zdjęcia ze strony grabek..... są piękne!!!! Ale zgodzę się z tym, że niektórych ujęć nie da się zrobić no chyba, że ktoś jest baaaaardzo odważny chodzi mi o te zdjęcia rozbierane. Są piekne, ale nie chce mi się wierzyć, że to nie są modele.

Gość monalisa82
Zdjecia na stronie www.fotobern.fc.pl sa rewelacyjne a szczegolnie zdjecia ze slubu plenerowego. Widac na nich styl fotografa - pewnie był w Angli. Pomysłowe i nie sztampowe ujecia. Na stronie Marka40 tez sa róznorodne zdjecia

Gość ten pan
musi jeszce duzo ćwiczyc

Gość ten pan
musi jeszce duzo pocwiczyc Polecam usługi fotografii ślubnej pana Cezarego Zielińskiego. Strona www.fotograflublin.pl chodzi o tego Pana