Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina z Lublina

POLECAM SUPER FOTOGRAFA

Polecane posty

Gość Wielbicielka z Gimbla
To że strona otwiera się jak migawka nie znaczy że jest to inna metoda konstruowania strony niż zasada zegara. Oj i epiteciki doszły!!!:-p Gdzie ta szlachetna kultura osobista hhiii…:D:D

Gość Aga B.
zniżam sie do poziomu forum, aby nie odstawać za bardzo.

Gość kwiatuszek..2007
Pani Agnueszko B, jeśli zniża się pani do poziomu tego forum to znaczy, że to forum pani nie odpowiada. Czemu w takim wypadku pani tutaj się pojawia?. Tutaj raczej tak jak na Gimbi nie będzie pani miała swojego elektoratu. Z drugiej strony jednak pani wypowiedzi na kafeterii są bardziej sensowne niż na gimbli i zawierają więcej niż trzy zdania. Gimbla widocznie służy do zdobywania klienteli a kafeteria to w pewnym rodzaju swoisty poligon w wypowiedziach. Warty też pamiętać ze kafeterie odwiedza sporo dziewczyn z gimbli.

Gość Aga B.
Jasne, bo wszyscy wiedza, kto to Aga B. No proszę... litości...

Oj wiedzą i to dobrze wiedzą… Nie wszystkie dziewczyny z Gimbla to kretynki i bezmyślne blondynki. Czasami tu też wpadamy czy ci się to podoba czy nie. Jednak dziwię się że jeśli oceniasz tak źle kafeterię to tu jesteś. Zaszczyt nas spotkał że wielka Aga B z forum gimbla, taka bardzo kulturalna pani fotograf swoją tu obecnością chce podnosić poziom tego forum. A tak na marginesie nie cierpię dwulicowych osób.

Gość latawiec lublin
Witam, widze że jest wzmianka o stronie fotografa www.fotograflublin.pl co sądzicie czy można skorzystać z usług, chodzi mi o plener, pomocy!!!

Gość Jolunia2002
Polecam super fotografa z Poznania , miałam ślub w październiku i jestem Mega zadowolona ze zdjęć. Jego strona internetowa to : www.reportazeslubne.com

Gość dima
Ja osobiście polecam www.slub.e-fotografik.pl

Gość mark75
zdjątka zasługują na miano dobrych.

Gość marko25
Świetne zdjęcia, świetne chwile, podobają się, godny polecenia - www.fotograflublin.pl

Gość Diana W.
www.fotograflublin >> W dzisiejszym zalewie zdjęć ślubnych rzadko można spotkać coś oryginalnego. Te na szczęście należą do ciekawych.

Gość Diana W.
www.fotograflublin.pl >> W dzisiejszym zalewie zdjęć ślubnych rzadko można spotkać coś oryginalnego. Te na szczęście należą do ciekawych.

Gość fish
Skorzystałem kiedyś z www.fotomarek40.pl i zdecydowanie nie polecam. Na początku będziecie urzeczeni opowieściami Pana Marka M. i jego rzekomym profesjonalizmem, tak samo jak i ja byłem. Niestety daliśmy sie nabrać. Zdjęcia wyszły beznadziejnie, a z jego opowieści (darmowa sesja próbna, sesja poza miastem, gratisowe zdjęcia itp.) nic się potwierdziło. Zdjęcia "płaskie", bez klimatu, powtarzalne sceny, nudne tło, przerysowanie pierwszego planu. Fatalny sposób wyboru zdjęć - wybieracie z gotowych które wam przyniesie a nie z płyty. Nie ma czasu na zastanowienie się, porównanie i pewnie o to mu chodzi, aby wykorzystać efekt pierwszego wrażenia i sprzedać nawet te gorsze, bo przecież są już gotowe i powkładane do albumu. Później dopiero na spokojnie widać podstawowe błędy. Wiecej nie skorzystamy, ani nasi znajomi którzy oglądali nasze zdjęcia.

Gość Zaskoczona.
Fish Trochę jest to dziwne, co napisałeś. Uważam z dużym prawdopodobieństwem, że powyższy tekst pochodzi od konkurencji, która próbuje temu fotografowi zaszkodzić na rynku usług. Z tego, co wiem a pisze to z pierwszej ręki p Marek nie daje zdjęć do wyboru na podstawie dostarczonej płyty ze zdjęciami. Ja, jeśli mi się coś nie podoba to po prostu tego nie kupuję tak, że czegoś tu z tego twojego wpisu nie rozumiem. Co to znaczy płaskie zdjęcia??? Co to jest nudne tło???? Co to jest przerysowanie pierwszego planu.? Widocznie komuś z konkurencji ten pan bardzo przeszkadza na rynku usług fotograficznych. Wieloletnie doświadczenie to nie tylko zdjęcia, ale i wszechstronna pomoc w przygotowaniach do ceremonii ślubu i przyjęcia weselnego. Ja prace p Marka poznałam z innej strony www.fotoslub.pl i się na nim nie zawiodłam. Brzydzę się konkurencji, która takimi metodami robi sobie miejsce do świadczenia usług ślubnych. Ktoś, kto napisał powyższy szkalujący tekst musi być na rynku usług bardzo słaby….

Gość dobre123
mnie również nie podchodzą zdjęcia fotomarka....

Gość polecam polecam
www.fotoewa.pl

Gość polecam polecam
najlepsza w Łodzi

Gość Gabrynia rózowa
Fish+dobre123+polecam polecam= WSZYSTKO JASNE-wstyd aby tak gnoić konkurencję i osoby nie obecne. Czy fotoewa się mi podoba…. To moja sprawa i mojego gustu a o gustach się nie dyskutuje. Zdjęcia na fotoslubie mają to o co mi chodzi…a inni mnie nie obchodzą

Gość polecam polecam
hahaha, ale mam ubaw......wyraziłam tylko swoje zdanie....dla mnie ewa jest najlwpsza i tyle....pozdrawiam....wszystkich fotografów.

Gość ST.
Fish, który fotograf zostawi młodej parze zdjęcia na płycie zanim sprzeda zdjęcia. Ten fotograf, który do wybierania zdjęć zostawi płytę jest frajerem lub jeszcze nie wie, co robi. Fish albo rozsadza ciebie mania wielkości i co najpewniejsze jest to prowokacja. ,,Przerysowanie pierwszego planu” to sformułowanie, którym posługują się fotografowie. Fish czy jak ci tam jest dla mnie jesteś zakompleksionym facetem.

Gość a... psik...
bardzo ładne zdjęcia Panie Cezary, podobają się nawet bardzo bardzo...

Gość adelaaa
piękne, piękne zdjątka u fotografa z Lublina, pozazdrościć tylko takiego fotografa, ja zaś nie mam tak ładnych w swoim albumie,...

Gość POPROSTU WSTYD
Fotografowie to dziwni ludzie!!!. Najczęściej próbują niszczyć tych, którzy mają do zaproponowania coś ciekawego, co innym się podoba (przykład fish opluwającego znanego fotografa) lub starają się reklamować w głupi sposób, kiedy sami nie mają nic do zaproponowania. Panie fish myśl głową bo inaczej zostaniesz JEŁOPĄ. NAJGORSZE fish , adelaaa to mania wyższości przechodzącą w TOTALNĄ GŁUPOTĘ.

Gość KonkurencjaKonkurencjęNiszczy
Po co piszecie takie głupoty, leczycie się takim zachowaniem, czy wy wszyscy nie widzicie co jest ładne dobre... Ludzie nie czytajcie takiego kiczu.... niezależny...

Gość przyszła żona
bardzo proszę o opinię bo ja sama to się chyba nie zdecyduję:) co myślicie o tych zdjęciach bardzo proszę pomóżcie www.styczen-fotografia.pl www.blog.styczen-fotografia.pl

Gość buziaczek bzzzyk
Przyszła żono Jakoś nie chce się mi wierzyć, że pytasz się o zdanie ludzi, których nie widziałaś na oczy. Bardziej obstaję przy tym, że chcesz wszystkim pokazać fotografa. To taka tandetna reklama taka sama jak i te zdjęcia. Nie uwierzę, że ktokolwiek zamawiając fotografa będzie pytał się o zdanie innych. Gust to odrębna cecha każdego człowieka. Co do zdjęć to według mojego gustu totalna tandeta. Złej jakości zdjęcia (kolory) Kradzione pomysły innych fotografów z ich stron internetowych. Bezsensowne pokazywanie różnych detali a nie pary młodej. Bezsensowne łamanie zdjęć po skosie. Zdjęcia z przygotowań do ślubu to już istny kicz. Chyba fotograf nie ma innych pomysłów, aby takie bezsensowne zdjęcia proponować młodej parze. Na koniec to, co razi najbardziej, czyli wpatrywanie się młodej pary w obiektyw aparatu. Zdjęcia bez pomysłu, źle zrobione technicznie i fotograf niewyczuwający klimatu dnia ślubu. Moim zdaniem następny fotograf, co kupił sobie aparat cyfrowy, poprzeglądał strony w Internecie i teraz stara się złapać klienta.

Gość przyszła żona
buziaczku no niestety pomyliłeś się mi naprawdę zależy na ocenach innych osób ponieważ mi osobiście one się podobają no ale właśnie chcę poznać zdanie kogoś bardziej obytego niż ja w tym temacie:) jestem z Kielc więc jeśli jesteś w stanie polecić kogoś dobrego w tym mieście niezmiernie się ucieszę tylko bardzo bym prosiła żeby tak szybciutko bo muszę się zdecydować :):)

Gość przyszla zona
a co myslisz o tym www.jakubbieniek.cba.pl

Gość Poprostu fotograf
Przyszła żono- najważniejsze, co ty o tych zdjęciach myślisz? To ty szukasz fotografa i tobie się mają podobać. Sprawa gustu to bardzo delikatny temat. Sugerując się opinanią innych możesz więcej stracić niż zyskać. Oglądając strony fotografów postaraj się wczuć w panny młode pokazane na zdjęciach i przemyśleć czy w tym stylu wykonywania przez fotografa zdjęć będziesz super wyglądała. Ładne zdjęcia to nie tylko doświadczenie i dobre oko fotografa, ale też fotogeniczność i umiejętność dobrej zabawy podczas robienia zdjęć z plenerowej sesji fotograficznej.