Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łasicunia

hhhahahhahahaha ale jaja nie zgadniecie kto jest moim bratem

Polecane posty

Gość łasicunia

wierzcie czy nie, ale siedzę na kafe od jakiegoś czasu, mój brat mieszka w akademiku, jak przyjeżdżał do domu to rzadko siedział przy kompie. tyle razy mnie wkur..., kłóciłam się z nim, nie wiedząc, że to mój brat hhahahhah, ale mnie brzuch boli ze smiechu, hhahahahahahaha moim bratem jest amant wszechczasów hahahahaahhahahhahahha!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no i co z tego hę

Gość ha ha ha a zgadnij kto jest tw
oim ojcem

brata i jego kumpla, bez zbereźności proszę :P obydwaj ostro dyskutowali na kafeterii, ale byw ubaw, jak sobie czytałam historię

dobrze ze nie mam rodzenstwa bo za moje glupoty na kafeterii by mnie chyba rok wysmiewali :o

Gość łasicunia
haahhahah no co wy, nie zdradził mi, ale idiota nie wykasował historii, jak przyjechał na chatę, a ja byłam na imprezie to buszował w sieci, zrobiłam na cofnij, zobaczyłam, ze kafeteria i wpisany nick hahahhahahahahahahahhaha!!!!!!!!!!!:-D nawet nie wiecie jaki to ubaw i dziwne zarazem, bo to w końcu dość znana persona na kafe i czytałam tyle jego postów, a teraz się smieję, bo go znam i wiem jaki jest naprawdę hahahahahhahhahaha:-D

Gość łasicunia
no właśnie normalny, a tutaj jakieś alterego hahahhaha:-D powiem Wam, że czuję się trochę zazenowana tym, że wiem, lubię mojego brata, bo jest naprawdę wporzo, a tu jest takim idiotą, naprawdę dziwnie się z tym czuję, a z drugiej strony takie podniecenie, że odkryłam jego tajemnicę, ciekawe kiedy dowie się, że wiem...Jaki ten świat, a właściwie kafeteria mała:-)

Gość sylka-j.
ale on wie, ze ty wiesz ????!!!!!

i to oni wymyślili mi nick, że tak szpiegowałam :) przez przypadek się dowiedziałam. szukałam jakiś fajnych stron, zobaczyłam historię mojego brata, a tam forum dla koiet. Myślałam sobie co on tam szuka? Potem w polach sprawdziłam sobie jakie mógł mieć nicki i napisałam na forum, że mam tu brata. Dziewczyny mi pomogły i potem miałam tylko śmiech :) a dopiero było, jak czytałam jego kumpla.

tez znalazlam na babskim for mojego brata:O jest nim....ehhh lepiej sie nie przyznawac:O

Gość łasicunia
pseudo powiedz błagam hehhhe, pośmiejemy się też. a mój brat nie wie, że ja wiem, ale to tylko kwestia czasu hahahahah, serdecznie go pozdrawiam!!!!

Gość łasicunia
teraz dowiaduję się ile ludzi tu siedzi, moja koleżanka z pracy siedziała na kafe, na dietach i umówiła się na meeting z koleżanką zza biurka hahahahhaha!!!! wiedziały, że sa z jednego miasta, ale, że zza biurka, mówiła, że jej głupio było, bo pisała na nią w postach, że siedzi z taka i owaką hahahahhha, bo normalnie się nie lubią:-D a teraz widać, że siebie unikaja, dopiero im musiały szczęki opasć, ajk dupy sobie obrabiałay, a potem spotkanie i .......hahhahahaha:-D

Gość łasicunia
WIECIE CO BRAT BRATEM, ALE JAKBYM ZNALAZŁA ojca jak siedzi na erotycznym i opowiada o analach itp, masakra bleh:-o

Gość łasicunia
może przeszpiegujemy swoją rodzinkę :-D MOGA WYJŚĆ CIEKAWE RZECZY:-)

dobra przznaje sie bez bicia to......ee.............................Samy Deluxe albo Tomusiaczek:O:O:O:O

ja brata trochę szantażowałam. Ale tak na żarty tylko i on się tyle zastanawiał skąd ja to wiem i nagle olśnienie, KAFETERIA :D ale miałam śmiechu, taki LOL

wlasnie, ciekawe czy jakas corunia kiedys odkryje ze na erotycznym na przyklad jej stary opowiada o tym ze marzy mu sie pissing :D

No i co sie z nim teraz dzieje? Nie widac go ostatnio? a ja tez mam tu siostre i ma swoj topik;)

Gość śmiech
z ojcem więcej niż dobre, to z ojcem świetne :):):):):):)