Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łasicunia

hhhahahhahahaha ale jaja nie zgadniecie kto jest moim bratem

Polecane posty

Gość kto jest bratem szpiegu
??????????????????????????????????

do autorki to sie ciesz ze aby przynajmniej tyle, bo mnie moj brat zdazyl juz zwyzywac:O:O:O

Gość mogę się założyć że
jak twój brat się zorientuje że wiesz że to on się wpisuje to przestanie się logować lub przynajmniej zmieni nick :D Choć swoją drogą to zawsze omijałam posty tego gościa bo jakieś farmazony tu wypisywał i aż mi się czytać tego nie chciało.

w ogole jego nick juz duzo o nim mowi :D amant wszech czasow :D:D shit fucken chicken...

shorty..nick mojego brata?? a ktory?? a moze obydwa:D Chociaz Samy Deluxe jest spoko gosciem, fajnie sie obchodzi z własnymi fanami:)

Gość kto jest bratem szpiegu
o jaaaaaa Szakall był spoko, a Sexoholic to szalony gość. I oni są kumplami???????????????? jaaaaaaaaa

Gość kafeteria jest bardzo mała

Gość opowiedzcie jacy są zwyczajnie
no opowiadajcie jacy sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość łasicunia
lewicowcem nie, raczej centrum, przynajmniej tak mi się wydaje, a kleru nie lubi, tylko, że w domu nie rozmwaiamy na te tematy, wiecie katolicka rodzina itp. jest luzakiem, lubi imprezy, słucha doorsów, pink floyd, ogólnie lata 70, 80, ubiera się niemodnie tzn, nie żadne żele i ciuszki obcisłe, a koszula, dżinsy, trepy, skóry, jest maniakiem kompa, studiuje na polibudzie, i jest naprawdę inteligentny ( bleh yaaach, powiedziałam to o MOIM bracie :-o ). ale te wszystkie teksty o tych laskach i inne bzdury to normlnie szok. ale wiecie co z tego najlepsze hahahaah, nie wiecie jaki jest mój czarny nick, to by Wam klapy do podłog opadły hahhahahahahaha!!!!!:-D nie moge, zaraz się posikam heheheheheh:-D:-D:-D:-D:-D

hehehe... amant taki troche cham je na tym forum..albo te teksty o bylym Papiezu,ze byl najmniej potrzebnym czlowiekiem na swiecie itd.......:O zalosne...:O

łasicunia - myslę, ze niedługo się dowiemy , jak twój brat tu zajrzy :P

Gość opowiedzcie jacy są zwyczajnie
ok, amanta już mamy scharakteryzowanego, czekamy na reszte. opisujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pryhhhhh
hehe dopiero padniecie jak się dowiecie kto jest moim mężem, mała wskazówka, zaczyna się na u i ma 10 liter:-)

Gość nie ma takiego
:-o

Gość undertaker to KOBIETA chyba
jest:-o

Gość pryhhhhhhh
nie tylko undertaker ale i under:-) pewnie zan\bije mnie za to, ze powiedziałam, ups;-) możecie wierzyć bądź nie, wpisuje się pod tymi nickami i pod wieloma innymi, a potem się smieje jak głupi....w domu jest normalny, widocznie tu odreagowuje. dziwi mnie tylko, ze nie zauwazyliście, że undertaker i under to ta sama osoba, tak jak undertaken:-) pozdrowienia i cicho sza!

Gość deskorolkowiec
fajny temat:O lasi-gowno-cunia czy cos w tym stylu..ona ma kurwa downa? przeciez jej spierdolonych wypowiedzi czytac sie nie da...zenua na maxa, najbardziej rozbawil mnie tekst z imprezami:classic_cool:, sciema na 100%, nikt takiej zjebanej glowy nie wezmie na imprezke i tego jestem pewien, no chyba ze przyruchac ale to i tak zapewne bardzo rzadk 🖐️.

Gość teraz dopiero padniecie
Pucio to....mój tata. serio :) pozdrawiam

\"lewicowcem nie, raczej centrum, przynajmniej tak mi się wydaje, a kleru nie lubi, tylko, że w domu nie rozmwaiamy na te tematy, wiecie katolicka rodzina itp. jest luzakiem, lubi imprezy, słucha doorsów, pink floyd, ogólnie lata 70, 80, ubiera się niemodnie tzn, nie żadne żele i ciuszki obcisłe, a koszula, dżinsy, trepy, skóry, jest maniakiem kompa, studiuje na polibudzie, i jest naprawdę inteligentny ( bleh yaaach, powiedziałam to o MOIM bracie ). ale te wszystkie teksty o tych laskach i inne bzdury to normlnie szok. ale wiecie co z tego najlepsze hahahaah, nie wiecie jaki jest mój czarny nick, to by Wam klapy do podłog opadły hahhahahahahaha!!!!! nie moge, zaraz się posikam heheheheheh\" A gdzie wymieniłem te zespoły:P??????Reszta prawie się cała zgadza -zwłaszcza to że jestem inteligentny:classic_cool:.

Gość do amanta
a Towja siostra jaki ma czarny nick??

Gość uppuppppppppppppp

Gość podbijame bo stare
:classic_cool: