Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek24lataWarszawa

PROSZE O RADE w troche ZAGMATWANEJ SPRAWIE

Polecane posty

Gość Marek24lataWarszawa
---->kwiat wisielców chciałbym żeby tak było.Albo jeszcze lepiej żeby tyle poźnij wypiły żeby nic z tej rozmowy nie pamietały

Gość NIe rozumiemmmmmmm
Ciebie?Dlaczego nie chcesz z nią porozmawiać?Skoro Ci się ona podoba?Czujesz coś do niej ?To jej to powiedz?I zaproponuj randkę?;);)POwodzenia:):)I nie komplikuj sobie życia:):):)

Gość Marek24lataWarszawa
do-----> kwiat wisielców niestety bardzo mało realne :( Często są samochodem a więc mało piją albo wcale. Skoro ja pamietam to nie ma szans żeby One nie pamiętały do-------> nie rozumiem moge sie przyznać; czasem komplikuje sobie życie i czesto analizuje godzinami jakies zachowanie , rozmowy i tp. :O Nie potrafię się od tego oderwać A co do pytania wiem ,że nie ma to sensu. powiem prostko-"nie ta klasa" :) Nie jestem jakis brzydki czy cos takiego :D ale nie od dzis wiem, że niekótre wolą facetów po siłowni :D

Gość NIe rozumiemmmmmmm
A skąd wiesz?Czy jej się nie podobasz?Czy ona też do Ciebie coś nie czuje?Czasami warto zaryzykować, aby być szczęśliwym:)Zamiast analizować to działaj:):)JUż z Ciebie jest duży chłopiec;);):)

Gość Marek24lataWarszawa
tego nigdy sie nie wie. Ale przez tyle lat się takich rzeczy nie dowiadywałem (może bałem się zaryzykować w podobnych sytuacjach),że chyba juz przywykłem do tego. Smutne ale prawdziwe :(

Gość NIe rozumiemmmmmmm
Dokładnie tak, więc wyznaj jej to co czujesz i bądź szczery i zaproponuj spotkanie;):):)Najwyższy czas aby się odważyć:):):)

Gość pozdrow Agniesze i Weronike
odemnie i nie gadaj ;)

Gość Marek24lataWarszawa
chyba nie potrafie. Teraz jak już pisałem nawet nie wiem jak sie zachować kiedy je spotkam :O A na to wesele to cos czuje że nie pójde Dziekuje za słowa pocieszenia musze isc spac bo o 5 do pracy,ale jutro tu wpadne 🖐️ miłej nocy

Gość NIe rozumiemmmmmmm
Idź na to wesele nie masz 5 lat;);)I weź się w garść:):):)i bądź w końcu szczęśliwy;););)Dobranoc;););):):)

Gość greentea
boszszszeee co za dziecinada!!!!!

Gość wiecie co wam powiem
nie czaje muczaczy? jaka dzieciniada? gdzie jak kiedy ?

Gość greentea
dziecinada tutaj, topic, teraz... :) już czaisz????

czaje ale o co dalej sie czepiasz to nie sam wiem o czym byla tu mowa. zyje juz 32 lata i przezylem wiele.uwazam rowniez ze nie jest to dziecinne

Gość greentea
mi scusi signore... ale to jest naprawdę troche dziecinne... zresztą to tylko moje zdanie prawda? jeżeli mareczek był pijany, ale nie powiedzial o weronice nic złego, wręcz przeciwnie to czym się przejmować? 32 - latku :)

tak Twoje ;) ale zycie nie jest biale albo czarne. jedni ocenia taka sytuacje tak inni srak :)

Gość greentea
to ja oceniam tak... a ty oceniaj sobie srak 32 -latku... wiele musiałeś przeżyć w tym swoim zyciu skoro dla Ciebie to taki problem... I jeszcze jedno... czemu się tak denerwujesz??? To chyba ta czarna strona życia...

ja sie nie unosze :)

Gość hhehe dobre

Gość MoniaSronia
alkohol to zgubna rzecz. powini tego zabronic! przez niego sa niechciane ciaze itd.