Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka5

Nudzi mi się jest tu ktoś z kim moge tak o porozmawiać...

Polecane posty

Nitka - to wielki chłop :D ale chociaż będzie miał siłę krzyczeć aby upomnieć się o swoje :) Skoro to pierworodny wnuczek, to pewnie rodzice szaleją :D

napewno wyprobuje te placuszki ale dopiero jutro bo wczoraj zrobilam mielone z biala kapusta z przepisu znalezionego na kafe i wyszlo mi ich tyle ze jeszcze na dzisiaj zostalo ale to dobrze bo ja to nie lubie codziennie przy garach stac a moj mezus nie narzeka jak ma dwa dni podobny obiad

nareszcie jest jakis topic na ktorym mozna spokojnie porozmawiac bez zadnych wyzwisk i tym podobnych :)

Gość poradzcie mi
fajnie nie tak pogadac

kofta owszem moi rodzce sa w niebo wzieci ale mowia jeszcze o sobie maz babci i zona dziadka ;)

Gość poradzcie mi
skad jestescie?

poradzcie mi --> oj, o mojej miejscowosci na pewno nie slyszalas,mieszkam niedaleko Zawiercia, a ty?

no mi się właśnie też nudzi... siedzę w pracy a mi się tak nie chce, coś tam robię, ale nie za bardzo mi się chce przyłożyć mimo że zajęcia nie brakuje...

ja jestem z tychow a co to za miejscowosc moze jednak slyszlam ? ;)

mnie jest aż niedobrze z nudów, ale z drugiej strony jak pomyślę, że mialoby się coś zacząć dziać, to chyba wolę się nudzić. Tak to jest z pracą - przynajmniej z mojego punktu widzenia, że lepiej jak się już nic nie dzieje. I to nie dlatego, że pracuję w jakims pogotowiu czy straży pożarnej, nie, nie, po prostu ja chyba z natury jestem leniwa ;(

U mnie tez czesto oznaki lenistwa ale tlumacze to tym,ze urodzilam sie w niedziele i to nie moja wina ;)

Ja jestem zniechęcona do pracy, firma w zawieszeniu, nie wiadomo czy będziemy istnieć pod koniec roku. Może stąd to zniechęcenie ?

ja sie urodzilam w poniedzialek ale w nocy wiec moje lenistwo mozemy tez zaliczyc pod niedziel bo w koncu byla to noc z niedzieli na poniedzialek ;)

kofta* wlasnie nieadwno do wawki przeprowadzila sie siostra mojego meza ale narzeka ze strasznie tam u was tloczno

tak jak już pisałam mam 37 lat, według potencjalnych pracodawców jestem już za stara

mikaa - to fakt tłok, korki takie, że żyć się czasami odechciewa. Dojazd do pracy /15 km/ czasami zajmuje mi 1,5 godz. samochodem ! Ale tu się urodziłam, wychowałam i nie umiem gdzie indziej żyć, chociaż próbowałam ale nic z tego, tęskniłam za rodzinnym miastem chociaż czasem mam go dość !

To moze jakis wlasny biznes otworz!!! Ja bym wolala miec cos swojego a nie robic u kogos ale to juz inna kwestia.

ja bylam raz jeszcze jak bylam mala dziweczynka i pamietam tylko tyle ze bylam glodna i mama zabrala mnie na pomidorowke niezle wspomnienia ze stolicy nie ma co ale za to teraz sie wybieram w odwiedziny do wspomnianej juz siotry meaz wiec nadrobie zaleglosci no i moze bede cos wiecej pamietac niz tylko pomidorowke ;)

Nitka - nie ma czego żałować, miasto jak każde inne tylko ludzie jakby chodzili na przyspieszonych obrotach, zawsze pędem w pośpiechu czasami bez taktu aby do przodu !

hehe własciwie to całkiem fajne wspomnienie. W pałacu Kultury jest taka knajpka \"trojka\" tam są pyszne pomidorki z mozarellą ;))

15 km w 1,5 godziny !!?? Chyba bym oszalala!Jeszcze jak do pracy jedziesz kiedy sie spieszyc raczej trzeba.Moja siostra cioteczna tez tam mieszka juz jej wspolczuje! Warszawa -- tylko pozwiedzac