Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka5

Nudzi mi się jest tu ktoś z kim moge tak o porozmawiać...

Polecane posty

Gość kofta
ja będę dzisiaj smażyła placuszki z serka homogenizowanego też mniam :)

Gość Milkusia24
podobno tylko mało inteligentni sie nudzą...........:(

No wlasnie1000 zl za psine jeszcze bez rodowodu to troszke za duzo jak dla mnie.Podobaja mi sie ale nie az tak bardzo ale moj brat ma Jorka i jest swietny,jak widzi kogos nowego to dostaje Parkinsona.

ups, no i okazało się że jestem ślepa - placuszki znaczy się, placuszki ;(

Gość kofta
Nitka - ja takiego Parkinsona u mojej suni nazywam inaczej - małym wibratorkiem :P ale Parkinson też dobrze, aż się uśmiałam :D

czesc dziweczyny czy moge sie przylacznac bo jakos dzis mam malo do roboty w pracy i cierpie na nadmiar wolnego czasu

Kooooooooooooooooooooooooooftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! daj przepis, daj na placuszki, nodaj, nie daj się prosić, daj, daj, daj, proooooooooooooooooooooooszę, no daj!

Gość kofta
już podaję przepis: 2 opakowania serka homo waniliowego /150 g/ 4 jajka 4-5 łyżek mąki Z białek ubić pianę i dodać do ciasta, smażyć na oleju. Ja wypróbowałam serek TUREK „ŚWIEŻY SEREK WANILIOWY”, tak jest napisane na opakowaniu serka gramatura 450 g. Jest najlepszy ! Ale jak go nie dostaniecie to z powodzeniem mogą być jakiekolwiek homo waniliowe. Pychotka :)

Gość kofta
mika witamy Ja też z pracy :P Może szef się nie dowie :)

kurcze co by to bylo gdyby sie dowiedzial dostalabym kupe dodatkowych obowiazkow a tu tylko jeden dzien taki luzacki bo szefa nie ma :)

Gość Malinooowka
dziewczyny przylaczam sie do was.. tez mi sie nudzi :P a czemu wy sie nudzicie?? bo ja : wrocilam z zagranicy, szukam sezonowej pracy ale jakos bez efektow, do studiow jeszcze miesiac zostal,ale musze zdac jeszcze 2 egzamy tylko niewiem kiedy mam.musze sie przejsc na uczelnie i sprawdzic, ale narazie mi sie nie chce. no i tak sobie siedze w domu

Ja wam tej pracy zazdroszcze,nie udalo mi sie nic znalezc na te wakacje i siedze w domu :( FAcet do poludnia w pracy a ja sie nudze a tu jeszcze 1,5 miesiaca do szkoly.

Nitka żółtka też dajesz, ale z białek ubijasz pianę - będą bardziej puszyste

no to życzę udanego smażenia Może usmaż kiedyś dla swojego faceta, mojemu bardzo smakują :)

Mojemu facetowi zazwyczaj wszystko smakuje,zwlaszcza jak ja robie :P A najbardziej lubi tosty!

4 wrzesnia skonczy 4 miesiace i jest przecudny zwlaszcza, ze to pierwszy wnuk moich rodzicow.Juz ma druga brode i wazy prawie 6 kilo,apetyt ma po tatusiu!