Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koleżanka koleżanki

Czy jestem gruba??

Polecane posty

Gość fdeww
Nie jestes :) zaraz Ci jakies napisze ze powinnaś schudnąć ale wg mnie masz prawidlowa wage ;p;p;p;p chyba ze chcesz byc modelka

Może nie tyle gruba, co nieharmonijnie zbudowana. 99 w biodrach to ciut dużo, ale jak schudniesz, to poleci Ci też biust. Poza tym to zależy po prostu, jak wyglądasz.

Gość złyn jest
troszke przy gruba jesteś

Gość fdeww
Wprost przeciwnie, – bo jeżeli chcesz wiedzieć to nie musi być w biodrach tyle samo, co w biuście;p liczy się tzw. współczynnik "talia- biodra" i jeżeli jest zbliżony 0,7 to ideał bleeeeee, czyli jest ok. z tobą i jesteś proporcjonalna

Gość ja przy wzroscie
170 waze 56kg. staram sie zrzucic 4kg i wrocic do poprzedniej wagi bo wtedy czulam sie najlepiej i nie mialam sadelka na brzuszku. ale wszystko jest kwestia budowy. moja kolezanka przy tym wzroscie wazy 60kg i wyglada ok :) jesli czujesz sie dobrze to nie ma sensu sie odchudzac a gruba to na pewno nie jestes :)

Gość fdsdfsf
3 kg mniej + cwiczenia na biodra

Gość a ile masz w udzie
?

Gość FAJNA-AJ-
Wydaje mi sie ,że nie jest żle . Dla porównania napiszę ,ze ja mam 178 cm wzrostu i ważę 67-68 kg.( 98-71-98 ) pozdrawiam

Gość jestes idealna
i apetyczna, szkoda!! Pozdrawiam

Gość jesteś grrruba

Gość no sory ale moim zdaniem
jesteś gruba. Na pewno masz tzw. boczki:o Ja jestem 2 cm niższa a ważę 52kg:o W biuście mam 87 w pasie 61 a w biodrach 89 cm i jeszcze nie jestem za szczupła. Sądzę, że powinnaś się trochę ograniczyć. Tak, żeby zrzucić brzuch i boczki, np. schudnąć do 58kg:)

Gość dziewczyny...
a jak byc 5 cm wyzsza?

Gość do no sorry...
jestes chudzielcem chcesz dalej chudnąć? po co? anoreksja?

Gość katja22
do no sory ... popieram, chyba masz jakis zaburzony obraz samej siebie :0 .. 87-61-89 i jeszcze nie jestes za szczupla???? to co moze jestes przy kosci ? boshe dziewczyno lepiej idz do psychologa ...

Gość katja22
a co do autorki uwazam ze masz normalne kobiece wymiary ja mam 5 cm wiecej w biuscie i 2 mniej w biodrach talia taka sama i jestem bardzo zgrabna faceci sie ogladaja:-) a pupke to mam srednio wystajaca to co dopiero Ty;-)

Gość Nie wiem czy jestes
Pewnie ladnie wygladasz wiec nie masz sie czym przejmowac. ja mam 168 i waze 51 i chcialabym troche przytyc na gorze i schudnac w biodrach, lecz niestety mam wieksze biodra i jak tylko przytyje to one tyja w pierwszej kolejnosci. Nie przejmuj sie, bo nie masz czym. Moim zdaniem jestes akurat. Bylebys nie miala nadwagi 30 kg :)

Gość ja przy wzroscie 176
mam 92 w biodrach i mowia ze mam meska sylwetke bo waskie biodra ;-( wiec te 99 to super wygladasz!

Gość hfhf
Nie jesteś gruba... JETSEŚ SPAŚLAKIEM KTÓRY McDONALD TRAKTUJE JAK DRUGI DOM

Gość nastepna zakompleksiona
z fałdami na brzuchu sie odezwała

Gość ty grubasku hehe
63 kg??? Za mało!!!

Gość ewaqacja
Ani się waż dziewczyno odchudzać:) Jeśli koniecznie chcesz coś zmienić to spróbuj ćwiczeń na wzmocnienie i ujędrnienie, ale nie chudnij, masz typową kobiecą figurę:D Pozdrawiam

Ehhhhhhhhhhh laski wy to macie problemy.......... Aż głowa boli........... Lepiej nie patrzcie na Wybory Miss, bo nam tu wzrośnie liczba samobójstw dzisiejszego wieczora............hehehehehehe Nikt nie jest idealny.............. Ważne, żeby umieć pewne mankamenty urody umiejętnie ukryć! Ot cały sekret ideału. Gruby, chudy - jakie to ma znaczenie - i tak jesteśmy tylko maleńkimi ludzikami w obliczu całego wszechświata.......................................