Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoooooooooooocyyyyyyyyyyyyyy

jak odbic panience ladniejszej ale glupszej faceta slub za 2 miechy / pomocy ?

Polecane posty

dziewczyno chcesz walczyć o kogoś kto Cię nie kocha przecież to nie ma sensu żaden związek nie przetrwa bez miłości obojga

wiem ale juz niechodzi o moj zwaizek z nim, chce zeby byl szczesliwy ale wiem ze to z nia to bedzie sielanka 2 miesieczna a poterm zdrady zdrady zdradzy to niech juz sobie chociaz jakas pozadna znajdzie a nie ta k...

niewiem ale moim zdaniem mniej troche honoru i godności i daruj sobie. A to jego życie i jego sprawa nie ma 5 lat i nie jest niepełnosprawny więc pozwól niech sam decyduje o swoim zyciu

Gość Wrom
Nie rozumiem. Skoro ty masz 25 lat a ona 21 to jak możesz być za młoda do niego, chyba za stara w jego mniemaniu bo woli 21.

Gość inteligencja to nie jest
najważniejsza cecha u kobiety. Raczej nie masz szans

a pozatym topik ma temat jak odbić więc nie mów że chodzi tylko o to by nie był z nią każdy wie że poprostu chcesz byż z takim dupkiem

Gość nie dość że ładniejsza
to i młodsza jak się okazuje

dziewczyno daj sobie spokój, facet cię ściemnia, ty nie dośc że naiwnie łykasz jego teksty to jeszcze ju tu rozprowadzasz:o Albo postawisz na godnośc i sobie odpuścisz albo niech cię szmaci ale w tym slub mu nie przeszkodzi, może Cię dymać i po slubie. Sorry za język, ale to już naprawdę nie zasługuje na więcej:(

wiesz co sobie teraz pomyslałam dziwna jesteś koleś idzie z tobą do łóżka po czym oświadcza Ci że bierze ślub z inną a ty chcesz o niego walczyć po tym jak cie zwyczajnie wykorzystał . Wex się w garść !!!!

Gość Do malenkiej
Ona lubi byc wykorzystywana...

jasne po pierwsze jak sie dowiedzialma to ja zerwalam bo stwierdzilam ze nie bede z kims kto sie ma hajtac, ale powalczyc moge a to roznica... a czy wykorzystywal skoro bylisismyu razem ponad rok w zwiazku... hmm to dla mnie sex byl norma chyba nieprawdaz ;p

i fakt jestem starsza ale co z tego, tamata nie dosc ze pusta i glupia to jeszcze najwazniejsze dla niej sa paznokcie fryzjer itd. zero plasnow na przyszlosc a bo maz ja bedzie zadowala i utrzymywal ale jak jest glupi fakt niech csie meczy a co do dymania to mnie dymac nie bedzie chba ze wroci i zmadrzeje!

Gość ma ochote na sex
A jest oszczedny...

Gość Wrom
Twoja rywalka jest od ciebie młodsza i ładniejsza. Co do intekigencji to sprawa dyskusyjna. A jak tam jej status materialny. Skoro zbytnio nie przeszkadzają mu jej zdrady to pewnie to dziewczyna z dobrego domu i w miarę bogata, bo chyba to miał na myśli mówiąc o stabilizacji. Nie tylko kobiety patrzą na takie rzeczy.

wszystko oki co piszesz ale powiedz mi bo tego nie rozumiem o co chodzi z ta laską mówisz że wróciła tydzień temu wczoraj ty jeszcze z nim byłaś po czym po seksie mówi ci ze hajta się . ślubu nie planuje się z dnia na dzien no sory

\" wroci i zmadrzeje!\" to jest naiwne ludzie się nie zmieniają aż tak a powiedz czemu tu się nie szanujesz ? bo ja po czymś takim nie mogłabym być z facetem nawet jesli bym go kochała bo są w życiu pewne granice

no tak oni byli razem 5 lat , ona go zdradzala wkoncu sie wkurwil i sie rozstali w marcu tamtego roku no i jakos tak wyszlo ze sie zeszlismy w czerwcu, ja nie wiedzialam ze ona wrocila, a on miala obsesje na jej punkcie do pewnego czasu potem cisza... no i sie dowiedzialam ze ona wrocila do polski... widzialam smsy oczywiscie itd i to mi dalo do myslenia ale wkoncu stwierdzilam jest ze mna , co mam sie bac tamto to przeszlosc... atu sie okazuje ze ona przyjechala bo gho przeprosila listownie i zaproponowala powrot i na dowod milosci slub... grrrrrr i tak oto mi rozpiepszyla zycie :/

rozumiem i jestem w stanie zrozumiec ze ze mna nie chce byc , ale nie tamtna nigdy bo tylko z now bedzie cierpial jak go zdradzi... niech chociaz znajdzie lepsza pozadniejsza ciekawsza... to wtedy mu szczescia moge zyczyc

dla mie wy we trójke jesteście siebie warci panna wraca i chce się hajtnąc żeby coś udowdnić. Koles na to się zgadza pomimo tego że z kiimś jest był.. A ty chcesz walczyć o co coś co nie ma sensu tylko się poniżasz . Błagam cie opamiętaj się dziewczyno nie rób sobie krzywdy

nie bede walczyc o niego mowie nie musze z nim byc grnt zeby byl szczesliwy a z nia nie bedzie

niestety tak jest jak kochasz to ukochanej osobie zyczysz szczecia bez wzgledu na swoj bol niestety

Gość Wrom
Jeżeli on miał obsesję na jej punkcie i dodatkowo dochodzi 8 lat różnicy wieku to praktycznie nie masz żadnych szans, chyba żeby ona go znowu nie chciała. Szczególnie kiedy on miał ją praktycznie od dziecka czyli od 15 roku życia i czekał tylko aż wyrośnie odpowiednio.

Gość amelka*
co cie obchodzi z kim on ma zamiar spedzic zycie? jak nie jest z toba to juz nie twoj problem. jego szczescie to jego sprawa, nie ucz go z kim ma zyc by byc szczesliwy

ehh wiem :/ a czy zdaje sobie sprawe tak... ale nie mam zamiaru rozwalac przyjazni bo jestesmy przyjaciolmi od dziecka wiec czy tak czy tak szczescia mu zyczyc bede